Bizde dünden yayla çorbası
Nohutlu pilav
Az bezelye
Havuç tarator
Salata
Dün yaptığım yemeklerin yarısı yendi sadece. Mercimek çorbası, karışık musakka, biber dolması ve trileçe var. Canım salata istiyor biraz da salata ve turşu tamamdır inşallah.
Bizdede dünden kuru fasulye pilav :)
kahvaltilik😂😂 bugun dr kntrlum vardi masayi hazirladim ciktim . bi cay demlenecek patates kizarcak sigara boregi kizarcak bi kiymali yumurta yapilacak kiymayi tavaya bile koydum kavurmak icin beklio😂 simdi yeni donuo
eve anca el ele bas basa yetisir
Koş annem koş.😅 Kıyma bile hazırmış ama kızartılacaklar, masaya koyacaklar derken anca.
tam iki saat var yetisir 😂 caydanligimin icine cayini bile koydum direk ketilda su kaynayip
demlenecek hazirlikta😂😂 ama tahmin ettigim kadar gec bitmrfi isim erken gtmis olcam eve varmak uzereyim yarim saate evdeyim😂
İşin olunca baya hazırşıklı çıkmışsın maşallah. Bir de İstanbul'da vakit geç oluyor baya. Bizim de doğuda son iftarımız 18.04'te açtık biz iftarı😄
Çocuklar nugget patates kızartması istiyor kahvaltı hazırlıcam yanınada
Bugünde böyle olsun
ay ben de yarın yapayım 😋 😋
Bazen çocuk menüsüne talim oluyoruz 😅 Allah'tan eşimde sever .
valla ben de severim 😂
Sarı mercimek çorbası
Hamsi
Kocam bulursa inşallah kola
yayla çorbası, nohut yahnisi, domatesli bulgur pilavı, yoğurtlu kapyabiberim var, yanına da bi salata yaparım tamam
Evet Adana ya özgü bir yemek mi ? Ben nette görüp yaptım.ordaki tarif de öyleydi yemeek pişince zeytinyağı ile 1 yemek kaşığı naneyi yakıp döküyorsun 1 yemek kaşığı da nar ekşisi
Lezzeti patlatıyor
kaynanma sorarım ama ben hiç öyle yemedim ama bugün yapacam üstüne eklerim 😂 😂 bazı yemeklere dökeriz nar ekşisi güzel olur. yeşil mercimekli erişteli çorba var ya, her yörede adı farklı ona ekleriz nar ekşisini
Aa bak onu çok yaparım nar ekşisi de deneyim .nane atarım zaten ona
Benim kuru nane atmadığım yemek yok heralde 😅 çok severim
Sarımsaklı köfte demiştin ya sen fellah köftesi onun sosunada bol kuru nane katarım ayy çok güzel olur 😋
Mideyi de yatıştırır nane, miss gibi ot😂 tazesi de kurusu da😍
bu arada nohuta dediğin gibi naneyi ve nar ekşisini ekledim, baya iyi oldu. zaten nohuta ekşi yakışır, bundan sonra böyle yaparım hep😅
Afiyet olsun 🤗
Dünden tavuk corbam ve halep dolmasi var.. yanına ne yaparım bilmiyorum.. biraz öncede Hira tatlısı yaptım..
Tarhana çorbası sulu köfte pilav havuç tarator irmik helvası inşallah 😊 Rabbim herkesin ibadetini kabul eylesin
Belen tavası
Pirinç pilavı
Çorba
Tavuk suyuna sehriyeli çorba
Ekşili aya sürüsü(maraş yemeği)
Zeytinyağlı pırasa
Ayva tatlısı
İnşallah tadı tuzu iyi olmuştur. 2 yıldır oruç tutmuyordum hamilelik emzirme vs derken bugün ilk orucum hep tuzuna bakarak yaparım yemekleri bugün haliyle bakamadım 🤷🏻♀️
Afiyet olsun ben hazirlamadim ben hamileyim tutmuyorum esimde is yerinde açacakmış dunden kalanlari bitiriyoruz cocukla
Valla buzlukta 4 parça köfte vardı haşlanmış nohut vardı adını bilmediğim bişey yaptım salçalı köfte nohut pirinç bakalım nasıl olacak dünden pırasa bide yoğurtlu salatamiz var 🩷🤗
Ayran çorbası fırında köfte patates salata turşu
Mücver yaptım köri soslu tavuk yapıcam bide çorba Allâh bereket versin
İftara eşim yok ben de barbunya yaotım salata ve cacık yaparım. Ekmek almaya çıkmam lazım acaba diyorum unum az kalmış un alsam da pide mi yapsam sahur için yoksa onla uğraşmasam da ekmek mi alsam bilmiyorum ya.
Ben tutmuyorum esim sordu ne yapıcan diye Patates kızartması et döner mercimek çorbası olsun bugünde
Yayla çorbası
Lahana sarması
Karadut özü içecek
Patlıcan kebabı, cacık, pilav yaptım, bide çorba, canım tulumba istiyor ama eşim çıkmadı 🫠
Dünden burnuma kokuyor kori soslu tavuk ve makarna yanına da çorba yaptım pişiyorlar şu an iftara yakinda kalkıp salata yapacağım
Ben kendime İskender yaptım oğluma da makarna döner eşim evde yok
1,499,809 soru
24,496,059 cevap
357,984 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın