400 TL'ye trençkot aldım, sizce güzel mi?

0 oy
533 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,594 puan) tarafından

Sizce nasıl tuhafiye var mahallede denedim güzel oldu hem mevsimlik gibi kalın değil kış hariç her mevsim giyilir 400 tl fiyatı da uygun geldi 

image

📊 Evet / Hayır
40.6% (13 oy)
59.4% (19 oy)

9 Cevaplar

+3 oy
(6,639 puan) tarafından

Yahu bu modeller nşye bu kadar saçma sapan pozlar veriyor. Kıyafetin modeli anlaşılmıyor bile. İdare eder bu arada

(1,594 puan) tarafından
+1

Sağol canım valla düzgün poz vermiyorlar ki 😂 ya alacağım bundan daha güzel bu benziyor diye bunu paylaştım 

(27,965 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Abla bir kalkta elbiseye bakalım yazasım geliyor bazılarına 😅 saçma sapan oturuşla poz veriyor alacak olsamda alasim gelmez 

(1,594 puan) tarafından

Hiç sorma canım ya 😂

-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından

Yani idare eder. Daha iyileri var tabii

(1,594 puan) tarafından

Siyah istiyordum yoktu trendyolda da çoğu standart bedendi hamileyim onlar dar gelir bence yorumlarda herkes dar yazmıştı bunu denedim güzel de oldu tam böyle değil de benziyor 

0 oy
(691 puan) tarafından

Ya ben aldım astarsız üste yapışıyor daha iyisine bakabilirsin

(1,594 puan) tarafından

Astarsiz daha iyi değil mi canım ya 

0 oy
(1,826 puan) tarafından

Sevmedim ben 

(1,594 puan) tarafından

Alacağım tam bu değil benziyor biraz

0 oy
(2,419 puan) tarafından

Boyun kısaysa eğer paspal durur. 

(1,594 puan) tarafından

Yok canım denedim uzun değil aşırı ve alacağım buna benziyor ama daha güzel

0 oy
(5,627 puan) tarafından

Benim boyumda trenç 😁🙂uzun boylu isen tercih edilir ama bnce modası gecti 

(1,594 puan) tarafından

Boyum uzun değil ama aldım bugün güzel oldu kısa almak istemedim

0 oy
(2,120 puan) tarafından

Ben bi buna benzer bişey aldım ama içinin astarı olmadığı için üstümde çok basit durdu yani basitten kastım bi kilolu gösterdi trençkot değil de yağmurluk havası verdi bende içi astarlı biraz daha kaliteli olanı aldım çok güzel ağır duruyor bence içi astarlı ve kemeri geçmeli olanı al bu tarz bağlamalı şeyler bence güzel durmuyor 

(1,594 puan) tarafından

Buna benzerdi tam bu değildi bugün aldım rahattı baya 

0 oy
(289 puan) tarafından

Üstte kumaş atmışsın gibi durur bu astarsız bir şeye benziyor şekilsiz basit durur

(1,594 puan) tarafından

Doğru canım ama model benziyor sadece bu değildi aldım bugün güzel oldu

(289 puan) tarafından

Gule güle kullanın.

(1,594 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(1,201 puan) tarafından

Model güzel ama içindeki bayan karete kunkfu yapacak gibi durdugun için model tam anlamıyla ben burdayım demiyorki

(1,594 puan) tarafından

Evet ya düzgün durmamış belli olmuyor tam. Buna benzerdi bugün aldım giydim güzel oldu

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Mevsimlik trençkot alırken nelere dikkat etmeliyim?
Mevsimlik trençkot seçiminde en önemli kriter kumaşın hava geçirgenliği ve kalınlığıdır. Kış ayları dışında bahar geçişlerinde konforlu kullanım için %100 pamuklu veya pamuk-polyester karışımlı, hafif gramajlı kumaşlar tercih edilmelidir. Ayrıca, ürünün kesiminin günlük kıyafetlerinizle uyumlu olması ve kolay temizlenebilir kumaş yapısına sahip olması uzun süreli kullanım için kritik öneme sahiptir.
Uygun fiyatlı trençkot alırken kalite nasıl anlaşılır?
Uygun fiyatlı trençkotların kalitesini anlamak için öncelikle dikiş detaylarına ve kumaşın dokusuna bakılmalıdır. Dikişlerde potluk veya iplik kopması olmaması, düğmelerin sağlam dikilmesi ve kumaşın elinize aldığınızda çok ince veya dayanıksız hissettirmemesi gerekir. Fiyatı uygun olsa dahi, kumaşın tüylenme yapmayacak sentetik oranının dengeli olduğu modeller uzun ömürlü kullanım sunar.
Trençkot hangi mevsimlerde giyilebilir?
Trençkotlar, genellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında, yani geçiş mevsimlerinde giymek için ideal dış giyim ürünleridir. Yaklaşık 10 ile 20 derece arasındaki hava sıcaklıklarında en yüksek konforu sağlarlar. Kumaş kalınlığına bağlı olarak, içine giyilen kazaklar veya ince hırkalarla kış başlangıcına kadar veya yaz akşamlarında serin havalarda katmanlı giyim stiliyle rahatlıkla kullanılabilirler.
Mahalle tuhafiyesinden kıyafet almak avantajlı mıdır?
Mahalle tuhafiyelerinden veya yerel butiklerden kıyafet almanın en büyük avantajı, ürünü mağazada deneme ve kumaş kalitesini dokunarak test etme imkanıdır. Ayrıca, bu tür işletmelerde genellikle stok maliyetleri düşük olduğu için piyasa değerinin altında, 400 TL gibi uygun fiyatlı seçenekler bulmak mümkündür. Ürünü doğrudan üzerinizde görerek bedeninize uyumunu test etmeniz, iade süreciyle uğraşma riskini ortadan kaldırır.
Trençkotun üzerime tam olduğunu nasıl anlarım?
Trençkotun bedeninize tam oturduğunu anlamak için omuz dikişlerinin tam omuz başınızda bitmesi gerekir. Kollarınızı hareket ettirdiğinizde sırt kısmında gerilme olmamalı ve ürün önü iliklendiğinde potluk yapmamalıdır. Ayrıca, içine mevsimlik bir kazak veya gömlek giydiğinizde hareket alanınızın kısıtlanmadığından emin olmanız ideal beden seçimi için en pratik yöntemdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 235 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 252 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 508 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 405 göst.
11 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nursena324 (552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,375 soru

24,561,051 cevap

361,472 kullanıcı

...