Onlar en zor günlerinde pozlarını verdiler bizde brandayı muşambayı yırttılar🤣 Hayırlı ramazanlar hanımlar siz hangi taraftasınız beni sormanıza bile gerek yok niye sordunuz bu cevabı😅😅😅
ilk sefere ben yanima hem duzlestirici hemde masa aldim . moduma gire sacimi yapacam falan guya.😂😂 nuri alconun hapladigi kadinlar gibiydim ayik bayik. memeyi bile annem acip cocugu tutmus mememe.😂 disimi fircalamamisz iki gun iki gece. 3. gun farkettim hastanede giymekik gitirdugum terlik valizdeymis. hastanedeki kagit gibi tek kullanimlik terlikleri giymisim 😂 scma sapan mod
doğumdan sonra çekilen bir fotoğrafım var hastanede sandalyede oturuyorum. bir elimde sonda, bir elimde drenaj torbası, yüzüm gözüm ödemden şiş, saç baş dağınık. bebeğim küvezde diye ağlamışım salya sümük 😅
baktım terkar iki kolumda da damar yolu da var 😅
Benimde saç baş dağınık zaten makyaj yok gülüyorum iyiki cekmiş eşim o panik korkuyla hepimiz bide ilk doğum olunca tabi ikinci videodaki bana yürü diyorlar zaten yürüdük oradaki terlik desen biz götürdük giymedim herhalde herşey geri geldi bide zaten 2 3 gün dursaydık bilmiyorum hiç bişey düşünemedik bide kızım emcek anam uyanamıyorum ya bebek emcek 🤦♀️😂😂😂
Son bebeğimde yatakta felç kaldım eve bebeği verdi dedi al giydir ozaman bir resim çekmiş valla kim görse bana acır doğumdan çıktığım sadece yüzüne baksan belli oluyo o yorgunluk nasıl vurmussa
Doğumhanede eşime fotoğraf çek demiştim, her yer açık nasıl çekeyim deyip çekmemişti 😅 odaya geçince de yüzümü gözümü düzeltip çekmiştim. Çok iyi değildi ama çok kötü de değildi benimkiler.
Ben Saçımı makyajımı yaptım Öyle gittim ilk doğum tabi çıkınca Dünya başıma yıkıldı resmen ağlamaktan saftim kaydı perperişan oldum yok anam fotoğraf saç makyaj kimsenin aklına gelmiyor doğumdan çıktıktan sonra
Ben lahusa takimi geri getirmiş insanım ablam resim çekingenlik dedi koy koy bavula dedim burda ölüyorum 😂😂 doğumdan sonra 7 yada 8 gun çocuğa resim çektirirken benle esimlede poz verdim giyip çeken arkadaşımda hediye yaptı onu
Ah be icime sindirmeyenlere hakkimi helal etmiyorum oyle agrili sancili dogumum olmadi ayilmali bayilmali ama o kadar biseyler icimden gelmedi ki yapamadim cocugu ben dogurmusum sozde aile pizu veriyoruz cocuk kaynanamin kucaginda gordukce sinirleniyodum kimse de dememis sen mi dogurdum versene anasina diye sildim fotografi tek dogum fotografimdi
Sancı gelince duş aldım ve saçımı tarayıp kurulamadığım için tiftiklendi ki saçımın normali fönlü gibidir lohusa geceliği vardı ama onla fotoğraf çekilecek kadar aklım başımda değildi ama özeniyorum valla tekrar doğum yaparsam yine götürüp bu sefer giyeceğim makyaj falan yapıp resim çekmek istiyorum
1,505,111 soru
24,571,142 cevap
361,979 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın