Kızlar hayırlı akşamlar
Ben doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ay bıraktım yani en son ocay ayınınkini içtim bıraktım. 31 ocakta adetim bitti. Üç beş gündür karnım ağrıyor ama adet yok.
Adet döngüsü normalde 35 günmüş en geci.
Benim diğer adet başlama tarihimle bugünkü tarih 32 gün ediyor. Korunmasız ilişki de olmadı. Zaten bu ay ilişki olmadı. Bir kere oldu o da 10 gün önceydi yumurtlama falan geçmiştir diye düşünüyorum ve korunduk prezervatif vardır patlak çatlak olsa da anlardım heralde. Bı yanım korkuyo bı yanım hamile değilimdir ama niye adet olmuyorum diyo. Korunma hapını yeni bıraktığım için mi böyle oldu acaba hormonlardan.
Olabilir bende biraktikdan sonra bjr kac ay olmadim ama jcim rahat etsin diyorsan test al yap bence ben halen 2 ayda bkr olurum
Hap Kullanmadan önce nasıldı peki düzenli mıydı benim çok düzenliydi hiç olmadığım olmazdı
Bende Ocak 21 de oldum bu ay bekliyorum arada ağrı oluyo ama hala olmadım spiralle korunuyorum normalde hep düzenli olurdum 😳
Amin ☺️
Benimde bu ay tam 10 gün gecikti spiral olmasına rağmen korktum
Korunma araçlarımıza da güvenemiyoruz :)
Benim komşum aslında doğru olmayan şu klasik yöntemle önlem alıyormuş diyor ki nasıl yanlışlıkla hamile kalınıyo anlamıyorum bize hiç bişey olmuyo diyo hayret korunmusken böyle panikliyosak öyle halimizı düşünemiyorum :)
Allah isteyene versin yoksa aman aman istemiyorum asla
İsteyen özenen kimseyi bekletmesin rabbim. Bizim gibileride imtihan etmesin amin
İlacı yeni bıraktığın için henüz rayına oturmamış olabilir. Stres yaptığın için de gecikme yaşıyor olabilirsin.
İlaca bağlıyorum ya bilemiyorum
Yumurtlama gününü geçmiş. +Korunmuşsunda. Bence bekle olursun.
İnşallah inşallah
Stres yapiyorsun ondan gecikiyor birde hap dan sonra hormonlarinin duzenlenmesi icin zaman ver ben bu ay ocagi es gectim subat 1 de oldum 40 gun gecmis oldu aradan
Haptan sonra mi böyle oldu sizinde
Yok canim ben stres yaptim sanirim ondan oldu benim birde hamile kalmaya calisiyorum bende baya umutlanmistim
Hmmm anladımm.
Allah gönlünüze göre versin inşallah
1,499,935 soru
24,498,055 cevap
358,098 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın