0 oy
61 göst.
önce Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından

Kızlar 31 haftalık hamıleyım hem solda hareket edıyor daha hıc sağda hareket ettıgını gormedım uyandım yarım sattır falan sag tarafta kalbı atıyor ve çok yavaş atıyor sadece kalp atışı sızce acıle gıdım mı korkulacak bısey var mı

8 Cevaplar

+1 oy
önce (848 puan) tarafından

Kalp atışını duyman mümkün değil kıpırdıyordur oda yeni uyanmıştır bişeyler ye hareket et 24 saat içinde 10 hareketten az hareket ederse gidersin 

önce (39 puan) tarafından

Yok cnm kalp atışı gıbıydı duzenlı yarım saattır atıyor elımı karnıma koydum bekledım ıkı üç sanıyede bır atıyordu duzenlı sekılde suan yok durdu kalkıp yürüyünce durdu

önce (848 puan) tarafından

Tamam ama o kalp atışı değil hıçkırık falandır kalp atışını dobler ile duyarsın yada orda bir tarafını oynatıyor olabilir ritmik bir şekilde 

-Reklam-
0 oy
önce (2,492 puan) tarafından

Tatlı ya da çikolata ye biraz dinlen canım sırt üstü uzan ben özellikle sırt üstü yatınca çok hareketleniyor benim minik benimki de hep sağda kızım da hep soldaydı

önce (39 puan) tarafından

Bende sol tarafa dönünce çok hareket edıyor cnm ayağa kalktım bıraz yürüdüm durdu atmıyor

önce (2,492 puan) tarafından

Sürekli hareket etmez ki canım zaten özellikle ben yatarken kıpır kıpır ayaktayken hissettiğim çok nadir oluyor

0 oy
önce (1,969 puan) tarafından

Kalp atışını duyamazsınız hıçkırık falan olabilir, benim bebeğimde hep sağda hareket ederdi hiçbir sorun olmuyor merak etmeyin, hareketlerini takip edin gün içinde normalden azsa doktorda gidin 

0 oy
önce (8,496 puan) tarafından

Kalp atışını duyman imkansız. Başka ritmik bir hareket o. Bebek dönem dönem sağda veya solda toplanabilir. Hareket ediyorsa normaldir

0 oy
önce (6,713 puan) tarafından

O kalp atışı değil hiçkirik canim benimde soldaki hep erkek bebekti 😀

0 oy
önce (44 puan) tarafından

Kalp atışı değildir canım, hıçkırıktır, benimde kızım hıçkırıp tutardı yarım saat tekmeler gibi çok hafif hissederdim hatta bazen yarım saati gerçekten geçerdi ve ben yorulurdum, hareket etmiyorsa çikolata ye meyve suyu iç hareket eder, bide zamanla karında yer olmadığı için tekmeleri azalacak, sağlıkla kucağına alırsın inşallah 

0 oy
önce (203 puan) tarafından

Kalp atışını nasıl duyuyorsunuz 🫨 kalp atışı degil o. Evham yapmayın günde 3 kere hissetmeniz yeterli en kotu senaryoda.

0 oy
önce (3,966 puan) tarafından

Hissettiğin şey bebeğin hıçkırığıdır. Çünkü kalp atışını hissedemessin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 208 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Asel_34 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
25 Eylül 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (4,090 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,062 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 454 göst.
17 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kumsal1 (3,460 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,982 soru

24,484,812 cevap

357,267 kullanıcı

...