Elimden herşey gelir ama şu Türk kahvesini güzel yapamıyorum köpük değil de kahveyı tam tutturamıyorum arzum okka kullanıyorum onun kaşıgıyla kahve koyunca acı geliyor 2 çay kaşıgı koysam az geliyor anlamadım gitti
bir tatlı kaşığı koyuyorum ben
Eskiden bakır çevrede yapardım hiç sorun olmaz dı şu makineye geçtiğinden beri yapamaz oldum tam tepelere tatlı kasıgımı koyuyosun bırde fincanın ufakmı bı tık buyukmu
Bir tatlı kaşığı dolusu koyuyorum ben ama market kahvesi içemiyorum Adana dan getirtiyorum kahveyi acı olmuyor
Market kahvelerı daha acı oluyor o zman
Evet çok acı oluyor ben içemiyorum
Marka çok fark ediyor. Kahveci den özel çekim al daha iyi oluyor
Arzum okka kopurtmuyor malesef ben cezvede seviyorum. 1 Kahve fincanı soğuk suya 1 tatli kaşığı Kahve atıp karıştırıp sonra ocağa kısık ateşte kopurunce aliyorum
Yeni aldım makinayı tek kişilikte yıne ıyı ama ıkı kısıye kahve yapınca köpük asla yetmıyor arastırıp alfım bırde
Malesef okka kotu en iyisi arcelik telve cok iyi köpük yapar
Valla pişman oldum aldıgıma kahve yapmayı beceremez oldum ıcındekı kasık baya büyük onunla ölünce acı gelıyor bırde kahve yı çok karıstırmama rağmen makinanın dıbınde yoğun kahve kalıyo
Geçmiş olsun okka alanlar genelde cok satan oldugu icin güvenip aliyor da şişirilmiş bir ürün
Arzum okka kullanıyorum bende köpürtmesinde hiç sorun yaşamadım ama gel gör ki iki fincanlık kahve de taşırdı kaç kez hep ucunda yakalıyorum
1 fincana dolu 1 tatlı kaşığı koyarım
Bir tatlı kaşığı dolu dolu olacak bir de ben cezvede yapmama rağmen maşallah övünmek gibi olmasın güzel oluyor bol köpüklü 😁
Bir fincan için mi bir tatlı kaşığı dolduruyorsun canım küçük fincan çok değil mi Benimki de tutmuyor çünkü
Evet canım bir de normal marketten aldıklarımız çok acı oluyor ve köpüğü çok olmuyor özellikle ona da dikkat ediyordum şimdi taze çekilmiş alıyorum o daha yumuşak ve bol köpüklü oluyor
Sagol cnm bilgi için :)
Tatlı kaşıgı tepeleme koyuyorum guzelce karıstırıp sonra tupun ustune koyuyorum o zmn hıc karıstırmam guzelde olur makınedeye karısırırıp koyarım ozellıkle yukarıdakı sensörü temız tut kahven kopuklu olacak bırde su var marketlerde hazr olan kahveler acı oluyor guzel kopurmuyor ben taze dovulmus alıyorum tadı hem yumusak oluyor hem guzel oluyor
Marketten almayacagım artık sanırım ondan acı oluyor sağol canım
modeli ne makinanin
90 ml ölçüde fincana dolu bir tatlı kaşığı atıyorum ama benim Türk kahvesi sade değil dibekle karışımlı
Tepeleme 1 tatlı kaşığı. Kahveyi sevmem ama güzel yaparım 😁
Benimde o marka kaşığını kullanmıyorum dediğin gibi çok fazla oluyor bir fincan için ben tatlı kaşığı kullanıyorum bir fincana bir tatlı kaşığı kahve
Tepeleme mı koyuyosun kahveyı
Evet tepeleme
Bir fincana bir tatlı kaşığı koyuyorum
1,498,921 soru
24,484,227 cevap
357,233 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın