0 oy
375 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,114 puan) tarafından
23 haftalık hamileyim bu aralar hiç iyi değilim psikolojik olarak moralim bozuk dolanıyorum hiç bişeyden zevk alamıyorum herkese karşı çok sinirli ve asabi oldum napicam ben böyle ya durumumdan hiç memnun değilim nasıl kendime gelebilirim :( 

6 Cevaplar

0 oy
(1,048 puan) tarafından

1 buçuk ay oldu doğum yapalı .hala aynıyım :D alışıyor insan bir noktadan sonra .

(1,114 puan) tarafından
Ben daha 23 haftaligim:( resmen dün gece eşime düşman gibi davrandım böyle davranmak elimde değil aslında moralim bozuk ama bı sebebi yok :( hamilelik hormonlariyla ilgili mi acaba :(
(1,048 puan) tarafından
Aynen öyke. Ben boağzını kesmek istiyorum diyordum kocama :D
-Reklam-
0 oy
(295 puan) tarafından
30 haftalığım bugün eşimin burnundan getirdim artık doldum hepten valla neyse ki benim sebeblerim var :)
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Noldu kız neyin var canım benim 
(1,114 puan) tarafından
Canım hiç biseyim yok bende anlamıyorum kendimi çok sinirliyim herkese düşman gibi bakıyorum :(
(4,756 puan) tarafından
Dua et namaz kıl kuran oku biliyorsan iyi gelecek kuzum
(1,114 puan) tarafından
Biliyorum cnm
0 oy
(757 puan) tarafından
Kuran-ı kerim okuyup dinleyip dua ederekk...
0 oy
(2,066 puan) tarafından

Hormonlar yüzünden cnm ama zamanla geçicek :(

(1,114 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Kızlar bende de var bıseyler hayattan zevk almaz gunlerımı bos gecırır oldum. Eşim bısey yapsa soguyorum hemen duzelemıyorum.Kaygılıyım karnımda buyuyen bı bebek var.Hayırlısı hormonlar dan ama yınede kırıcı olmamaya calısalım. 
(1,114 puan) tarafından
Bende kırıcı olmamaya çalışıyorum soğuk davranıyorum eşim de küsüyo neden uzak duruyorum diye ama elimde değil
(9,920 puan) tarafından
Ben bu durumda eşimi uyarıyorum iyi degılım eger senı üzersem kusuruma bakma diyorum o da anlayıs gosterıyo oyle olunca kendılıgınden duzelıyorum :D konus halinı söyle.Kaygılarını söyle anlayacaktır inşallah.
(1,114 puan) tarafından
Sağol cnm teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,429 soru

24,072,235 cevap

330,730 kullanıcı

...