Kaynanam ben yeni evliyken yatak odama kadar karıştı beni kocamla hergün kavga ettirdi giyimime yememe içmeme hepsınır çizdim şimdi kaynıma elti aldılar kız Cezayirli Arap herşeyi değişik onlar geçinsinde ben hiç karışmam ne giyerse giysin ne yaparsa yapsın diyor benim evliliğimdeki aşkı bitirdi kadın geçmiş karşıma öbürüne karışmam diyor daha çok şey var benim burnumdan getirip onlara karılmadığı siz olsanız ne yapardınız?
Senin her şeyine karışmalarına izin verdiği için eşin bitirmiş evliliğindeki aşkı. Durun siz benim karıma karışamazsınız denediği için onlara karşılmadığına sevinirim ben çünkü yanlış hatta aptalca bir davranış sürmemeli ama bana yapilani da unutmam samimi de olmam
Olamıyorum zaten içim ısınmıyor artık.
Ya ne kadar bencilsin sana öyle davrandı diye onada mi kötü davransın şu ramazan ayında yapmayın bari
Davranmasın da beni sevmemiş demekki banada karışmasaydı keşke içimde keşkeler çok.
Guletas anlıyorum senin de aynı konudan sıkıntın var da o ne biçim laf hadi o yanlış anlamış yazmış bunu post sahibi düzgünce ifade etmiş tekrar kendini iki kez aynı şeyi yazmışsın
problemin cogu eşinde aslinda , yatak odasina bile karisilmasina izin verdigi icin . o mesafeyi koruyamadigi icin . kaynin bastan o mesafeyi ayarlamis olabilir mi acaba ?
Çok söyledik ikimizde çok ama inatla karıştı genede
Sana hayatı zehir etmiş bir kadın olarak başka bir kadının da senin yaşadıklarını mi yaşamasını istiyorsun?
Bana karıştı onada karışsın mi demek istiyorsun ?
Bende kaynanamla sorunlar yaşıyorum ama benden sonra gelen yaşasın istemem
Hayır tabiki o kızın suçu yok suç büyüklerde.
Yüzüne karşı söyle benim evliliğime ne garezin vardı da her seyime karıştın de
Bu gidişle söyliycem zaten keşke banada böyle davransaydı:(
İzin verneseydin sen ve eşin dur deseydiniz kaynanana şimdi de demekki eltin olacak kisi sert mizaçlı veya kaynin o yapida yüz bulup karisamiyordur
Çok söyledik yeri geldi aylarca konuşmadık ama huyu böyle dedik megersem bize karşı öyleymiş.
Çoğu kişi bunu yaşamış eminim ama kendini ezdirmek var ve ezdirmemek var sizde kendinizi ezdirmeseydiniz en büyük hata sen ve eşinde
Ezdirmedim zaten sürekli tartıştık buda evliliğmde huzursuzluk yarattı.
Ona kötü davranılmasını tabiki istemem bana yapılanı neden başkası yasasinki
Sadece adil olunmasını isterim..bence burda kaynanandan çok eşinin suçu var.demekki kaynin eşini tutuyorki ona aynı şeyi yapmaya cesaret edemiyor
Burda önemli faktör eşin kaynanan değil
Biz erken evlendik kaynım geç evlendi bence o yüzden ama olan bana oldu.
Hep olan ilk geline oluyor genelde.
Maalesef bende öğrendiler durması gereken yeri ikinci gelinlerde öğrenmiş oluyo demekki sınırları.
Ben olsam derdim yüzüne bana niye karıştın
Ara sıra çocuğuma bakıyo hafta sonları falan ben çalışıyorum kendi annem uzakta bişey desem tartışıyoruz çok diyesim geliyoda huzursuzluk çıkmasın diye bişey demiyorum ama çok sinir oluyorum.
Burda kabahat kaynananızda değil eşinizde sınır çizemeyen erkeğin yuvası daima huzursuz olur
Artık öyle değiliz ama ilk 3 sene çok çektim.
Oruç başıma vurmuş kaynına nasıl elti aldılar diye 5 sefer düşündüm
Allah kabul etsin canım.
Cümlemizinkiyle beraber 🙏
Muhtemelen senle alakalı degılde kaynanan evlat ayrımı yaptığı içindir kaynını sevıyo demekkı saygı duyuyo
Eşinde hatalı erkekler bıraz ılk başta konduramıyo sanırım aılesıne sonradan akıllanıyorlar
Benıde hıc benımsemedı dıgerlerınden daha ıyı davranmama rağmen yıne onlar kıymetlı Bız konuşmuyoruz Benımde esımle kavgam çok oldu aılesı yüzünden ama smdı gorusmıyorz çok şükür esımde anladı çok rahatım uzak durmak en ıyısı
Valla Allah seni inandırsın bayramdan bayrama gidiyorum onun evine o geliyo ayda bir hafta sonu çocuğa bakmaya vardiyalı çalışıyorum illa işimiz düşüyo ama içim affetmiyo bazı şeyleri.
Bende aynı durumdayım ama ben çok tartıştım kayinvaldem beni yönetmek istiyordu izin vermedim şimdi eltimde öyle davranmıyor bende benden bazı seyelri öğrendi ders aldı diye bakıyorum olaya
Benim olayda tam olarak bu :(
İlk ler her zaman cahil tecrübesiz zamana denk geliyor canım ilk çocukta olduğum için ben bu duruma alışkınım
Seni sevmemesinden degilde belkide yaptiginin yanliş oldugunu anlamiştir. Önemli olan hala herseyine karişiyormu yoksa geride mo kaldi. Geride kaldiysa bence konusunu bile acma bana böyle davrandin yeni geline böyle diye kıskanç elti durumuna düşersin. Tabi eğer sana karşi duzeldiyse.
Uzun zamandır böyle postlar açıyorsun neredeyse hep aynı yorumları alıyorsun ama bir türlü tatmin olamıyorsun ne yapalım biz şimdi senin içini rahatlatmak için ne söyleyelim istiyorsun
1,499,326 soru
24,490,167 cevap
357,553 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın