0 oy
308 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (85 puan) tarafından

image

image

kızlar sağlıklı olsun başta ama cınsıyet tahmını olan varmı çok meraklandmmm

5 Cevaplar

0 oy
(3 puan) tarafından

Bence ya kız ya da erkek emin olamadım ama ikisinden biri  :D :D Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️

(3 puan) tarafından

image

benim kız bu işte 
(85 puan) tarafından

İnanmak degılde bazı kişilerde gercekten tahmın edıyor anlıyorlar bazıları da tahmınfe bulunuyor kendi ultrason şekilleri ne göre ne olursa olsun tabiki doktorun yorumu onemli Can mm biliyorum olsun vakit geçsin 

(85 puan) tarafından

Alllah bagıslasın benjmde kızım var ultrasonları hiç benzemiyor cok fark edıyor ya 

(3 puan) tarafından

Çok haklısın tatlı heyecanlar😍🩷🙏🏻

(85 puan) tarafından

Evet kesınlıkle oyleee🤗

-Reklam-
0 oy
(2,868 puan) tarafından

Erkeğe benzetim kızımda böyle değildi :) 

(85 puan) tarafından

Benimde kızımda böyle degıldı de yınede belli olmaz saglıklı olsunda cevabınız için teşekkür ederım 🤗

0 oy
(3,151 puan) tarafından

Benim 4 erkekten sonra bende erkek diyeceğim kese seklinden saglikla doğsun tabiki

(85 puan) tarafından

Aminnn teşekkür ederimmmmn 🤗 

0 oy
(12,993 puan) tarafından

Kendimkşne benzettim ondan kız diyorum benimde cinsiyet pıstum var gecen seneden bakarsan benzettirsin

(85 puan) tarafından

Benımde kızım var da onun kesesıne de bu benzetiyorum bu benzetemıyorum saglıklı olsunda teşekkür ederim canım yorumun içinn🤗

0 oy
(177 puan) tarafından

Benimde 9 haftalık ama mide bulantısından baş ağrısından asla ne olacak diye düşünmedim 😀😀ne zaman gece olacak uyuyacam baş ağrısından diyorum 

(367 puan) tarafından

Baş ağrısı normal mi. Ya bende 13 haftalık hamileyim herakşam enseden başıma kadar  illallah  ettim artık 

(177 puan) tarafından

Doktora sordum migren veya sinüzit varsa gebelikte ya baskılanır yada fazlalaştırır, bende normalde bunlardan hiç birinin olmadığını söyledim sadece parol verdi günde 2 tane içebilirsin dedi, belkide hormonlar yükselişte olduğu içindir, umarım biran önce atlatırız sağlıkla 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,556 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (11,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 433 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatmanur&kadir27 (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 820 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yusuf'un annesi.. (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,264 soru

24,640,835 cevap

365,786 kullanıcı

...