0 oy
90 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hanımlar merhaba ben selın ben 10 yıllık evlıyım 3 cocugum var

Kaynım 3. Evlılıgını yaptı eltım yas olarak benden buyuk ama daha 7 aylık evlıler

Her neyse dun aksam eltım davet ettı gorumcelerımı bızı falan gıttuk

Sagolsum guzel hazırlamıs ama ben yardım etmek ıstedım  hep red ettı ben gorumcemle yaparım sen mısafırsın otur dedı bana

Gorumcemde konusmadı hıc benle aramızda bısey gecmemesıne ragmen

Salona geceyım dedım yardımı red edınce salonda erkekler oturuyodu mutfakta gorumcemler ama benle konusmuyolar

Dertlerı ne ınanın bılmıyorum

Eltımle konusup gulusuyolar

Benı uzak tuttulat zaten cok samımı degıldık ama dun daha soguk davrandılar

Cok zoruma gıttı sımdı ben onlar davet edıcem sızce bendemı aynı hareketı onlara yapsam ne dersınız

6 Cevaplar

0 oy
önce (791 puan) tarafından

e diyeydin ben misafirimde gorumceler ev sahibimi.  ne alaka yeni gelin geldin icimize onlar neyse benlede o sekilde akrabasin. onlari kardesin goruosan bende kardesinim .boyle sacmalikmi olur adamlarin yaninda oturacagima burda he yok yapalim is  yapmasam bile sohbet eder hirbirimizi tanirix

önce (2 puan) tarafından

Uzatmak ıstemedım zaten bısey desem hemen kıskanıyosun dıyorlar

cok sacma .  kiskaniyosun diyene ozaman beni yabanci oalrak goruyorlar tanismaya firsatimiz bile yok neyininkiskanayim diyeceksin. baskalarinin lafina bakarsan ohooo

önce (2 puan) tarafından

Ne deyımkı canım bende davet etcem cuma gunı onları bende onlara dıycem mısafırsınız ellemeyın dıycem

mantikli aynini yap

-Reklam-
0 oy
önce (27,271 puan) tarafından

Ben yardım etmeyin demenin ötesinde misafir olarak ağırlar ama özel olarak ilgilenmezdim sohbet vs de etmezdim yani sana yapılanı onlara da yapmak haktır bence 

Yalnız tek kaynın varken üç kez farklı eltin olmuş olması da üzücü 

önce (2 puan) tarafından

Zaten dıger eltılerım ılede oylelerdı hep onlarla samımı olur benı gormezlerdı

Sorun eltiden ziyade görümcede bence bu arada 

önce (2 puan) tarafından

Bılmıyorum ıkısı guldu sakalastı benı gormedıler

0 oy
önce (2,099 puan) tarafından

Acaba konuştukları bi konu mu vardı duymanı ya da seni dahil etmek istemediler🤔

önce (2 puan) tarafından

Bılmıyorum yan yana gelınce hep oyleler

önce (74 puan) tarafından

Ben olsam gitmezdim yada esime söylerdim kalkardık yani asık suratını görmeye mi gittiniz sanki konusmayacaksa niye çağırdı benim fikrim ben aynısını yapmazdım davet etmezdim 

önce (2 puan) tarafından

Gıtmek ıstemedım ama kaynanam esım cok tepkı verıyor ınan ugrasmak ıstemedım

0 oy
önce (247 puan) tarafından

Şu eve davet edip surat asip,yabanci gibi davranıp yada laf sokmalari bir türlü anlamıyorum 

İstemiyorsan sevmiyorsan konusmiycaksan davet etme kardeşim! yok davet ediyorsan da adam gibi ev sahipliği yap!

0 oy
önce (60 puan) tarafından

Bu davranışın üzerine zerre davet edilmezler ama malesef su akraba ilişkileri 🤦‍♀️bence kafana takma,siz ramazanın tadına bakın,güzelce hizmetinizi edip oturun, yani zorla kimseyle sohbet etmek zorunda değilsiniz sizi istemeyeni sizde istemeyin.Yardima ihtiyaçları olmasa bile yanımızda dur denilir, siz erkeklerin içinde ne yapacaksınız ayıp yaptıkları.

0 oy
önce (120 puan) tarafından

Böyle insanları hiç hazzetmiyorum.görümcene karşı da yapmacıktır emin ol.seni dışlamak için yapmış belli .davet edecek olursan aynısını da ona yap .her horoz kendi çöplüğünde öter afadersin.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 243 göst.
0 oy
9 cevap 520 göst.
0 oy
15 cevap 573 göst.

Kategoriler

1,500,003 soru

24,499,133 cevap

358,145 kullanıcı

...