+1 oy
301 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (65 puan) tarafından

Elimden herşey gelir ama şu Türk kahvesini güzel yapamıyorum köpük değil de kahveyı tam  tutturamıyorum arzum okka kullanıyorum onun kaşıgıyla kahve koyunca acı geliyor 2 çay kaşıgı koysam az geliyor anlamadım gitti 

12 Cevaplar

0 oy
önce (3,001 puan) tarafından

bir tatlı kaşığı koyuyorum ben 

önce (65 puan) tarafından

Eskiden bakır çevrede yapardım hiç sorun olmaz dı şu makineye geçtiğinden beri yapamaz oldum tam tepelere tatlı kasıgımı koyuyosun bırde fincanın ufakmı bı tık buyukmu

-Reklam-
0 oy
önce (275 puan) tarafından

Bir tatlı kaşığı dolusu koyuyorum ben ama market kahvesi içemiyorum Adana dan getirtiyorum kahveyi acı olmuyor 

Market kahvelerı daha acı oluyor o zman

önce (275 puan) tarafından

Evet çok acı oluyor ben içemiyorum 

0 oy
önce (6,723 puan) tarafından

Marka çok fark ediyor. Kahveci den özel çekim al daha iyi oluyor 

0 oy
önce (199 puan) tarafından

Arzum okka kopurtmuyor malesef ben cezvede seviyorum. 1  Kahve  fincanı soğuk suya 1 tatli kaşığı Kahve atıp karıştırıp sonra ocağa kısık ateşte kopurunce aliyorum

Yeni aldım makinayı tek kişilikte yıne ıyı ama ıkı kısıye kahve yapınca köpük asla yetmıyor arastırıp alfım bırde 

Malesef okka kotu en iyisi arcelik telve cok iyi köpük yapar

Valla pişman oldum aldıgıma kahve yapmayı beceremez oldum ıcındekı kasık baya büyük onunla ölünce acı gelıyor bırde kahve yı çok karıstırmama rağmen makinanın dıbınde yoğun kahve kalıyo

Geçmiş olsun okka alanlar genelde cok satan oldugu icin güvenip aliyor da şişirilmiş bir ürün 

önce (12,168 puan) tarafından

Arzum okka kullanıyorum bende köpürtmesinde hiç sorun yaşamadım ama gel gör ki iki fincanlık kahve de taşırdı kaç kez hep ucunda yakalıyorum 

0 oy
önce (10,005 puan) tarafından

1 fincana dolu 1 tatlı kaşığı koyarım 

0 oy
önce (2,488 puan) tarafından

Bir tatlı kaşığı dolu dolu olacak bir de ben cezvede yapmama rağmen maşallah övünmek gibi olmasın güzel oluyor bol köpüklü 😁

önce (779 puan) tarafından

Bir fincan için mi bir tatlı kaşığı dolduruyorsun canım küçük fincan çok değil mi Benimki de tutmuyor çünkü

önce (2,488 puan) tarafından

Evet canım bir de normal marketten aldıklarımız  çok acı oluyor ve köpüğü çok olmuyor özellikle ona da dikkat ediyordum şimdi taze çekilmiş alıyorum o daha yumuşak ve bol köpüklü oluyor 

önce (779 puan) tarafından

Sagol cnm bilgi için :)

0 oy
önce (4,254 puan) tarafından

Tatlı kaşıgı tepeleme koyuyorum guzelce karıstırıp sonra tupun ustune koyuyorum o zmn hıc karıstırmam guzelde olur makınedeye karısırırıp koyarım ozellıkle yukarıdakı sensörü temız tut kahven kopuklu olacak bırde su var marketlerde hazr olan kahveler acı oluyor guzel kopurmuyor ben taze dovulmus alıyorum tadı hem yumusak oluyor hem guzel oluyor 

Marketten almayacagım artık sanırım ondan acı oluyor sağol canım

0 oy
önce (164,277 puan) tarafından

modeli ne makinanin

0 oy
önce (27,130 puan) tarafından

90 ml ölçüde fincana dolu bir tatlı kaşığı atıyorum ama benim Türk kahvesi sade değil dibekle karışımlı 

0 oy
önce (19,184 puan) tarafından

Tepeleme 1 tatlı kaşığı. Kahveyi sevmem ama güzel yaparım 😁 

0 oy
önce (1,167 puan) tarafından

Benimde o marka kaşığını kullanmıyorum dediğin gibi çok fazla oluyor bir fincan için ben tatlı kaşığı kullanıyorum bir fincana bir tatlı kaşığı kahve 

Tepeleme mı koyuyosun  kahveyı

önce (1,167 puan) tarafından

Evet tepeleme

0 oy
önce (45,146 puan) tarafından

Bir fincana bir tatlı kaşığı koyuyorum

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 1,014 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,994 puan) tarafından soruldu
0 oy