0 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (1,462 puan) tarafından

Kızardı biraz sıcak ve 2 tane nokta şeklinde morluk var acile gitmeli miyim acaba 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(640 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah allah ilk defa gördüm ne olabilir ki canım kaşıma varmi 
(1,462 puan) tarafından
Yoo kulağına hiç dokunmuyor 1, 2 gündür var ama bu akşam kızardı ama huysuz veya ağlak değil :/
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bilemedim bende. Üzerine mi yattı? Morluklar ne olabilir hiç bilemedim geçmiş olsun 
(1,462 puan) tarafından
Ya çarptı sandım ben çünkü inanılmaz yaramaz 2 gün falan oldu ama bugün kızardı
tarafından
Yuvarlanırken felan oyuncaklara çarpmış olabilir. Huysuzluk ağlama ve başka bir belirti ve morluk yoksa endişelenme sanırım hareketliliktendir. Gözlemlemen önemli annesi takip et bi kaç gün inşaallah ciddi bir şey değildir.
(1,462 puan) tarafından
Pazartesi sünnet var engel bi durum olur diye endişeliyi  ortakulak falan olur allah korusun
tarafından
Aaayy yerim onu o zaman götür annesi Sonrasında keşke dememek için. Bişey yoksada için rahat eder en azından.
(1,462 puan) tarafından
Hiçbir belirti yok ama bende çarptı çünkü 2 dk oturamaz g*tünde kurt var sanki ☺☺
+1 oy
(6,396 puan) tarafından
Eliyle hızlı falan mi çekti ki
(1,462 puan) tarafından
Kulağına hiç dokunnmaz ki canım
(6,396 puan) tarafından
ALLAH'ın izniyle kötü bisey deildir kuzumm
(1,462 puan) tarafından
Aman ortakulak falan bişey olmasında
0 oy
tarafından
Canim benim oglanda da oluyor bazen anlamiyorum bende ama bizim cildimiz cok hassas hemen morarir
(1,462 puan) tarafından
Bizimde aynı sıkı dokununca biraz hemen kıpkırmızı olur bi yere hafif çarpsa morarır
tarafından
Okula gidiyor eve gelin sirti bacaklari mor mor nereye carptigini bile hatirlamaz
(1,462 puan) tarafından
Hahahah ay yerim onu ☺
tarafından
:) :)
12krktr

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 679 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 484 göst.

Kategoriler