Selamün aleyküm kızlar başka eve taşınacaz demiştim ya taşındık mutfa kötü oldu halde idare ederim dedim o kadar yıkadım boyadım temizledim eşyaları taşıdık sobayı yakınca tavan komple üstümüze dökülmeye başladı 2 aylık bebeğimin yüzüne saçları hep tavan boyaları oldu sabahı sabah ettik sbah eski evime geri taşındım çok ağladım emeklerime çok üzüldüm evin damdan çatlağı varmış kimse söylemedi evden çıkınca komşular dedi iti baglasan ** durmaz en iyisini yaptın dedi geri taşıdık eşyaları eşimle kimsede yoktu çocuklarım kış günü rezil oldular şimdi kaç gündür de eski evime geri yerleşme temizlik yaptım nasıl olmuş sizce
Çok üzüldüm nasip değilmiş sağlık olsun. Mis gibi olmuş
Tabiki sağlık olsun kardeşim olan bana çocuklarıma oldu çok kötü grip oldum soğuktan çocuklarım a düzgün yemek yapamadım taşıycam diye emek ettim kadının tek dedi kelime hakkını helal et çok yıprandım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰
kötü olmuş ama iyi yanından bak eski eve dönebildin, o da olmasaydı mecbur kalırdın o eve.
Bunu bende çok düşündüm eski ev olmasaydı başka ev ariycaktim çünkü idare edilecek gibi değildi soğukta abla ev soğukken dökülme olmadı duvarlar ısındıkça bir sürü dökülmeye başladı bebekde oldu için aşırı yorucu üst üste taşınmak bunada şükür
nem çok fena, evi kiralarken demiyorlar işte kiracı uğraşıyor 🤦🏼♀️
Hadi beni boşver bebek var keşke söyleseydi sadece bir gece yattık ben sbaah kadar ağladım çocuklar uyudu bebek öksürüyor orda hasta oldu 1 günde kadına söyledim de sadece hakkını helal et dedi savunma yapmadı
ayıp günahı kim biliyor ki artık, herkesin derdi 3 kuruş para
Gerçekten öyle olmuş buna bir kez daha emin oldum
Aleyküm selam imtihan dostum vardır rabbimizin bir bildiği.
Ondan şüphem yok ablam Rabb'im her şeyin en iyisini bilir duvarlar döküldükçe sabaha kadar ağladım asla isyan etmedim var bunda da bir hayır
Canım şükür ev aramadınız çok güzel eski durduğunuz yerde o olmasa nolcaktı şükür canım şimdi nasılsınız 🤲🤲🤲🥺
Bu kış gününde aramak da bulmakta çok zor bu ev olmassa tam ortada kalacaktık hastayız şimdi ailecek kemiklerime kadar ağrıyor bebek de öksürüyor bende aynı şekilde
Allahım şifa versin inşAllah canım Allahım yardımcınız da olsun duadan başka gelmiyor bişey 🤲🥺 Amin
Amin inşallah kardeşim Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️
Sendende Allah razı olsun canım benim 🤲❤️
Başınıza gelenlere çok üzüldüm kardeşim, Allah daha hayırlısını nasip etsin inşallah. Merak ettim, eski ev sahibin tekrar gelmenize nasıl kabul etti. Hatırladığım kadarıyla çıkmanızı isteyen oydu
Çıkmamızı istedi için çıktık ev öyle olunca eski ev sahibim üst katta eşimle geri yanına çıktık bı çay içtik durumu anlattık siz bilirsiniz dedi ben sizi kovmadim ki dedi ben dedim çıkmamızı istedin için biz çıktık ben niye seni çıkarim senle sorunum yok dedi söyledi şeyleri söyledim ben öyle bişey demedim dedi bende anlamadım burda 4 yıldır oturuyoruz sana yok desem de gelecek kiracı iyi mi kötü mü çıkar bilemem dedi içini dışını biliyom dedi anahtar da bendeydi daha zaten geri taşındık söyledi şeyleri söyledim de de yemin ederim ben öyle bişey demedim dedi yaşlı oldu için bilmiyorum unutuyor mu acaba
Boş ver, çok iyi olmuş, o zamanda üzülmüştüm, seni hamile halinde üzmüştü. Bence siz gidince işin ciddiyetini anlamıştır.
Herkes öyle diyor komşular vs o senin gözünü korkutuyo ama asla gitmeni istemiyor diye kendisine de dedjm hamile halimle 3 gün ağlattın beni dedim evi boşalt dedin dedim ben öyle bişey demedim diyor bilmiyorum ama bence utandı için böyle geçiştirdi dedim kimse dört dörtlük değil birbirimizi idare etmemiz lazım kafam rahat değil burda eşimle huzurluyum şükür o yüzden bazı şeylere çocuklarım için de katlanmak zorundayım inşallah rabbim bizede bir kolaylık verir yüksekte gözüm yok Dünya malında hiç gözüm yok sadece çocuklarımla rahat huzurlu bir şekilde yaşmak istiyorum ki mesafemide kattım kendisi geliyor ben çocuklarla çıkmıyorum bı yere
Nereye gitsen bir imtihan var canım, Allah kolaylık verdimi geçiyor herşey. Sağlığınız birliginiz, mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Amin inşallah güzel ablam Allah razı olsun inşallah ne güzel dualar ettin 🥲
Bacım ütü masası düşmesin gülüm benim ❤️ 🌹
Onuda elbise dolabının üstüne katayım kullanmıyorum zaten bacım aklıma gelmedi o kadar stresle çocuklarla iş yapıyorum teşekkür ederim ☺️ ❤️
Sırf para için bu soğukta küçücük çocukları hasta etmiş vicdansız ev sahibi. Gelde hakkımı helal et buna. Rabbim şifa versin çocuklarına da sana da. 🤲 ellerine sağlık evin çok güzel olmuş. Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin 🤲
Keşke ettiğin masrafı isteseydin. Kendisi kusurlu nasıl boğazından geçecek o evden aldığı para acaba. Şu mübarek ramazan gününde yapılanlara bak. Allah görsün. Mazlumun ahı kalmaz kardeşim üzme kendini.
Evi boyadım o kadar emek ettim dedim hakkını helal et dedi sadece isteyemedim o yüzden 😌amin inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲❤️
Çok iyi kalplisin Allah kalbin gibi iyi insanlar çıkarsın karşına. 🤲
Amin inşallah güzel kardeşim Rabb'im seninde karşına güzel insanlar çıkarsın herşey gönlümüzce olsun inşallah 🤲 ❤️
Aminnn 🤲🤲🤲
Her işte bir hayır vardır mutlaka Rabbim en hayiosini en güzelini nasip etsin inşallah 🤲
Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 ❤️ 🥰
Cümlemizden de senden de bacım ♥️♥️
Amin inşallah ablammm❤️❤️❤️❤️
Çok güzel olmuş hemde tertemiz sağlıkla otur
Yaa çok teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ ❤️
❤️❤️❤️❤️❤️🌹
1,500,553 soru
24,506,273 cevap
358,617 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın