o gece bu gece….
emziklerimizi tavuklara attık. tavuklar yedi ce karşılığında bize ozmo yumurta verdiler…
uyku saatimiz yaklaşıyor
bana ve aileme şans dileyin, bu gece çok uzun olacak
Kolayca uyusun inş ozmo yumurtasiyla iyi fikir👍
hiç kolay olmayacak ya hayırlısı
Keşke bı hafta önceden baslasaydin ramazanda daha zor geliyor bana ama Allah kolaylık verir inşallah
Aynısı aklımdan geçiyordu
böyle denk geldi bakalım ya onu hiç düşünmemiştim inşallah kolay olur
bol sabir ve basarilar. bizde saalincagi attik . yataga yatip ayiciga sarilio uyyoruz. ben gunduz mutfakta aksam salonda bekliorum isik yanik ara holun
desteksiz uyumaya mı alıştırıyorsun
normalde zaten sizip kalio ama ben sabredemiyorum cabucak uyusun diye . beklemiodum. salincakta sallayip hemen uyutuodum. simdi aynen komple desteksize basladik. uyku saati gelince yataga koyyorum opup cikiyorum. zate dana kadar oldu uyur laftan sozdne anlio😂😂3 ay sonra 4 yas olacak😂
maşallah
sana da kolay gelsin
İlk günler çok zorlar, asla pes etme 👼
ben etmem de inşallah babanne dede ve baba da pes etmez çünkü yardıma bariz ihtiyacım olacak bebek 3 tane evde
Ağladığı zaman illa uyusun diye zorlama, oyalayacak başka bir şeylerin yedekte, hazır olsun. İlk 2 geceden sonra bi tık kolaylaşır.
bu iyi fikir teşekkürler
odadan çıkarıp salına götürsem nolur
Sorun olmaz ama, oda loş olsun. Bu sefer uykusu tamamen kaçar. Uykusuzluk yüzünden ekstra ağlar.
Ne yaptnz nasıl uyudular mı
daha başlamadık
Allah yardımcın olsun.cinnetsiz gerilimsiz bi gece olur inşallah
amin amin
İyi şanslar sakin ol başarırsın vakia suresi var çocuklar için onu acın dinleyin uyurlar
Rabbim sabır versin inşallah çabuk alışır
Kaç yaşında canım çocuğun benim biri 2 biri 1 yaşında kızım ve oğlum var yazin kesmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum
ikizler 3 sayılır oğlan 6 aylık
Hadi bakalim.en zor şeylerden biri bizede nasip olsun😊
yüzde 50 başarılı hadi bakalım
1,499,079 soru
24,486,392 cevap
357,336 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın