Kızlar lütfen bakın çıldırmak üzereyim ya geçen hafta oğlum az idrar yapıyordu yatış verilmişti postumu görenler bilir dün sıvı kesildi akşam 6 da değiştik altını sabah 6 da açtım ve ne göreyim cisi yine çok çok az ve koyu hrmsireye söyledim ve bana tek kelimesi şu bişey olmaz abartmayın sizde bazı şeyleri biz bunun için yattık zaten diyorum durumu daha iyi şuan diyor ama ben çocuğumu bilirim çocuk kusuyordu meğer aşırı gazı varmış migdeye baskı yapıyormuş ve ben söylemeyene kadar müdahale edilmiyor ben bu durumda ne yapayım 1 haftada düzelmeyen çocuk daha düzelir mi?
Siz olsaydınız ne yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz
Çocuğun ne kadarlık? Ben de yerinde olsam normal karşılamam. Başka bir hastaneye geçin yapabiliyorsanız. Bezli bebeklerde çişli bez sayısı ve çiş miktarı rengi çok önemli
14 aylık ve kaç gündür serum veriliyor dün kesildi cisi yine aynı ben eve gittiğimde ne yapacağım bilgi verilmiyor
Tahlil sonuçlarına e-nabızdan bakıp buraya atabilir misin canım
Hemsireye degilde doktor kontrole geldiginde ona soyleyin
Hayır doktor odalara günde bir kere geliyor sabah beni taburcu edeceğini söyledi kusmazsa eğer her akşam geliyor odalara sabah hemşireler bilgi veriyor duruma göre çıkış yapiliyor
14:aylık çocuğun günde 4-5 çişli bezi olması gerekmiyor mu benmi yanlış biliyorum normal gelmedi açıkçası başka yere gitme şansınız varmi
İşte doktor geldi birşey olmaz sen toparliyican diyor ben nasıl toparliyauim doktorun toplamadigini
Başka hastaneye gidin bence benim bebeğimde 7 aylık o da az çiş yapıyor normal değil mi acaba
Hayır cnm vücudu aşırı sivisiz kalmış diye öyle ben taburcu ettirdim yarın özel hasteneye goturecegim
Anladım çok geçmiş olsun
Serum verildiğini söylüyorsun bezinin taşması gerek geçen hafta bende oğlumu yatırdım üç gün boyunca serum aldı 2 saatte bir üstü su içinde kalıyordu bezi taşıyordu
Önce şikayet ederim ilgilenilmiyor diye sonra hastaneyi değişirim. Özele giderim paramla rezil olmam en azından
Aldığı sıvı az geliyor belli acaba komposto falan verseniz içmesi icin
1,499,326 soru
24,490,167 cevap
357,553 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın