Gerçekten bu uygulamada samimi bulduklarimi tanımadan seviyorum 💝💖💗💓
Rabbim iyi niyetlerini her daim önlerine çıkarsın🤗
Kimde kötü niyetle bı yorumda yada özel msj yaziyorsa onlarda kalbinin ekmeğini yesin kötülük eden kötülük iyilik eden iyilik bulsun🙏
Şu kadın kılıklı(sapiklarida) @admin e havale ediyorum ☺️
Bide bazen postun altına yazmaya bı taraflari yetmeyen özelden saçma kırıcı şeyler yazıyor yazmasın kimse bide sonra bakıyorum misafir gözüküyor eline ne geçiyorsa çoğalması dileğiyle hayden iyi akşamlar 🤷🙋
Geçen de paylaşmıştım sosyal mecralarda herkes herşeyi çok bilip sanki her anında yanındaymis gibi yorum yapmaya bayılıyor
o da yeni hesap açar açmaz sormuştu 😂 😂
Hamilelik belirtileri sırt ağrısı die post açmış o
Kız ben beşiği attım bana yazmış yatak odani gosteriyorsun şeytan dedi gir yataktan zor tuttum kendimi😂sinir etti ondan açtım sinirle postuda
ne alaka😅 ay millet kafayı yemiş cidden
Bide geri cvp yazdım silmiş hesabiki misafir yazıyo gö.tün yetmiyorsa neden yazarsın anlamadım cocukmu ergenmi erkek mi 🤷
Kim kızdırdı seni kız
Öyle yazdım işte o kendini bilir okur umarım nasıl tatmin oluyolar anlamiyorum
++++++🩷
💝🩷
Hiç uğraşmaya değmez maalesef karakter her insana nasip olan birşey değil her sosyal platform da olduğu gibi burdada ister istemez çıkıyor öyle tipler
Her insan farklı düşünceye sahip kimisi en ufak biseyde asagiliyor karşısındakini
Kimisi hemen boşan diyor
Kimide başka bir akıl veriyor yapacak bişey yok görmezden gelmek en guzeli
👍aynen öyle
ben en çok ahlak bekçilerinden bezdim. kendi hayatınıa bakmadan başkaların hayatlarını eleştirenlerden, zannedersin kendi dört dörtlük insan kusursuz da kendini herkesten büyük görüp başkalarını aşağılayanlar, yargılayanlar.
onun dışında başta yapmıyordum ama şimdi gözüme kestirdiklerimi engelliyorum,muhatap olmamak için 😂
En güzeli engel oda işine gelmeyenler misafir sıfatıyla gene geliyo
Noldu canım hayır olsun
Biri var özelden yazmış terbiyesiz sinir etti belki olurda utanır bide hesabı silmiş galiba misafir yazıyo
Özele kapattım kafam rahat
Görüştüğüm bı iki kişi var ondan kapatmadim
Önceden yazanlar yazmaya devam edebiliyor ama yeni sohbet başlatılmıyor bildiğim kadarıyla
Boş ver arkadaşım onlar admin farkettiği anda gidici biz hep kalıcı taraftayız☺️
☺️☺️
Burda bazı kişiler hazırda bekliyor kim post açsada kötü yorum yapsam diye 😅 komik ve üzücü ama
😂iticide
Kesinlikle 😅
Çokça amin amin amin
🩷
Canım onların yaptığı klavye artistliği evet yazan eller gerçek ama..
Evet gerçek ama sahte kişilik🩷
Bende bazılarını tanımadığım halde seviyorum bugün biri vardı burda ne küfürler etmiş ağza alınmayacak şeyler keşke bu insanların girişi tamamen engellense
Aynen öyle valla
Bu saçma sapan cinsel içerikli (sapıkça yazanları kastediyorum) üreyip duruyorlar.
Diğer yandan kötü yorum yapmak için hazırda bekleyenleri takmamak lazım.
Bu arada biraz önceki Zeynooo diye post açan kişi beni engellemiş 😂
Yorum bildirimi geliyor ama, kimin yazdığını göremiyorum.
Hoop engeli bas
@Yumurtabitmis engelleyenı nerden bakılıyor hocam 😀
Bazıları var içindeki kötülüğü kusmaya yer arıyor bize sariyorlar ablam boşver
Sevdiklerin kim onu söyle kızzzzz 😇
İyi akşamlar sanada
Delimidir nedir yazmış sen yatak odani paylasiyon felan iyice azmislar
Görmedim ben
Kız yok beşik atmıştım odayaya yazmış yatak odan felan
Beşiği gördüm postu, ne alaka
Cıns insanlar var aldırma canım
Valla herkes kalbinin ekmeğini yesin bişey demiyim nasıl buluyorlar burayı anlamıyorum yani ipini koparan giriyo🤭
1,498,755 soru
24,481,965 cevap
356,994 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın