Hayırlı geceler hayırlı sahurlar kızlar
Çarşamba eşim tarafını çağırmayı düşünüyorum şimdi sarmayı sardım pişiyor hatta. Çocuklarla nerdeyse 20 kişi olucaz inşallah.
Menüye gelecek olursak
Domates çorbası
Fırında güveç ( taş fırına gönderilecek)
Fırında soslu tavuk
Şehriyeli bulgur pilavı
Yaprak sarma
Mantı
Börek
Ekşili salata
Tatlı olarak da hazır aldırcam
Hepsinden azar azar yapacağım inşallah
Mantı ve börek yan yana olmaz aslında hemde Ramazan da fazla
Gerisi güzel
Biraz daha hafifleştircem canım menüyü
Ben et.tavuk ve manti börek ikisilisinden birini fazla buldum onun haricinde cok guzel afiyet olsun simdiden
Düzenlicem canım aynen çok sağol
Ooo Allah berektini versin menü Süper Allah kabul etsin inşallah 🩷
Amin canım çok teşekkürler Allah razı olsun 🥰❤️
Menü güzel ama daha iki gün var sarma bayatlamazmi
Zeytinyağliysa neden bayatlasin daha bile guzel olur dolapta bekleyince
Bayramda dolapta nerdeyse bir hafta duruyor canım bi şey olmuyor tam tersi daha güzel dinleniyor durdukça lezzetleniyor
Hm bilmiyorum biz etli salçalı falan yapıyoruz ya buzluğa atıyoruz yada bir gün öncesinde yapıyoruz
Kırmızı et ve beyaz et aynı sofrada olmaz. Aç mide için hazmı çok zor olur. Ben oruç değilken de beyaz et kırmızı et birlikte sunmam.
Börek ve mantı da aynı şekilde. Çok ağır sindirimi. Mantı ve tavuk çıkabilir menüden bence. Ağırlaştırır. Mantı kalınca çabuk da ziyan oluyor. Yazıktır Ramazan günü ziyan olmasın. Ama börek sahurda da yenir.
Mantı ve tavuk yerine hafif mezeler ekleyebilirsin. Kereviz olabilir mevsimi tam.
Tamam canım düzenleme yapıcam menüde çok sağol
Manti borek ve guvec arti firinda tavuk ikilileri olmaz bence ikisinden de birini birak borek ve guvec yeterli manti yerine yogurtlu daha hafif bir meze ekleyebilirsin. Allah kabul etsin.
Tamam canım çok sağol
İsraf çok fazla. Mantıyla tavuğu çıkarmalısın onun yerine meze olur turşu olur kuru meyvelerden pişirdiğin komposto olur
Doğru canım gelenler hiç israf etmez onu da biliyorum canım da bir iki çıkarma ekleme yapıcam teşekkürler
Benimde misafirim var bugün
Karnıyarık
Çorba
Pilav
Salata
Turşu falan bırakırım öyle düşünüyorum
Çok güzel canım ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden
1,499,874 soru
24,496,940 cevap
358,040 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın