Sosyal medyada hikayeleri sadece takipçilere nasıl açarım?

+6 oy
1,169 göst.
Diğer kategorisinde (9,740 puan) tarafından

Kızlar ben takip edene takip atacağım hikayelerimi sadece takip edenlere özel şeklini getireceğim  sebebi de bu : zaten burayı hani kafa dağıtmak sohbet etmek bilmediğimiz şeyleri öğrenmek için kullanıyorum bir de buradan kimseyi engellemedim bugüne kadar da kimseyle büyük bir sorunum olmadı ama bazı kendini ifade edemeyen kişiler direk engelliyorlar ve geçen de post açmışlar hani engelledik ama hikayelerimizi izliyorlar ben de şaşırdım nasıl oluyor diye meğersem çıkış yapıyorlarmış oradan hikayelere bakıp tekrar buraya giriş yapıyorlarmış burayı ı bu derece önemsemelerine de şaşırmadım değil 😆😆

Neyse herkesin kendi kararı 

Takibe takip canlarım 🌸🌺🩷🤗✨💘💝💖💞

26 Cevaplar

+3 oy
(9,740 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kızlar yazanların hepsini takip ettim gözümden kaçan varsa yazabilir 🤗🩷🌸

(2,144 puan) tarafından

Teşekkürler canım benim 🤗

(2,855 puan) tarafından

Edersen tabiki çok sevinirim tabiki zorlamam asla 😊

(2,144 puan) tarafından

Ettim bile 🤗

(2,855 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🤗

(2,144 puan) tarafından
+1

Rica ederim 🤗

-Reklam-
+2 oy
(1,593 puan) tarafından

Edeyim kiz bende ayni sebeple kullaniyorum cunku 

Ah bacim bu durum insanlarin burayi ciddiye almasinda kaynaklanmiyo aksine issiz insanlar can sıkıntılarından giriyolar bi kac kisiye satasinca boyle sacma sapan yok cikis yapip storysine bakayim yok fake fotograf yukleyim yok olmamis seyler basima gelmis gibi anlatip caos cikarayim da bi kaciyla atisirim sinirimi atarim diye giriyolar bazilar burayi dalga gecmek icin bazilari da gercek hayatta atamadiklari kinini ofkesini atmak icin kullaniyo dogru duzgun akli selim 3 kisiyle hos sohbetimiz olsun kafamiza takilani danisalim diye kullanan bi kac kisi de boyle madur oluyo iste 

(1,593 puan) tarafından

Hicte madur degilim cicegim sen gibi guzel kalpli sevdigim bi kac kisi disinde kimseyle samimiyete girmiyorum story mtoryde pek izlemiyorum zaten kendim de pek kullanmiyorum kafam raaaat ama biri var engellicem az kaldi 

(5,114 puan) tarafından

Yok kız ondan yazmadım ztn madur yazısını gorunce oyle yazayım dedım ınsanları kafaya takarsak yerden kalkamayız en guzelı az ınsan cok huzur bende senı sevıyorum cıcegımm❤️

tarafından

Merviş takip ettim🌸

(9,740 puan) tarafından

Aynen canım Bir de yazmış demiş ki artık her istediğimiz sorulardan paylaşıyorum önceden paylaştığımda bana demediklerini bırakmıyorlar falan tamamen yalandan kimsenin hayatı ile ilgili ciddi eleştirilerde bulunan burada sadece bazı aşiyan şeylerde fikrimi belirtirim sonunda da illa yazarım tabii siz bilirsiniz yine de diye ben de artık insanlara anlam yüklemiyorum o yüzden böyle bir post açmak aklıma geldi

(1,593 puan) tarafından

Kizlar 😘🤭

+2 oy
(5,235 puan) tarafından

Bende geldim bacım 

🤣🫶🏻🌹

Bende diyorum misafir kullanıcı kim benim hikayeme bakmış desene meğer öyle oluyormuş 

Ben de iki kişiyi engelledim 

🤣🤣🤣

(9,740 puan) tarafından
+1

Hoşgeldin🤗💞

Aynen ya zaten buraya kimse kolay kolay misafir olarak kullanmaz herkesin bir fikri var yorum yapmak için illa hesap açılır

(5,235 puan) tarafından

Hoşbulduk canım ❤️ 💞 💃🏻 teşekkür ederim 

+2 oy
(17,076 puan) tarafından

Zaten takipteyim güzellik 🌸

(9,740 puan) tarafından
+1

Bende ettim aşkım 🤗🩷💖

+2 oy
(34,516 puan) tarafından

Burayi hayatlarindan bir parça yapan kisilere hayret ediyorm yani niye tanimadiginiz insanlari bu kadar kale alıyorsunuz anlamis degilim :) 

Yok niye takip etmedin yok etmesen etmem yok hikayemi gormesin gorsun fasillari Ozelden laf dalasmalari yetmezmis gibi post acip sikayet etmeleri 

İsi olmayan tanimadigi kisilere sariyor

Oy nenen yarabbiiiii 🤨

(9,740 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun ama ben fikrimi  ve nedenini açık belli ettigimi düşünüyorum 

(9,740 puan) tarafından

Bide ben takip etmezsem etmem demedim kimseye ben beni engelleyen şahıslarin o şekilde bakmasını istemiyorrum çok net 

+1 oy
(3,569 puan) tarafından

Ettim canım takip 

(9,740 puan) tarafından

Bende 🤗🩷

+1 oy
(2,912 puan) tarafından

Takip ettim canım. Bende bi fırsat bulup takip konusuna değinemedim takip etmek isteyen olursa takip ederim 🌸

(2,855 puan) tarafından

Takip ettim canım 🤗

tarafından

Takip ettim canım

(2,912 puan) tarafından

@BekleyenAnnesi teşekkür ederim canım bende seni takip ediyorum şimdi 🌸

@Rhmemrllh26. 03 teşekkür ediyorum sanada canım bende takip ediyorum şimdi💐

(2,855 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🤗

(2,912 puan) tarafından
+1

🦋🦋

+1 oy
(3,872 puan) tarafından

ettim bende 🫶🏼

tarafından

Takip ettim canım

(3,872 puan) tarafından

bende ettim canım 

tarafından

Teşekkür ederim canım. 

+1 oy
(5,908 puan) tarafından

Attım takip 🥰

tarafından

Takip ettim 🌸

(5,908 puan) tarafından

Ben de ettim ♥️ 

+1 oy
(5,360 puan) tarafından

Ben seni severim ya❤️ 

(9,740 puan) tarafından
+1

Ay çok teşekkür ederim canım 🌸💞

(2,855 puan) tarafından
+1

Ettim canım guneş🤗

tarafından
+1

Zeynep takip ettim canım. 

+1 oy
(306 puan) tarafından

Takip ettim:)

(2,855 puan) tarafından

Ettim canım 🤗

+1 oy
(401 puan) tarafından

ettim bende 😃

(2,855 puan) tarafından

Ettim 🤗

+1 oy
(13,784 puan) tarafından

ben de takip ettim🤗 

+1 oy
(204 puan) tarafından

Takip ettim cnm💖

(2,855 puan) tarafından
+1

Ettim 😍

+1 oy
(42,050 puan) tarafından

Takibe takip ☺️❤️💖

(5,114 puan) tarafından

Hemen beybiii

+1 oy
(17,432 puan) tarafından

Takip ettim bekliyorum 🤭

(9,740 puan) tarafından

Geldim💖🤗

(2,855 puan) tarafından

Takip ettim güneş 🤗

+1 oy
(428 puan) tarafından

Takip ettim canocan

0 oy
(10,441 puan) tarafından

Takibe aldım 🌸 

(2,855 puan) tarafından

Ettim canım 😍

(10,441 puan) tarafından

Bende seni takibe aldım 🤗 🌸 

(2,855 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🤗

0 oy
(2,855 puan) tarafından

Takip ettim canım 🤗🌹

0 oy
(9,039 puan) tarafından

Bende takip ettim

(2,855 puan) tarafından
+1

Ettim canım tabi etmek isterseniz yazdım 🤗🤗😍

(9,039 puan) tarafından
+1

Bende seni takibe aldım💐

(2,855 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım 🌹🤗

tarafından
+1

Takip ettim canım ben de @Sedaaa

(9,039 puan) tarafından

Bende seni takibe aldım 🌷

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Sosyal medyada hikayeleri sadece takipçilere özel nasıl yaparım?
Sosyal medya platformlarında hikayelerinizi sadece takipçilerinizin görmesini sağlamak için gizlilik ayarlarından hikaye gizleme seçeneklerine girerek 'Sadece Takipçiler' veya 'Yakın Arkadaşlar' özelliğini aktif hale getirebilirsiniz. Bu ayar, hesabınızın herkese açık olduğu durumlarda bile hikayelerinizin sadece onayladığınız takipçiler tarafından görüntülenmesini sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Takibi bırakıp hikaye izleyenler nasıl engellenir?
Profilinizi takip etmeyi bırakan ancak çıkış yaparak veya farklı hesaplar üzerinden hikayelerinizi izleyen kişileri engellemek için profil ayarlarınızdaki 'Hikayemi Gizle' listesini düzenli olarak kontrol etmeniz gerekir. Eğer kullanıcı hesabından çıkış yaparak hikayelerinizi izliyorsa, profilinizi tamamen gizli hesaba çevirmek bu tür izleme yöntemlerini kalıcı olarak durduracaktır.
Takipleşme postu nedir ve ne işe yarar?
Takipleşme postu, kullanıcıların birbirlerini karşılıklı takip ederek takipçi sayılarını artırmak ve etkileşim sağlamak amacıyla paylaştıkları etkileşim gönderileridir. Bu gönderiler sayesinde insanlar benzer ilgi alanlarına sahip kişileri bulabilir, topluluk içinde yeni bağlantılar kurabilir ve sosyal medya hesaplarını daha görünür hale getirebilirler.
Sosyal medyada hesap gizliliği neden önemlidir?
Hesap gizliliği, dijital ayak izinizi kontrol etmenizi ve kişisel paylaşımlarınızın sadece sizin onayladığınız kişiler tarafından görülmesini sağlar. Özellikle hikaye ve özel gönderi paylaşımlarında gizlilik ayarlarını kullanmak, istenmeyen kişilerin içeriklerinize erişmesini engeller ve sosyal medya deneyiminizi daha güvenli bir alana dönüştürür.
Başkalarının hikayelerimi izlemesini nasıl tamamen kısıtlarım?
Başkalarının hikayelerinizi izlemesini tamamen kısıtlamanın en kesin yolu, hesap gizlilik ayarlarınızı 'Gizli Hesap' moduna geçirmektir. Hesabınız gizli olduğunda, sizi takip etmeyen hiç kimse hikayelerinizi veya gönderilerinizi göremez; bu sayede hesabınızdan çıkış yaparak içerik izleme gibi yöntemlerin tamamı engellenmiş olur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 284 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sedadz (1,209 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 515 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 376 göst.
0 oy
20 cevap 552 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Aysenr42 (334 puan) tarafından soruldu