0 oy
409 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (477 puan) tarafından
Kizlar evliyim eşi mı de seviyorum fabrikada sabahçı çalışıyor akşam gelijcede babasının işlerine yardıma gidiyor 2 gün hafta tatillerinde de öyle gidiyor sabah 7de gezen ailelere beraber vakit geçirenlere çok imreniyorum biz aile olarak hiçbişey yapamıyoruz o memnun ama ben üzülüyorum mesela şuanda da gitti yardıma ben evde tekim gözlerim doluyo ağlamaklı oluyorum ama elden birşey gelmiyo kocamla hiçbişey yapamıyorum cok kötü hissediyorum kendimi şuanda kusura bakmayın uzun oldu 

5 Cevaplar

0 oy
(342 puan) tarafından
Kiyamam yaa bak biz burdayiz uzulm3 cnms izin icjn
(477 puan) tarafından
Valla üzülüyorum canm kimseye de anlatmıyorum eşimle de bi kaç konusmayi denedim ama böyle gidicek sanırım hayatımız buna şükür napalim
-Reklam-
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Neden surekli oyle?

Maddi açıdan sıkışık mısınız?

Hic degilse ayda 2 kere sabahtan cikin gezin aksama kadar

Cocuk yoksa bi gece sabahlayin 

Simdi ki zamanlar bidaha zor gelir

Eşinle konusmayi dene
(477 puan) tarafından
Resim sıkıntımız var ama eşim kiyamiyo babası çok yoruluyo bende evde sürat falan aşmak istemiyorum ama çevreme bakınca üzülüyorum herkes geziyi tozuyo ben de denize ne balayina hiçbişey gidemedim
(2,483 puan) tarafından
Simdiden sesini cikarmazsan ilerde en lazim olan zamanda da olmaz haberin olsun
Tamam gitsin gitmesin degil ama evde onu bekleyen bi eşi var
Madem babasina kiyamiyodu evlenmeseydi senle ne diye seni yanlizliga mahkum ediyo
(477 puan) tarafından
Evet canım haklisin gelsin bakalım da konuşucam bu sefer annem de bana üzülüyor belli etmesem bile anlıyo annemde
tarafından
ee esinle konusmazsan nerddn bilecek sıkıldığını soyle arada aksamlari gitmez babssina isim var der seninke vakit gecirir
0 oy
tarafından
Öyle dusunme kizz calismasa geçip otursa evde dahami iyi bi tanidigim 8 senedir adam calismiyo kadin calisiyo o daha beter birak yaninda olmasin
(477 puan) tarafından
Orası da öyle çok şükür canm ama evlendiğinden beri hiçbişey görmedim ben çevreme bakıyorum bide kendime üzülüyorum halime
tarafından
Canim o zaman al karsina konusun karsilikli derdinizi çözüm bulun belki yorgun geliyodur farkinda olmuyodur
(477 puan) tarafından
Yorgun zaten canım diyorum işler bitmez ömür bitiyo benle de ilgilen falan ama malesef
tarafından
O zaman izin gunu ne zamansa bi gece ince konus daha etkili olur nasilsa soyledikten sonraki gun calismiyo bahane bulamaz
(477 puan) tarafından
Umarım canım denerim ama hiic sanmıyorum gelmeyince telefonla ararlar oda ses cikaramaz
0 oy
(314 puan) tarafından
Benım de eşim şuan öyle geçim derdine insan düşünce unutuyor yaşamayı 
(477 puan) tarafından
Galina öyle oluyor ama bende istiyorum biraz gezmek tozmak nefes almak
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Kötü bu durum ya insana zulm gibi gelir 
(477 puan) tarafından
Öyle canım ama yapacak hiçbirşeyin yok
(6,396 puan) tarafından
Zamanla düzelir inşallah kuzumm
(477 puan) tarafından
Inşallah canimm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
+2 oy
8 cevap 335 göst.
+2 oy
4 cevap 127 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 2 bebek annesii (15 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 345 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,597 soru

24,171,783 cevap

335,894 kullanıcı

...