Kaynanam 2 aydır beni aramadı, telefonu açmalı mıyım?

0 oy
336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (177 puan) tarafından

Diğer postlarima bakan görür nedenini açamadım kızlar 2aydir beni sormadı ben haklli olmama rağmen acasim yok konusmak bile istemiyorum zaten yeterince sorunlarımız var bizim kiralık evde yaşıyoruz eşim işte sıkıntıları var kimse eşime destek olmuyor bide bu kadinlami ugrascam siz olsaydiniz acarmiydiniz

2 Cevaplar

0 oy
(1,603 puan) tarafından

Eşin gitti mi eltinin yanına 

(177 puan) tarafından

Konuşmuyoruz onlarla 2 ay sonra kajdn beni aradı acmadim 

(177 puan) tarafından

Nasıl bir dünya olmuş botyle o onun kocasını o onun kocasını alıyor hayata bak

(258 puan) tarafından

Kim kimin kocasını almıs 

(177 puan) tarafından

Elti adayım demişti ya eşin buraya yanıma gelsin ondan bahsettim

-Reklam-
0 oy
(12 puan) tarafından

Ayyy yemin ederim hep boş şeyleri kendine dert edinmiş sin yani Migrostaki kızdan tut elti adayına kadar gorumceler sanki sen tartışmak için yer arıyor gibisin aşırı acitasyon yapiyorsun 

(177 puan) tarafından

Ne acitasyonu hasta insan yaşadığım şeyleri yaziyorum sana ne battı soruma cvp vermiceksen benim canımı yakacak bişey yazacaksan seytanlihini git baskasina yap sen beni taniyormusun nebicim insansın sen 

(12 puan) tarafından

😁hala bile yapıyorsun Nekadar komiksin bir sen doğrusun bir bak kim sana göre olumlu cvp vermiş çok komiksin yani onları bırakıp ta kendi hayatına dönsen zaten mutlu olacaksın yazdıkça yazmışsın maşallah yani madem sevmiyirlar istemiyorlar seni neden hâlâ onları anlatmaya doymuyorsun hasetlik olduğu bariz ortada durmadan yeni gelini gorumceleri çekiştirip durmussun sana tavsiyem kendi hayatına bak 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kaynanam 2 aydır beni aramadıktan sonra şimdi aramalı mıyım?
İletişim kurup kurmama kararı tamamen sizin kendinizi nasıl hissettiğinize ve ilişkinizin mevcut dinamiklerine bağlıdır. Eğer aranızda çözülmemiş sorunlar varsa ve konuşmak size kendinizi kötü hissettirecekse, hazır hissedene kadar beklemek en sağlıklı yaklaşımdır. Kendi sınırlarınızı korumak ve huzurunuzu ön planda tutmak bu süreçteki en önemli adımdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşimin ailesiyle yaşanan sorunlarda mesafe koymak doğru mu?
Eşinizin ailesiyle yaşanan sıkıntılı süreçlerde araya mesafe koymak, hem kendi ruh sağlığınızı hem de evliliğinizin huzurunu korumak adına sıkça tercih edilen bir yöntemdir. Özellikle eşinizin iş stresi ve geçim sıkıntısı gibi zorluklar yaşadığı bir dönemde, gereksiz gerginliklerden uzak durmak için kendinize zaman tanımak oldukça doğaldır.
Kayınvalide ile yaşanan iletişim sorunları nasıl yönetilir?
Kayınvalide ile yaşanan iletişim sorunlarını yönetmek için öncelikle kendi sınırlarınızı net bir şekilde belirlemelisiniz. İletişimi zorunluluk hissiyle değil, kendinizi hazır hissettiğinizde sağlıklı bir şekilde sürdürmeye odaklanın. Sorunların çözümü için tarafların birbirine karşı anlayışlı olması şarttır, ancak bu süreçte kendi önceliklerinizi görmezden gelmemeniz gerekir.
Aile içi huzursuzluklarda eş desteği ne kadar önemlidir?
Aile içi huzursuzluklarda eşinizin size destek olması ve ortak bir duruş sergilemesi, sorunların çözümünde en kritik faktördür. Eşiniz zaten iş hayatında veya maddi konularda yoğun bir stres altındaysa, bu yükü hafifletmek adına aile büyükleriyle olan iletişimi sınırlandırmak bir süre için çözüm yolu olabilir. Önemli olan eşinizle aynı sayfada olduğunuzu bilmektir.
Uzun süre aranmayan kayınvalide ile iletişim yeniden kurulmalı mı?
İki ay gibi uzun bir sürenin ardından gelen bir aramaya yanıt verip vermemek, sizin o anki duygusal durumunuza bağlıdır. Eğer aranızdaki sorunlar çözülmediyse, iletişim kurmadan önce kendi duygularınızı tartıp sakinleşmeyi beklemek en iyisidir. İletişimi ne zaman kuracağınız konusunda bir zorunluluğunuz olmadığını unutmayın.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 343 göst.
0 oy
4 cevap 259 göst.
12 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 494 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sevimlipandacik07 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 864 göst.

Kategoriler

1,505,427 soru

24,577,070 cevap

362,244 kullanıcı

...