Doğuma az kaldı, ikinci el puset nereden bulabilirim?

0 oy
307 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar elinde puseti kullanmadığı veya ikinci eli olan var mı fazla maddi durumum yok doğuma az kaldı almak istiyorum 

notu ile kapatıldı: Yasak post

4 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından

gardrops var ordan bak uygun bulursun kimse vermez aetik herkes herseyi satıyor 

-Reklam-
0 oy
(1,372 puan) tarafından

Trendyolda 900 e falan bile var bir bak istersen

0 oy
(8,509 puan) tarafından

Poşeti napcaksi  sen araba olmayınca bir işe yarqmqz

(213 puan) tarafından

Evin içinde bile kulllanır ne demek nerde kullanacak

Bebek arabası yoksa ilk önce araba alması lazım tabi ama bence puset almaya karar verdiyse arabayı halletmiştir

(8,509 puan) tarafından

Gene yaptı çok bilmiş yorum evin içinde poşet kullanma kararına aldı çocuk 24 saat orda yatacak allahim.yaraabim..

Senin yapacağın yorumda sanada @Akasya

Sen benim.yorumlarima yazma senden gıcık kaptim

(2,772 puan) tarafından

Canın evin içinde bile olsa uzun süre kullanım yapılmaması gereken ürünler bunlar ben hastane çıkışı bir iki evde kullandım yemek yerken kolikti sallamak lazımdı öyle lik ama eşim çok kızmıştı çocuğun beline zarar fazla kullanım diye zaten en çok kazalar bir yürüteç iki pusetten çıkma oluyor bu arada arabasıda puset kullanımına uygun olmalı bir çocuğum daha olursa Allah nasip ederse heralde odünç alırım birdahakine gereksiz ve riskli bir ürün gibi geliyor gözüme 

(213 puan) tarafından
+1

@Atlaskalbim burda böyle davrandığında sempatik dursaydın sitenin yarısından engel yemezdin. 

Herkes senin akraban da herkes seni kıskanıyormuş gibi yorumlar yapmanı da yaşına bağlıyorum. Ha yakıştıramıyorum orası ayrı ama bence burayı ne için kulllanığını bilmediğin için artık normal  geliyo. 

(8,509 puan) tarafından

Sen sanki biliyorsun açmış yeni isimle kullanıcı kac defa engel yediğin belli degi burda hadi kaybol 

0 oy
(6,974 puan) tarafından

Bence ikinci el bebek arabasına bak canım 

Poşet pek işe yaramiyor 

Ağırlığı yetiyor valla

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

İkinci el bebek puseti alırken nelere dikkat edilmeli?
İkinci el bebek puseti alırken ilk olarak pusetin emniyet kemer sisteminin eksiksiz çalıştığından ve fren mekanizmasının kilitlendiğinden emin olmalısınız. Ayrıca tekerleklerin yıpranma durumunu kontrol edin ve kumaş kısımlarının bebek sağlığına uygun şekilde temizlenebilir olduğunu teyit edin. Pusetin metal veya plastik aksamında çatlak olup olmadığını mutlaka inceleyin, çünkü yapısal hasarlar bebek güvenliğini doğrudan riske atar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bütçesi kısıtlı anneler için uygun fiyatlı puset nasıl bulunur?
Bütçesi kısıtlı anneler için ikinci el puset bulmanın en güvenilir yolu, yerel bebek eşyası takas gruplarını veya güvenilir ikinci el platformlarını takip etmektir. Ayrıca doğum öncesi ihtiyaç listesi oluştururken sadece temel fonksiyonları olan, çok amaçlı olmayan modelleri tercih ederek maliyeti düşürebilirsiniz. Çevrenizdeki tanıdıklarınızdan veya sosyal medya topluluklarından ödünç puset aradığınızı belirtmek de ekonomik bir çözüm sağlayabilir.
Kullanılmış bebek pusetlerinde hijyen nasıl sağlanır?
Kullanılmış pusetlerin hijyenini sağlamak için çıkarılabilir tüm kumaş kısımlarını bebeklere özel üretilmiş deterjanlarla 60 derece sıcaklıkta yıkamanız gerekir. Çıkarılamayan kısımları ise doğal içerikli, bebek dostu temizleyiciler ve mikrofiber bez yardımıyla silerek arındırabilirsiniz. Temizlik sonrası pusetin tamamen kuruduğundan emin olmak, küf oluşumunu engellemek adına hayati önem taşır.
Yeni doğan bebek için puset seçerken hangi özellikler olmalı?
Yeni doğan bebek için puset seçerken mutlaka tam yatış pozisyonuna gelebilen, sırt desteği düz olan modelleri tercih etmelisiniz. Bebeklerin ilk aylarında boyun kasları zayıf olduğu için pusetin baş desteği bölümünün ergonomik olması ve darbelere karşı koruma sağlaması gerekir. Ayrıca pusetin ağırlığının hafif olması, özellikle tek başınıza dışarı çıktığınızda kullanım kolaylığı sağlar.
Doğuma az kala puset almak için en ekonomik yollar nelerdir?
Doğuma az kala puset ihtiyacını ekonomik karşılamak için ikinci el platformlarında 'puset' veya 'bebek arabası' araması yaparak, kutusu açılmamış veya çok az kullanılmış ürünleri piyasa fiyatının altına bulabilirsiniz. Ayrıca büyük mağazaların sezon sonu indirimlerini veya teşhir ürünü satışlarını takip etmek, garanti kapsamı dahilinde uygun fiyatlı ürünlere ulaşmanıza yardımcı olabilir. İkinci el alımlarda mutlaka ürünün faturası olup olmadığını sorgulayın.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 135 göst.
11 Mart 2026 Aile & Aşk kategorisinde Jeyran (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
0 oy
6 cevap 208 göst.
+1 oy
8 cevap 494 göst.

Kategoriler

1,504,938 soru