Bu aralar bi bebek perileri geldi ya 2 tane oğlum var Allah'a şükür biri beş biri dokuz yaşında ama belki bi kızım olur mu falan diye bu aralar aklım karışıyor ne olacak büyür gider diyorum yeni bi can yeni bi nefes yeni bi umut ama bi yandan da yeniden başa döneceğim uykusuz geceler kakalı bezler yok emzirmesi ateşi hastalığı falan filan. Beni bu fikirden vazgeçirin kızlar 😂
Eğer ev hanımı isen yap bacım. Çok şükür 4 tane kız kardeşim abim var vallahi o kadar güzel ki... Dışarı çıkınca çalacağım kapılar var, bayramda seyranda yanlız bırakmayıp ele güne muhtaç etmeyen bir ailem var.. anneme çokkkkk teşekkür ediyorum 😄
Ev hanımı değilim ya çalışıyorum kimsem de yok destek olacak aslında ama bi bebek kokusu özlüyorum belki kız olur mu ki diyorum aslında bunları bile o kadar zor büyüttüm ki deliyim heralde yine başa sarmayı düşünüyorum
Çalışıyorsan Allah bağışlasın yeter sana bence.
Ne güzel bende kalabalikligi çok seviyorum dört kardeşim var keske bir dört daha olaydı diyorum insanın çalacak kapısının çok olması çok güzel birşey 😊ayni şeyi oğlum içinde isterim bi oğlum var hamileyim kalabalık çocuk severim ama tabii gücüm yeter mi bilemem annelik zor ☺️
ya kız olmazsa... bence boşver yapma
Tabi o ihtimal de var😅
Vazgeççççççççç
Eveeet vazgeçiyorum hadi devam edin 🤣🤣
Belki bir de kızım olur/oğlum olur düşüncesiyle yapılan çocuklar genelde umut edilen cinsiyette olmaz. Olursa da anne babayı çok zorlar.
Yeterince geçerli bir gerekçe değil mi vazgeçmek için, ya bir daha oğlun olursa :)
Aman yarabbi 🤣🤣
Eşini de sayınca evde 4 erkek, teke ağılı gibi takılırlar artık :)))
Ayyy çok güldüm valla buna🤣🤣🤣
Deli deli olma 😄 ben senin günlerine gelmeyi iple çekiyorum sen bana dönmek istiyorsun 🤣 tam rahata ermişsin büyütmüşsün gez toz hayatını yaşa 😄
Demi ya yaşım da çok genç sayılmaz zaten bebek için 😂
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 35 ten bildiriyorum bu yaştan sonra bebek çok zor iş 😄 kızım 17 aylık zorlanıyorum 😄
34 bende 😂
Ben ikinciyi 34 te doğurdum 😀 pilim bitiyor yeminle 😀
Rahata ermişsin sar başa yapicam diyosun
Deliyim galiba🥲
Yani gerek yok hem kız olmuş erkek olmuş ne farkeder:)
Gönül de bi istemiyor değil kız ama vazgeçtim ya aman garanti değil sonuçta 🤣
Tabi ki değil
Çok küçük değiller eğer yaşın gençse yani sabrın ve enerjin yerinde ise olabilir bence
Pek de genç değiliz ya ben 34 eşim 40 yaşında yerinde mi bilmiyorum ki enerjim de sadece özledim bebek kokusunu emzirmeyi bi de sanki daha deneyimli olunca herşey daha kolay olacak gibi bilmiyorum
Yani kirkina yakın değilsin o yüzden enerjin vardır bir de iki erkek çocuktan idmanlısın diye düşünüyorum sadece illa kız diyerek yapman doğru olmaz zaten biri okullu diğeri anaokulu yaşında o yüzden üç çocuklu bir aile olma niyetinde iseniz olur bu da hem annenin babanın ikisininde istemesi maddi manevi yetiyor olma ile de alakalı. Benim dört yaşında oğlum var ikinciye uğraşıyorum 36 ya yeni girdim 🙈
Mental olarak kaldırabilir miyim ondan emin değilim yoksa bi ustalık eseri iyi olurdu diyorum ama şimdilik erteledim artık
Yorumlarda okudum çalışıyormuşsun ben olursa ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum ilk çocukta dönmüştüm işe gurbette tek başıma çok zorlamıştım
Birde oğlan olursa 4 erkek kılları ayy ayy 😬 😄
