Hanımlar merhaba ben selın ben 10 yıllık evlıyım 3 cocugum var
Kaynım 3. Evlılıgını yaptı eltım yas olarak benden buyuk ama daha 7 aylık evlıler
Her neyse dun aksam eltım davet ettı gorumcelerımı bızı falan gıttuk
Sagolsum guzel hazırlamıs ama ben yardım etmek ıstedım hep red ettı ben gorumcemle yaparım sen mısafırsın otur dedı bana
Gorumcemde konusmadı hıc benle aramızda bısey gecmemesıne ragmen
Salona geceyım dedım yardımı red edınce salonda erkekler oturuyodu mutfakta gorumcemler ama benle konusmuyolar
Dertlerı ne ınanın bılmıyorum
Eltımle konusup gulusuyolar
Benı uzak tuttulat zaten cok samımı degıldık ama dun daha soguk davrandılar
Cok zoruma gıttı sımdı ben onlar davet edıcem sızce bendemı aynı hareketı onlara yapsam ne dersınız
e diyeydin ben misafirimde gorumceler ev sahibimi. ne alaka yeni gelin geldin icimize onlar neyse benlede o sekilde akrabasin. onlari kardesin goruosan bende kardesinim .boyle sacmalikmi olur adamlarin yaninda oturacagima burda he yok yapalim is yapmasam bile sohbet eder hirbirimizi tanirix
Uzatmak ıstemedım zaten bısey desem hemen kıskanıyosun dıyorlar
cok sacma . kiskaniyosun diyene ozaman beni yabanci oalrak goruyorlar tanismaya firsatimiz bile yok neyininkiskanayim diyeceksin. baskalarinin lafina bakarsan ohooo
Ne deyımkı canım bende davet etcem cuma gunı onları bende onlara dıycem mısafırsınız ellemeyın dıycem
mantikli aynini yap
Ben yardım etmeyin demenin ötesinde misafir olarak ağırlar ama özel olarak ilgilenmezdim sohbet vs de etmezdim yani sana yapılanı onlara da yapmak haktır bence
Yalnız tek kaynın varken üç kez farklı eltin olmuş olması da üzücü
Zaten dıger eltılerım ılede oylelerdı hep onlarla samımı olur benı gormezlerdı
Sorun eltiden ziyade görümcede bence bu arada
Bılmıyorum ıkısı guldu sakalastı benı gormedıler
Acaba konuştukları bi konu mu vardı duymanı ya da seni dahil etmek istemediler🤔
Bılmıyorum yan yana gelınce hep oyleler
Ben olsam gitmezdim yada esime söylerdim kalkardık yani asık suratını görmeye mi gittiniz sanki konusmayacaksa niye çağırdı benim fikrim ben aynısını yapmazdım davet etmezdim
Gıtmek ıstemedım ama kaynanam esım cok tepkı verıyor ınan ugrasmak ıstemedım
Şu eve davet edip surat asip,yabanci gibi davranıp yada laf sokmalari bir türlü anlamıyorum
İstemiyorsan sevmiyorsan konusmiycaksan davet etme kardeşim! yok davet ediyorsan da adam gibi ev sahipliği yap!
Bu davranışın üzerine zerre davet edilmezler ama malesef su akraba ilişkileri 🤦♀️bence kafana takma,siz ramazanın tadına bakın,güzelce hizmetinizi edip oturun, yani zorla kimseyle sohbet etmek zorunda değilsiniz sizi istemeyeni sizde istemeyin.Yardima ihtiyaçları olmasa bile yanımızda dur denilir, siz erkeklerin içinde ne yapacaksınız ayıp yaptıkları.
Böyle insanları hiç hazzetmiyorum.görümcene karşı da yapmacıktır emin ol.seni dışlamak için yapmış belli .davet edecek olursan aynısını da ona yap .her horoz kendi çöplüğünde öter afadersin.
1,500,003 soru
24,499,133 cevap
358,145 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın