Merhaba hanımlar ben geçen sene hamilelikte Malesef bir sürü diş döktüm bebeğim 12 günlükken başladım halada devam ediyoruz ama artık dayanamıyorum yoruldum o iğne acısına geçenlerde biraz tiktokdan araştırma yaptım damakları ve diş etini uyusturan bi sprey varmış deneyen oldu mu artık gerçekten korkuyorum Devlet hastanesinde yapılmıyormuş Malesef o yüzden eczaneden kendim alıp doktora sorup doktor gözetiminde tedaviden önce kullanmak istiyorum
Dediğin şey dişinol mu canım?
Valla ismini bilmiyorum yarın eczaneye soracağım
Büyük ihtimalle dişinol sıvı şeklinde bende de vardı hiç kullanmadım
Eşim suya karıştırdı kullandı
Ama pek fayda etmedi sanırım
Bir sprey daha vardı oda uyuşturur o daha iyi
En azından eşime yaradı
Bunlar geçici çözüm değil mi? Daha büyük sorun açılabilir başına beklersen. Dolgu olacağına , kanal olmak zorunda kalabilirsin.
Yok zaten zorunlu olarak yaptıracağım ama ben doktor iğne vurmadan önce kullanmak istiyorum iğne acısına dayanamıyorum ön damaklara yapılan iğne acisi çok berbat bisey mahvediyor beni iğneden önce bi uyusturucu sprey varmış onu soruyorum aslında özelde yapılıyormuş ama sanırım devlette bu sprey kullanılmıyor
Gargara. Kullanıyordum bir ara uyuşturuyordu ağrıyı kesiyordu
Benim akraba herkese sıkıyordu hiç acı hissedilmiyor diğer özellerde de vardır söyle sıksınlar
Devlet hastanesinde yapılmıyormuş Malesef o yüzden eczaneden kendim aldım doktora sorup doktor gözetiminde tedaviden önce kullanacağım inşallah
Evet ben her gittiğimde istiyorum yapıyorlar çıkarırken sadece biraz iğne acıtıyor geçen kanal yaptım yine sıkıp yaptırdım iğneden çok korkuyorum
Offf korkuyorum aşırı çok bu lokal anesteziyi Devlet hastanesinde yapılmıyormuş Malesef o yüzden eczaneden kendim aldım doktora sorup doktor gözetiminde tedaviden önce kullanacağım inşallah i
Valla ben devlet hastanesine de gittim orda yapıyorlar ben istiyorum devletteki dişçiler sıkıyor eger o dediğin fısfıssa
Devlettede var İğneden önce sıkıyorlar orda yokmu bi sorsaydın gideceğin doktora Çünkü bazı doktorlar yapmıyor ben istiyorum sonra
Vemcain sprey var diş hekimleri diş çekimi sırasında kullanıyor diş ağrısını keser ilaçın etkisi bitince ağrı geri gelir ama gebelikte kullanılmaz maalesef
Hamile değilim emziriuorum ama zaten tedavi için bi uyuşturma işlemi yapılacak en azından iğne yapılırken sıkmayı düşünüyorum çünkü Devlet hastanesinde yapılmıyormuş Malesef o yüzden eczaneden kendim aldım doktora sorup doktor gözetiminde tedaviden önce kullanacağım inşallah
1,498,936 soru
24,484,354 cevap
357,240 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın