+1 oy
330 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (6,750 puan) tarafından

Kizlar a101 gelmis oyuncak ben atlasa aldim oynardı bilmem ama hoşuma gitti😃

Tavsiye ederim 3 yas çocuklar özellikle daha çok kullanır fiyati 900 tl bilginize almak isteyenler kaçırmasın 

image

7 Cevaplar

+1 oy
önce (384 puan) tarafından

Aldım hiç göründüğü gibi dgl 

önce (6,750 puan) tarafından

Neyini beğenmedin daha  açmadım 

-Reklam-
0 oy
önce (5,115 puan) tarafından

Hayırlı olsun. Ben kıza mutfak lavabolu aldım oynamadı tabağı bardağı bir yana atıp duruyordu kaldırdım 😂

image3 ay sonra 4 yaşında olcak kızım. Belki seneye oynar 

Yani zamanı gelince oynar oynamazsa toplarım 1 sene sonra acarim

Her çocuk farklı hepsi aynı oyunları sevmeyebilir. Benim kızım da saklambaç tarzı toplu oynanan oyunları seviyor tek oynamak istemiyor 

önce (13,909 puan) tarafından

İşte o yüzden dedim canın yanlış anlaşıldı galiba :) bende 2 tane var oğlum büyük olan hiç oynamaz oyuncakla aldırır 1 saat oynar oynamaz atar kenara dahada almıyorum ona bişey. Ama kızım 3 yaşında bebekliginden beri çok sever oyun kurmayı oyuncakları falan. Hani değişmiyor demek istedim oğlum bebeklikten beri oyun kuramaz hala aynı :))

Benim.oglan daha küçük 13 aylik ama tak şok cikar yerine koy markalı Melahat biraz bende oyun kurşun diye alıyorum hep 😊

Benim de oğlum kendi kendine oynamayı çok severdi kızım sevmiyor illa biri onunla oynayacak yoksa istemiyor oynamayi :)

0 oy
önce (4,698 puan) tarafından

Ya bende gördüm ama hem buyuktu hemde saglam kaliteli mi bilemedim çay seti aldım oyuncak onla çay yapıyor bize 🙂😁

Cok saglam değildir 90p tl cunkub3 5 bin olanlar tahta 😃

0 oy
önce (4,593 puan) tarafından

Çok tatlı duruyor. Yalnız bu binbir parçalı oyuncaklar sürekli orada burada geziyor. Bizde de mutfak var ve oynuyor benimkiler. 

Ah canım şimdiden evde geçilmiyor benim heryer oyuncak bir o kadarda baabanesinde var oda alıyor birsuru birde  bugün lego aldim😂 benimki tak sok çok seviyor ondan oyle oynarsın diye aliyorum

önce (4,593 puan) tarafından

Küçük parçalı oyuncakları aynı anda vermiyorum. Hepsi birbirine karışıyor sonra. Dikkat etmeme rağmen her yer her yerde 😇

Gorcez yaşayınca zaten bizim heryerimiz oyuncak 😀

0 oy
önce (994 puan) tarafından

Geçen yıldı sanırım masalı aynalı kuaför seti gelmişti kızıma aldığım gün aynasını kırdı. Bütün parçalarını evin dört köşesine saçtı falan. O travma dan sonra almak istemedim gördğm güzel oyun seti de aslında. Oğlum sadece top ve arabalarla oynuyor. Kızım görse kesin ister de böyle parçalı oyuncak almıyorum artık. Güle güle kullansın Atlas bey. 

Umarım kullanir 😊 bizimde sağda solda olacağı kesin 

0 oy
önce (16,471 puan) tarafından

Kızımın ahşap mutfağı vardı birde böyle dondurma arabası oğlum büyümeye başlayınca onun oldu 2 yaşından beri oynuyordu Nisan 4 yaş olacak 2 senede kalan kısım bu 😂

Bir gün akıllım üstüne oturmaya kalktı kırdı alt tarafını 😂

image

Tahta için erken benimki daha qma oynuyor çocuklar ya yeğenlerim hep oynadılar atlasta oynar diye düşünüyorum kac sene gider o allah kerim😀

önce (16,471 puan) tarafından

Oynar oynar ☺️ oğlum bu şekilde de oynuyor 😂

0 oy
önce (8,221 puan) tarafından

Benim kızımın vardı severek oynadı güle güle oynasın paşa 

+1

Sagol canim ınsallah oynar vakit geçirsin bari😊

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 507 göst.
0 oy