Dur deme o ihtimali düşünmüyorum Çin takvimine göre yapayım dedim karar verirsem😂
Maddi manevi bakacak imkanın varsa yap bence kardeş güzel birşey hele kız kardeş apayrı birsey
Mental olarak yeterli değilim sanırım.. 😒
Ya ben "ne olacak büyür gider" kafasına hiç giremedim. 8 yıl ilk çocuğumu yapmak için bekledim. Maddisi ayrı, manevisi ayrı tüm şartları tek tek inceledim. Şimdi bile ikinci çocuğa asla yeltenemiyorum. Çünkü bu çocuğuma şuan sağladığım imkanları ona da sağlamalıyım. Bu çocuğumun geleceği için oluşturduğum planları, maddi olarak bırakacağım imkanları ona da bırakmalıyım. Beni yorar abi. Bir canın da büyür gider ne olacak olarak değerlendirilmesine inanılmaz karşıyım. Sözün özü. Aylık min 250 bin lira gelirin, 3.çocukla uğraşacak metalin, her birinin beslenmesine, okuluna, yetecek maddi gücün ve vaktin varsa, derhal patlat bir tane. Ama mesela bugün bir postta okudum, hanımefendi çocuğun veli toplantısına peş peşe pek çok defa katılamamış, eşine söylemiş o da sallamamış. Çocuğun toplantısına kimse girmemiş. Böyle olacaksa sakın yani.
4 çocukluyum 3ü okullu . Hiçbir toplantılarını kaçırmayız bende anlamıyorum çocuğun için 1 saatini ayıramıyormusun
Gecen eşim gitti 8.sınıfa giden oğlumun toplantısına eşim hariç 3 kişi varmış
Öğretmenler bide hepsi katıldı toplantıya 8.sınıf sınav yılı die. Öğretmenler ayıp şu yapılan resmen demişler bide sınıf öğretmeni o hafta 3 kere hatırlattı
Valla bu anlattığım posta birşey yazmadım ama o kadaaaar haklısın ki.
Yani maddi olarak yetebiliriz belki ama mental olarak bilemiyorum
2 tane büyütmüşsün ahmet düşme 😅😅
Evet evet karıştırma kafayı😂
Teke ağılı gibi takılıyoruz evde 4 erkek+koca bence kiz arama canım nasipte olsa oluyo yoksa yok ama içinden hayırlısını bile çocukların küçük değil Yasin çok geçmeden istiyorsan bir tane daha getir
Yine erkek olma ihtimalini düşünemiyorum 😯😂
Ben istemeden kaldım sonra Allah büyük dedim 4 aylıktı cinsiyetini öğrendim günlerce istemsizce ağladım sonra babamın adını koyucam dedim öyle avuttum kendimi
Tabi şimdi on kıza degismem oğlumu☺️
3.çocuktan seni en kolay Canan vazgecirir @McFadden
Öyle şeyler söylüyor ki insan kendini sorguluyor 🤣🤣
bitane oglanla zaten anyayi konyayi gormus olman lazimken yetmemis ikinci oglanda aklini basina getirememisse ben ne desem bos 😂😂😂
😂😂😂
İkinci de sürpriz oldu şöyle bile isteye bi bebe yapamadım öyle bekleyerek bi hamilelik testi yapamadım😂😂 acep dedim bi ustalık eseri olur mu
İki oğlum var hamileyim oda erkek 😁😁
Ayyy sağlıkla gelsin Allah yardım etsin ne diyeyim 😅
Amin Allah razı olsun
Asla asla asla sana rahat batmış bacım
Dimi dimi salağım ben 😂
İnsan bir kızı olsun istiyor da ya olmazsasi da var 😀
Aynen ya nerden biliyorsam kız olacağını bende 😅
Dertsiz başıma dert ararken ben 🤦♀️
Evet ben 😂
Vala acayip zor bence yapmadan vazgec. Bu fikirden
Vazgeçtim bile😅
Bi kızım var 3 buçuk yaşında. Bana peri meri uğramıyor 😄
Daha küçük de ondan😂😂
Benim kızım da iki ay sonra beş yaşına giriyor. Daha yeni âdetim bitti. Biz de ikinci çocuğa yeni karar verdik. Eşim peş peşe olmasın zor olur diyordu. Rabbim size de hayırlısını versin
Size de hayırlısını nasib etsin inşallah
1,500,040 soru
24,499,858 cevap
358,187 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın