0 oy
263 göst.
önce Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Kizlar 2 ay önce tokiye başvuru yaptık yarın çekiliş vardı bugün mesaj geldi toki başvurunuz başvuru şartlarına uymadiginiz için iptal edilmiştir diye neden olabilirki kirada oturuyoruz üzerimizde esiminde benimde hiçbisey yok çok üzüldüm ya e devletten baktığımızda süreç devam ediyor yaziyor sebebi ne olabilir sizce 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (4,652 puan) tarafından

Beni yanlış anlamazsınız kirada olup asgarî ücret ile nasıl ödeyeceksiniz toki taksitlerini açıkçası benim eşim asgarinin üstünde alıyor biz cesaret edemedik yazılmaya 1 tanede çocuk var 

önce (16 puan) tarafından

Cnm eşimin abisinde eşimin hakki var babasindan kalan miras diyelim o vercek parasını o yüzden yazildik diğer türlü zaten odeyemeyiz 

-Reklam-
0 oy

Kizlar cevap verin ya

önce (94 puan) tarafından

Canım hepimiz kiradayız uzerimizde hicbir topu yok şans meselesi diyelim bizede cıkmadı hayırlısı buymuş demekki yapıcak birsry yok

0 oy
önce (8,210 puan) tarafından

Eşinin maaşı nasıl yüksekmi belli bir tutarı geçiyorsa iptal oluyor

Yok cnm asgarî ücret 

0 oy
önce (480 puan) tarafından

Hangi il . Ankara açıklandı mı bilen var mi

0 oy
önce (3,915 puan) tarafından

Hiç kuraya katılamadan mı reddedildi başvurunuz. 

Evet ama e devlete girdiğim zaman süreç devam ediyor yaziyor 

önce (3,915 puan) tarafından

Henüz kura bitmediği için öyledir. Size başvuru paranız iade edilecek o yüzden süreç devam ediyor yazıyordur. 

0 oy
önce (97 puan) tarafından

Benimde öyle oldu sordum ben dediler ön eleme oluyor iptal mesajı gjdenler hatta çok üzülmüştüm falan diye akrabalara da gitmişti ön eleme yapılıyor iptal mesajı alanlar

Şansımız yokmuş cnm hayırlısı diyelim 

0 oy
önce (720 puan) tarafından

Aynı evden 2 kişi başvuru yapınca da iptal oluyor

Yok cnm tek eşim başvuru yaptı 

0 oy
önce (1,985 puan) tarafından

Biz annemin adına başvurduk annem dul görünüyor evde 4 çocuk görünüyor yani çıkma şansı çok yüksek diye ona başvurduk ama kuradan birgün önce iptal mesajı gelmiş ev annemin üzerine ama bi tanıdığımız var kirada o da başvurdu o da iptal edilmişti asgari ücretten kat kat fazla alıyor bende anlamadım neden iptal edildi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 209 göst.
21 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Zanaxx (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 3,754 göst.
12 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Heidi26_ (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 479 göst.
0 oy
16 cevap 378 göst.

Kategoriler