İhlasim var ama aşırı ağır gelmeye başladı bana şu arkadastan kullanan varmı günlük kullanım için çekimi vs nasıl ki acep
Gonya malı iyi çeker bacı . Seside öyle gonyalı gibi gür olur 😅
Aman sese bakma da kız şöyle dip Bucak iyi çeksin yeter 😂😂😂 İhlas kolumu sokecek yerinden
Kirmizisi var bende ben cok memnunum gayet yeterli bir cok pahali urunden de daha iyi performansi 10-15 tane filtre aldim paketli degistirerek kullaniyorum hafif pratik ve cekimi iyi
Ohhhh en sevdiğim yaaa İhlas var çok zahmetli ve teferruatli
Bunun kirmizisindan al bana dua et bacim
Aynı bunun gibi başlık degisiyirmu canım bana koltuk kenarı vs alması lazim
Canim bana gelen duz kucuk bi baslik bi de su boru gibi kenarda durandan vardi tekerli baslik yoktu ben onu ayri aldim 3 tane yani su an hangisi lazimsa onu takiyorum
Bi de fikir olsun buradan gorup denemek isteyen olursa sleepy temizlik bezleri var ya tek kullanimlik onlardan bi tane kurutuyorum bu supurgenin filtresine sariyorum isin bitince cikar at filtre kirlenmiyor bile sadece o sekilde mendil sarinca motora zarar verebilir diyenler var yedeklerim temiz olmadiginda oyle yapiyorum.
Bu kablolu mu şarjlı mı? Halam da fantom pratik XL modeli vardı yanlış hatırlamıyorsam. Her yere girip çıkıyor bunu aldıktan sonra bir daha büyük süpürge açmadım diyordu. Kabloluydu onunki çok memnundu
Adı gibi kendide pratik gerçekten. Halam temizlik takıntılıdır. Her gün süpürür bununla çok övüyordu.
Ahh ahhh hiç sorma işte bende de var o takintidan kuzum bide kedim var her dakka elimde tüy toplayıcı kedi girgiri 🤦🏻
O zaman kabloludansa kablosuz birşey alsan daha pratik olmaz mı gerçi çekim güçleri kablolular kadar yüksek değil ama. Bana kablolu dikeyler normal elektrikli süpürgeden farksız geliyor 🤭 üşeniyorum kabloyu aç sar filan.
Ayy kablo sarıp açmak en kolayı kız İhlas var aura clenmax su doldur boşalt temizle yıka öyle zor geliyor ki bide ağır hayvan gibi kollarım sökülüyor 😂😂😂
Ay ondan kaynanamda da var Allâh tan kullanmıyor eski bir süpürge var onu kullanıyor. Kocaman başlığı su doldur boşalt mesele değilde o başlık adamı öldürüyor. Bir kere koltuklarımı yıkadım onunla öldüm bittim 😄
p1200 müydü neydi benimkisi, ekstra bu başlıktan da aldım harika çekiyor namıssız😂
hatta yedek torbasından falan da aldım miss.
bi de küçük koltuk çekmeye başlığı olsa on numara olurmuş 😂
toz torbası değil ha, motoru tpzdan koruyan kılıf gibi vir şey oluyor ya ondan
Ayyy pek sevindim kizzz yorumuna Fantom candır zaten yaaa
😅 😅 ucuz ama aşırı iyi 😂 azıcık gürültülü ama çabuk bitiyor zaten süpürme işi
Gürültü hiç problem değil canım apartmanimiz sorun etmez gece bile açarız
öyle aman aman gürültü değil, klasik süpürge sesi zaten😂 😂
kendi gri başlığı tırt ama döner başlığı var ya o iyi baya
Şuan yerim dar diye kullanıyorum abla valla baya iyi evdede kullanmaya devam ederim hemde aşırı pratik bugün 5 defa açıldı sen düşün
Ohh ohhh en sevdigim en sevdiğim 😂😂😂
Benimde ihlasın robotu var ağır geliyor du günlük olarak ihlasın dkeyini de aldım
Abla ben hiç sevmiyorum bunları. kilerde duruyor benim ki ☺️ Ama bütün etrafımdaki insanlar hayran. Anlamadım gitti 😁
Dur baklm bnde verdim siparis anlasabilecekmiyiz
Çok bastırmazsan anlaşırsın. Bende 13 sene önce çeyize hediye gelmişti. Onu bastırmaktan orta bağlantıdan kırmıştım ☺️Çok lazımmış gibi eşim 3 sene önce köydeki eve de aldı. En iyisi Philips ama boykot 😶
Hahahahahaa bende arkadaşını arıyorsun sandım abla 😂
Ahahahah benim arkadaşlarda bunlar kuzu yağ coz por çöz hatta tavsiye bile verebilirim kuzu bingo tek fista efsane yağ cozu de kir pas çözücü de hiç pis kokmuyor porcoz gibi efsane tavsiye ederim😂😂😂😂
Teşekkür ederim ablacım ben artık bitkisel kullanmaya karar verdim ve homa üye oldum aldim bir kaç arkadaş kargomu bekliyorum bakalım 😁
Baya işimi görüyor bu arkadaş sağolsun 😊 tavsiye ederim
Benım var annemın var 2 gorumcem kaynanam cevremde herkeste var sjsjs
Elım ayağım kolum resmen
Ayy akşam aldım kız nasıl iade edecem gelince mi yoksa siparişi iptal edebilir miyim hiç de anlamam bu işlerden
Kargoya vermedılerse iptal et yazar
Bende var bu kadar asortigi degil ama ayni marka ayni sekil seninkinin basligi falan farkliymis benim normal kablolu supurgem vardi hem cekis gucu azalmisti hemde agir geldi hamilelikte zorlanirim diye pratik bisey alayim dedim bundan aldik buyuk rahatlik valla cekis gucu harika zaten ve pratik bisey gunluk kullanilir torbasi kucuk ben hemen hemen her seferinde bosaltiyorum ama o da zahmetli degil zaten cok kolay oluyo al yani tavsiye ederim
1,499,006 soru
24,485,179 cevap
357,280 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın