0 oy
428 göst.
önce Diğer kategorisinde (370 puan) tarafından

Kaynanam ben yeni evliyken yatak odama kadar karıştı beni kocamla hergün kavga ettirdi giyimime yememe içmeme hepsınır çizdim şimdi kaynıma elti aldılar kız Cezayirli Arap herşeyi değişik onlar geçinsinde ben hiç karışmam ne giyerse giysin ne yaparsa yapsın diyor benim evliliğimdeki aşkı bitirdi kadın geçmiş karşıma öbürüne karışmam diyor daha çok şey var benim burnumdan getirip onlara karılmadığı siz olsanız ne yapardınız?

16 Cevaplar

+3 oy
önce (27,192 puan) tarafından

Senin her şeyine karışmalarına izin verdiği için eşin bitirmiş evliliğindeki aşkı. Durun siz benim karıma karışamazsınız denediği için onlara karşılmadığına sevinirim ben çünkü yanlış hatta aptalca bir davranış sürmemeli ama bana yapilani da unutmam samimi de olmam 

önce (370 puan) tarafından

Olamıyorum zaten içim ısınmıyor artık.

-Reklam-
+2 oy
önce (1,400 puan) tarafından

Ya ne kadar bencilsin sana öyle davrandı diye onada mi kötü davransın şu ramazan ayında yapmayın bari

Davranmasın da beni sevmemiş demekki banada karışmasaydı keşke içimde keşkeler çok.

önce (16,354 puan) tarafından
+3

Guletas anlıyorum senin de aynı konudan sıkıntın var da o ne biçim laf hadi o yanlış anlamış yazmış bunu post sahibi düzgünce ifade etmiş tekrar kendini iki kez aynı şeyi yazmışsın 

+1 oy
önce (4,168 puan) tarafından

problemin cogu eşinde aslinda , yatak odasina bile karisilmasina izin verdigi icin . o mesafeyi koruyamadigi icin . kaynin bastan o mesafeyi ayarlamis olabilir mi acaba ? 

Çok söyledik ikimizde çok ama inatla karıştı genede

+1 oy
önce (36,773 puan) tarafından

Sana hayatı zehir etmiş bir kadın olarak başka bir kadının da senin yaşadıklarını mi yaşamasını istiyorsun? 

Bana karıştı onada karışsın mi demek istiyorsun ?

Bende kaynanamla sorunlar yaşıyorum ama benden sonra gelen yaşasın istemem 

Hayır tabiki o kızın suçu yok suç büyüklerde.

0 oy
önce (8,573 puan) tarafından

Yüzüne karşı söyle benim evliliğime ne garezin vardı da her seyime karıştın de 

Bu gidişle söyliycem zaten keşke banada böyle davransaydı:(

0 oy
önce (4,759 puan) tarafından

İzin verneseydin sen ve eşin dur deseydiniz kaynanana şimdi de demekki eltin olacak kisi sert mizaçlı veya kaynin o yapida yüz bulup karisamiyordur 

Çok söyledik yeri geldi aylarca konuşmadık ama huyu böyle dedik megersem bize karşı öyleymiş.

0 oy
önce (199 puan) tarafından

Çoğu kişi bunu yaşamış eminim ama kendini ezdirmek var ve ezdirmemek var sizde kendinizi ezdirmeseydiniz en büyük hata sen ve eşinde 

Ezdirmedim zaten sürekli tartıştık buda evliliğmde huzursuzluk yarattı.

0 oy
önce (196 puan) tarafından

Ona kötü davranılmasını tabiki istemem bana yapılanı neden başkası yasasinki 

Sadece adil olunmasını isterim..bence burda kaynanandan çok eşinin suçu var.demekki kaynin eşini tutuyorki ona aynı şeyi yapmaya cesaret edemiyor 

Burda önemli faktör eşin kaynanan değil 

Biz erken evlendik kaynım geç evlendi bence o yüzden ama olan bana oldu.

0 oy
önce (220 puan) tarafından

Hep olan ilk geline oluyor genelde.

Maalesef bende öğrendiler durması gereken yeri ikinci gelinlerde öğrenmiş oluyo demekki sınırları.

0 oy
önce (16,479 puan) tarafından

Ben olsam derdim yüzüne bana niye karıştın 

Ara sıra çocuğuma bakıyo hafta sonları falan ben çalışıyorum kendi annem uzakta bişey desem tartışıyoruz çok diyesim geliyoda huzursuzluk çıkmasın diye bişey demiyorum ama çok sinir oluyorum.

0 oy
önce (2,858 puan) tarafından

Burda kabahat kaynananızda değil eşinizde sınır çizemeyen erkeğin yuvası daima huzursuz olur

Artık öyle değiliz ama ilk 3 sene çok çektim.

0 oy
önce (215 puan) tarafından

Oruç başıma vurmuş kaynına nasıl elti aldılar diye 5 sefer düşündüm

Allah kabul etsin canım.

önce (215 puan) tarafından

Cümlemizinkiyle beraber 🙏

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Muhtemelen senle alakalı degılde kaynanan evlat ayrımı yaptığı içindir kaynını  sevıyo demekkı saygı duyuyo 

Eşinde hatalı erkekler bıraz ılk başta konduramıyo sanırım aılesıne sonradan akıllanıyorlar 

Benıde hıc benımsemedı dıgerlerınden daha ıyı davranmama rağmen yıne onlar kıymetlı Bız konuşmuyoruz Benımde esımle kavgam çok oldu aılesı yüzünden ama smdı gorusmıyorz çok şükür esımde anladı çok rahatım uzak durmak en ıyısı

Valla Allah seni inandırsın bayramdan bayrama gidiyorum onun evine o geliyo ayda bir hafta sonu çocuğa bakmaya vardiyalı çalışıyorum illa işimiz düşüyo ama içim affetmiyo bazı şeyleri.

0 oy
önce (1,493 puan) tarafından

Bende aynı durumdayım ama ben çok tartıştım kayinvaldem beni yönetmek istiyordu izin vermedim şimdi eltimde öyle davranmıyor bende benden bazı seyelri öğrendi ders aldı diye bakıyorum olaya 

Benim olayda tam olarak bu :(

önce (1,493 puan) tarafından

İlk ler her zaman cahil tecrübesiz zamana denk geliyor canım ilk çocukta olduğum için ben bu duruma alışkınım 

0 oy
önce (977 puan) tarafından

Seni sevmemesinden degilde belkide yaptiginin yanliş oldugunu anlamiştir. Önemli olan hala herseyine karişiyormu yoksa geride mo kaldi. Geride kaldiysa bence konusunu bile acma bana böyle davrandin yeni geline böyle diye kıskanç elti durumuna düşersin. Tabi eğer sana karşi duzeldiyse. 

0 oy
önce (1,239 puan) tarafından

Uzun zamandır böyle postlar açıyorsun neredeyse hep aynı yorumları alıyorsun ama bir türlü tatmin olamıyorsun ne yapalım biz şimdi senin içini rahatlatmak için ne söyleyelim istiyorsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 256 göst.
2 gün önce İnternet & Teknoloji kategorisinde McFadden (727 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 817 göst.
+3 oy
9 cevap 506 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,326 soru

24,490,167 cevap

357,553 kullanıcı

...