+1 oy
518 göst.
önce Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar başka eve taşınacaz demiştim ya taşındık mutfa kötü oldu halde idare ederim dedim o kadar yıkadım boyadım temizledim eşyaları taşıdık sobayı yakınca tavan komple üstümüze dökülmeye başladı 2 aylık bebeğimin yüzüne saçları hep tavan boyaları oldu sabahı sabah ettik sbah eski evime geri taşındım çok ağladım emeklerime çok üzüldüm evin damdan çatlağı varmış kimse söylemedi evden çıkınca komşular dedi iti baglasan ** durmaz en iyisini yaptın dedi geri taşıdık eşyaları eşimle kimsede yoktu çocuklarım kış günü rezil oldular  şimdi kaç gündür de eski evime geri yerleşme temizlik yaptım nasıl olmuş sizce 

image

image

9 Cevaplar

+1 oy
önce (3,583 puan) tarafından

Çok üzüldüm nasip değilmiş sağlık olsun.  Mis gibi olmuş 

önce (510 puan) tarafından

Tabiki sağlık olsun kardeşim olan bana çocuklarıma oldu çok kötü grip oldum soğuktan çocuklarım a düzgün yemek yapamadım taşıycam diye emek ettim kadının tek dedi kelime hakkını helal et çok yıprandım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰 

-Reklam-
0 oy
önce (10,259 puan) tarafından

kötü olmuş ama iyi yanından bak eski eve dönebildin, o da olmasaydı mecbur kalırdın o eve. 

Bunu bende çok düşündüm eski ev olmasaydı başka ev ariycaktim çünkü idare edilecek gibi değildi  soğukta abla ev soğukken dökülme olmadı duvarlar ısındıkça bir sürü dökülmeye başladı bebekde oldu için aşırı yorucu üst üste taşınmak bunada şükür 

nem çok fena, evi kiralarken demiyorlar işte kiracı uğraşıyor 🤦🏼‍♀️ 

Hadi beni boşver bebek var  keşke söyleseydi sadece bir gece yattık ben sbaah kadar ağladım çocuklar uyudu bebek öksürüyor orda hasta oldu 1 günde kadına söyledim de sadece hakkını helal et dedi savunma yapmadı 

ayıp günahı kim biliyor ki artık, herkesin derdi 3 kuruş para

Gerçekten öyle olmuş buna bir kez daha emin oldum 

0 oy
önce (522 puan) tarafından

Aleyküm selam imtihan dostum vardır rabbimizin bir bildiği. 

Ondan şüphem yok ablam Rabb'im her şeyin en iyisini bilir duvarlar döküldükçe sabaha kadar ağladım asla isyan etmedim var bunda da bir hayır 

0 oy
önce (2,114 puan) tarafından

Canım şükür ev aramadınız çok güzel eski durduğunuz yerde o olmasa nolcaktı şükür canım şimdi nasılsınız 🤲🤲🤲🥺

Bu kış gününde aramak da bulmakta çok zor bu ev olmassa tam ortada kalacaktık hastayız şimdi ailecek kemiklerime kadar ağrıyor bebek de öksürüyor bende aynı şekilde 

Allahım şifa versin inşAllah canım Allahım yardımcınız da olsun duadan başka gelmiyor bişey 🤲🥺 Amin 

+1

Amin inşallah kardeşim Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️ 

Sendende Allah razı olsun canım benim 🤲❤️

0 oy
önce (3,946 puan) tarafından

Başınıza gelenlere çok üzüldüm kardeşim, Allah daha hayırlısını nasip etsin inşallah. Merak ettim, eski ev sahibin tekrar gelmenize nasıl kabul etti. Hatırladığım kadarıyla çıkmanızı isteyen oydu

Çıkmamızı istedi için çıktık ev öyle olunca eski ev sahibim üst katta eşimle geri yanına çıktık bı çay içtik durumu anlattık siz bilirsiniz dedi ben sizi kovmadim ki dedi ben dedim çıkmamızı istedin için biz çıktık ben niye seni çıkarim senle sorunum yok dedi söyledi şeyleri söyledim ben öyle bişey demedim dedi bende anlamadım burda 4 yıldır oturuyoruz sana yok desem de gelecek kiracı iyi mi kötü mü çıkar bilemem dedi içini dışını biliyom dedi anahtar da bendeydi daha zaten geri taşındık söyledi şeyleri söyledim de de yemin ederim ben öyle bişey demedim dedi yaşlı oldu için bilmiyorum unutuyor mu acaba 

Boş ver, çok iyi olmuş, o zamanda üzülmüştüm, seni hamile halinde üzmüştü. Bence siz gidince işin ciddiyetini anlamıştır. 

Herkes öyle diyor komşular vs o senin gözünü korkutuyo  ama asla gitmeni istemiyor diye kendisine de dedjm hamile halimle 3 gün ağlattın beni dedim evi boşalt dedin dedim ben öyle bişey demedim diyor bilmiyorum ama bence utandı için böyle geçiştirdi dedim kimse dört dörtlük değil birbirimizi idare etmemiz lazım kafam rahat değil burda eşimle huzurluyum şükür o yüzden bazı şeylere çocuklarım için de katlanmak zorundayım inşallah rabbim bizede bir kolaylık verir yüksekte gözüm yok Dünya malında hiç gözüm yok sadece çocuklarımla rahat huzurlu bir şekilde yaşmak istiyorum ki mesafemide kattım kendisi geliyor ben çocuklarla çıkmıyorum bı yere

Nereye gitsen bir imtihan var canım, Allah kolaylık verdimi geçiyor herşey. Sağlığınız birliginiz, mutluluğunuz daim olsun inşallah. 

Amin inşallah güzel ablam Allah razı olsun inşallah ne güzel dualar ettin 🥲

0 oy
önce (4,601 puan) tarafından

Bacım ütü masası düşmesin gülüm benim ❤️ 🌹

Onuda elbise dolabının üstüne katayım kullanmıyorum zaten bacım aklıma gelmedi o kadar stresle çocuklarla iş yapıyorum teşekkür ederim ☺️ ❤️ 

0 oy
önce (4,060 puan) tarafından

Sırf para için bu soğukta küçücük çocukları hasta etmiş vicdansız ev sahibi. Gelde hakkımı helal et buna. Rabbim şifa versin çocuklarına da sana da. 🤲 ellerine sağlık evin çok güzel olmuş. Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin 🤲

Keşke ettiğin masrafı isteseydin. Kendisi kusurlu nasıl boğazından geçecek o evden aldığı para acaba. Şu mübarek ramazan gününde yapılanlara bak. Allah görsün. Mazlumun ahı kalmaz kardeşim üzme kendini. 

Evi boyadım o kadar emek ettim dedim hakkını helal et dedi sadece isteyemedim o yüzden 😌amin inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲❤️

Çok iyi kalplisin Allah kalbin gibi iyi insanlar çıkarsın karşına. 🤲

Amin inşallah güzel kardeşim Rabb'im seninde karşına güzel insanlar çıkarsın herşey gönlümüzce olsun inşallah 🤲 ❤️ 

Aminnn 🤲🤲🤲

0 oy
önce (1,313 puan) tarafından

Her işte bir hayır vardır mutlaka Rabbim en hayiosini en güzelini nasip etsin inşallah 🤲 

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 ❤️ 🥰 

önce (1,313 puan) tarafından

Cümlemizden de senden de bacım ♥️♥️

+1

Amin inşallah ablammm❤️❤️❤️❤️

0 oy
önce (241 puan) tarafından

Çok güzel olmuş hemde tertemiz sağlıkla otur 

Yaa çok teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ ❤️ 

önce (241 puan) tarafından

❤️❤️❤️❤️❤️🌹

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 855 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 446 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 919 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hacerhale (334 puan) tarafından soruldu