0 oy
159 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (802 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Merhaba hanımlar ben geçen sene hamilelikte Malesef bir sürü diş döktüm bebeğim 12 günlükken başladım halada devam ediyoruz ama artık dayanamıyorum yoruldum o iğne acısına geçenlerde biraz tiktokdan araştırma yaptım damakları ve diş etini uyusturan bi sprey varmış deneyen oldu mu artık gerçekten korkuyorum  Devlet hastanesinde yapılmıyormuş Malesef o yüzden eczaneden kendim alıp doktora sorup doktor gözetiminde tedaviden önce kullanmak istiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
önce (9,245 puan) tarafından

Dediğin şey dişinol mu canım?

önce (802 puan) tarafından

Valla ismini bilmiyorum yarın eczaneye soracağım 

önce (4,514 puan) tarafından

Büyük ihtimalle dişinol sıvı şeklinde bende de vardı hiç kullanmadım 

Eşim suya karıştırdı kullandı 

Ama pek fayda etmedi sanırım 

Bir sprey daha vardı oda uyuşturur o daha iyi 

En azından eşime yaradı 

-Reklam-
0 oy
önce (3,929 puan) tarafından

Bunlar geçici çözüm değil mi? Daha büyük sorun açılabilir başına beklersen. Dolgu olacağına , kanal olmak zorunda kalabilirsin.

Yok zaten zorunlu olarak yaptıracağım ama ben doktor iğne vurmadan önce kullanmak istiyorum iğne acısına dayanamıyorum ön damaklara yapılan iğne acisi çok berbat bisey mahvediyor beni iğneden önce bi uyusturucu sprey varmış onu soruyorum aslında özelde yapılıyormuş ama sanırım devlette bu sprey kullanılmıyor

0 oy
önce (3,618 puan) tarafından

Gargara. Kullanıyordum bir ara uyuşturuyordu ağrıyı kesiyordu

0 oy
önce (1,033 puan) tarafından

Benim akraba herkese sıkıyordu hiç acı hissedilmiyor diğer özellerde de vardır söyle sıksınlar

Devlet hastanesinde yapılmıyormuş Malesef o yüzden eczaneden kendim aldım doktora sorup doktor gözetiminde tedaviden önce kullanacağım inşallah 

0 oy
önce (218 puan) tarafından

image

Bunu diyorsun sanırım canım ama bu anlık uyuşturma yapıyor boğazına falan da giderse boğazın da uyuşuyor riskli yani tedavi olmak daha dogru

Devlet hastanesinde yapılmıyormuş Malesef o yüzden eczaneden kendim aldım doktora sorup doktor gözetiminde tedaviden önce kullanacağım inşallah 

0 oy
önce (582 puan) tarafından

Evet ben her gittiğimde istiyorum yapıyorlar çıkarırken sadece biraz iğne acıtıyor geçen kanal yaptım yine sıkıp yaptırdım iğneden çok korkuyorum

Offf korkuyorum aşırı çok bu lokal anesteziyi Devlet hastanesinde yapılmıyormuş Malesef o yüzden eczaneden kendim aldım doktora sorup doktor gözetiminde tedaviden önce kullanacağım inşallah i

Valla ben devlet hastanesine de gittim orda yapıyorlar ben istiyorum devletteki dişçiler sıkıyor eger o dediğin fısfıssa 

Devlettede var İğneden önce sıkıyorlar orda yokmu bi sorsaydın gideceğin doktora Çünkü bazı doktorlar yapmıyor ben istiyorum sonra 

0 oy
önce (8,210 puan) tarafından

Vemcain sprey var diş hekimleri diş çekimi sırasında kullanıyor diş ağrısını keser ilaçın etkisi bitince ağrı geri gelir ama gebelikte kullanılmaz maalesef

Hamile değilim emziriuorum ama zaten tedavi için bi uyuşturma işlemi yapılacak en azından iğne yapılırken sıkmayı düşünüyorum çünkü Devlet hastanesinde yapılmıyormuş Malesef o yüzden eczaneden kendim aldım doktora sorup doktor gözetiminde tedaviden önce kullanacağım inşallah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 219 göst.
11 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 497 göst.
0 oy
12 cevap 434 göst.

Kategoriler

1,498,936 soru

24,484,354 cevap

357,240 kullanıcı

...