Adetim gecikti ve silik test çıktı, hamile olabilir miyim?

0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (628 puan) tarafından

6kızlar adetim 18 ya da 19 olması gerekirken bugün leke grldi pembesi sonra kahverengi akıntı test yaptım aşırı silik çıktı anca ışıkta gözüküyor sizce var mıdır 

📊 Tek Seçim
0% (0 oy)
100% (4 oy)

5 Cevaplar

0 oy
(333 puan) tarafından

Onun yerine kan versenız kesin sonuç alırsınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah🤲🏻

(4,704 puan) tarafından

Biri biraz önce post açtı eşimden boşandım ama erkek arkadaşım var diye 

Bende yorum yaptım beni engellemiş 

Sal. Ak

Senide o postu gördün mü bacım bana yazmış sonra engellemiş ay 😀🫶🏻🌹

(333 puan) tarafından

Banamı sordun yoksa dıger arkadaşamı bılmıyorum ama 😊ben gormedım canım bugün baya saçma sapan postlar açılmış bellı😂

(4,868 puan) tarafından

@yaprak dokumu     beni de engellemiş merak etme 😊 yalnız değilsin. 

(4,704 puan) tarafından

Tek dediğim şey sen eski uye degilmiydin demek oldu

Saçmalık yahu

(4,704 puan) tarafından

Bacım evet sana sordum 

Sormaya ne acayip postlar vardı bugün 😀🌹🫶🏻❤️

-Reklam-
0 oy
(10,964 puan) tarafından

kız bari test atsaydın onu yorumlasaydık, müneccim değiliz 😂 😂 

(628 puan) tarafından

Çok silik telefonda  gözükmüyor

0 oy
(5,186 puan) tarafından

Bence vardır 😀

(628 puan) tarafından

Deme ya daha kızlarım çok küçük

(5,186 puan) tarafından

Bu belirtilerle yengem hamile kalmıştı onunda ilk başta teste gozukmuyordu bir hafta bekledi regl olmadı sonra testte de gözüktü kanda da 

(628 puan) tarafından

Bekleyeyim en iyiis çünkü adet tarihinden önce leke geldi hayırlısı olsun

(5,186 puan) tarafından

Amin aynen şuan anlaşılmaz 

0 oy
(1,479 puan) tarafından

Bendebilmiyorum istiyorsan Rabbim hayırlısıyla nasip etsin 🤲 istemiyorsan da inşallah yoktur tedbirini al

0 oy
(29 puan) tarafından

Kan vermek en net sonuç için daha iyi olur 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Adet gecikmesinden sonra pembe ve kahverengi lekelenme ne anlama gelir?
Adet döneminin gecikmesiyle görülen pembe veya kahverengi lekelenme, döllenmiş yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sırasında oluşan yerleşme kanaması (implantasyon) belirtisi olabilir. Bu durum genellikle adet kanamasından daha kısa sürer ve daha açık renklidir.
Gebelik testinde ikinci çizgi neden aşırı silik çıkar?
Gebelik testinde ikinci çizginin çok silik çıkması, vücuttaki beta-hCG hormon seviyesinin henüz düşük olduğunu veya testin gebeliğin çok erken döneminde yapıldığını gösterir. Testin ışık altında zorlukla seçilmesi, idrardaki hormon konsantrasyonunun testin algılama eşiğinde olduğunu ifade eder.
Evde yapılan idrar testinde yerleşme kanaması varken sonuç doğru çıkar mı?
Yerleşme kanaması görüldüğü dönemde yapılan gebelik testleri yanıltıcı sonuçlar verebilir çünkü beta-hCG hormonu yeterli düzeye ulaşmamış olabilir. En doğru sonuç için lekelenme bittikten sonra veya beklenen adet tarihinden 3-4 gün sonra testi tekrarlamak gerekir.
Silik çıkan gebelik testi tekrar ne zaman yapılmalıdır?
Silik çıkan bir gebelik testinden sonra, hormon seviyesinin idrarda daha net tespit edilebilmesi için 48 saat beklenmesi önerilir. İlk idrarla yapılan testler, gün içindeki diğer zamanlara göre daha yoğun hormon içereceği için daha güvenilir sonuçlar sağlar.
Erken dönemde gebelik şüphesi varsa kesin sonuç nasıl öğrenilir?
İdrar testindeki silik çizgiden sonra gebeliğin kesinleşmesi için en güvenilir yöntem kanda beta-hCG testi yaptırmaktır. Kan tahlili, idrar testine göre çok daha düşük seviyelerdeki gebelik hormonunu bile tespit ederek kesin sonucu verecektir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 193 göst.
+1 oy
9 cevap 511 göst.
+2 oy
5 cevap 232 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Rojbinnn (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gamze1609 (84 puan) tarafından soruldu

Kategoriler