0 oy
129 göst.
önce Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından

Hayırlı günler hanımlar.. anlayan varmı acaba ben iyi şeyler görmüyorum sanki 

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (10,261 puan) tarafından

yapay zekaya sorsana o ne diyecek 

önce (306 puan) tarafından

Kız Google a gemini yaz yine çıkıyor 

önce (60 puan) tarafından

Var aslında hiç aklıma gelmedi aslında elimde hiç boş değildi müsait olamadım yani

Kardeşim sormuş yapay zekaya

image

image

Çeken sağlıkçı beni endişelendirdi hemen doktorla iletişime geçti 

Ben soruncada ve bişey diyemem doktorla konus dedi

önce (6,939 puan) tarafından

Bir sorun var gibi duruyor canim böyle cikmiyor genelde sen acil doktora gorun

Pazartesi bakacak doktor ama nasıl geçecek bu kaç gün bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (2,579 puan) tarafından

Dalgalanmalar karışık gibi duruyo bende cok cektirdim hiç böyle değildi nöbete yatkınlık var gibi doktorun en doğru sonucu söyler

Temiz gelir sonuc inşallah bazen cekim sırasında hafif nöbet gecirenler oluyomus inşallah olmamıstır sizde

İnşallah sağol 

önce (1,533 puan) tarafından

Nöbet geçirdiğini fark etmiyorsun ki epilepsinin farklı farklı çeşitleri var oglumki mesala göz dalmasi oluyo oda beyin dalgarinda şekil bozukluğu var ilaç alıyoruz eeg çekiyoruz Nisan'da eeg cekilecez temiz çıkarsa oda birakicaz inşallah 

Bende epilepsi hastasıyım 17 yaşından beri şuan 34 yasındayım ben nöbet gecireceğimi hissediyorum uyarı veriyor basımdan uyusmayla baslıyor kendimi o anda yataga atıyorum gerisi yok ama Allah a sükür 5 senedir nöbet gecirmedim cocuklar anlamıyo nöbet gecireceğini ama 13 yas ve üstü anlıyo yada hissediyo bir cok çeşidi var evet hemen jesmiyolar ilacı azaltarak kesiyolar benim ilacımı azalta azalta 1 senede kesmişlerdi ilaç kesildikten 7. Ay sonra tekrar nöbet gecirdim tekrar başlamak zorunda kaldık tekrar azaltmaya basladığımızda korona çıktı farklı sıkıntılar yasadım o sıkıntılar dan ssonra tekrar nöbet gecirdim 5 senedir nöbetsizim temmuz ayındaki eeg bormal gelirse azaltmaya baslanacak ki benim tüm eeglerim hep normal geldi hiç sıkıntılı gelmedi psikolik olarak tetikleniyo vçbenimki agır süreçlerden gevtiğim stres altında oldgum dönemlerde gecirdim hep

3prensannesi... Geçmiş olsun inşallah temiz sonuçlanır sizinde

Asiii.gecmis olsun canım inşallah bırakırsın sende ilaçları,peki anlayabiliyomusun bu görüntüden azda olsa,kendi sonuclarinla yola çıkarak 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 317 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,800 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 205 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.

Kategoriler

1,500,569 soru