Bence ya kız ya da erkek emin olamadım ama ikisinden biri :D :D Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
İnanmak degılde bazı kişilerde gercekten tahmın edıyor anlıyorlar bazıları da tahmınfe bulunuyor kendi ultrason şekilleri ne göre ne olursa olsun tabiki doktorun yorumu onemli Can mm biliyorum olsun vakit geçsin
Alllah bagıslasın benjmde kızım var ultrasonları hiç benzemiyor cok fark edıyor ya
Çok haklısın tatlı heyecanlar😍🩷🙏🏻
Evet kesınlıkle oyleee🤗
Erkeğe benzetim kızımda böyle değildi :)
Benimde kızımda böyle degıldı de yınede belli olmaz saglıklı olsunda cevabınız için teşekkür ederım 🤗
Benim 4 erkekten sonra bende erkek diyeceğim kese seklinden saglikla doğsun tabiki
Aminnn teşekkür ederimmmmn 🤗
Kendimkşne benzettim ondan kız diyorum benimde cinsiyet pıstum var gecen seneden bakarsan benzettirsin
Benımde kızım var da onun kesesıne de bu benzetiyorum bu benzetemıyorum saglıklı olsunda teşekkür ederim canım yorumun içinn🤗
Benimde 9 haftalık ama mide bulantısından baş ağrısından asla ne olacak diye düşünmedim 😀😀ne zaman gece olacak uyuyacam baş ağrısından diyorum
Baş ağrısı normal mi. Ya bende 13 haftalık hamileyim herakşam enseden başıma kadar illallah ettim artık
Doktora sordum migren veya sinüzit varsa gebelikte ya baskılanır yada fazlalaştırır, bende normalde bunlardan hiç birinin olmadığını söyledim sadece parol verdi günde 2 tane içebilirsin dedi, belkide hormonlar yükselişte olduğu içindir, umarım biran önce atlatırız sağlıkla
1,510,264 soru
24,640,835 cevap
365,786 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın