0 oy
452 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (4,548 puan) tarafından

image

Selamlar,

En son ne zaman '' kesin telefonum dinleniyor '' hissine kapıldınız!?

Geçen görümcele uyku sorunu hakkında konuşuyorduk. Hatta kendisi doktora gitti, tedavi olacak vs. Şuan bu uygulamaya girerken uyku apnesi çözümü ile ilgili reklamlar görüyorum 😮

Çok ürkütücü değil mi ya.

Çıkan reklam da ayrı bir korkutucu 🙂

13 Cevaplar

0 oy
önce (9,932 puan) tarafından

evet canım, yeni bir şey değil bu. konum, ses her şeyden dinleniyor. gittiğin yere, şehre göre reklamlar çıkıyor. izlediğin dizilere benzer diziler, yediğin şeyler hepsi

önce (4,548 puan) tarafından
+1

Arama motoruna yazdıklarım hadi çıksın da, sohbette ettiğim konuları görmem ürkütüyor vallahi. 

önce (8,449 puan) tarafından

Ben birkaç kez rüyamda gördüğüm şeylerin reklamına denk geldim tövbe estağfurullah çeke çeke bir hâl oldum 😂😂😂

rüyalarımız mı yönlendiriyor yoksa o kadar çok reklama maruz kalıyoruz ki acaba o reklamlar mı rüyamızda giriyor aradayım.

hayatımızın her yerinde reklam vae artık 🤦🏼‍♀️

Ahaahh rüyanın ortasında 5dk liık reklam arası giriyormuş 😅 

ay yakında olursa şaşmam😂 taktırdığımız spiral implantta falan böyle çip olursa şaşırmam. reklamsız versiyon ayda sadece 29.99 tl 😅

-Reklam-
0 oy
önce (1,302 puan) tarafından

En son. Yine burda yazmıştım benim kızımın eli ağırdır  kendi aramızda zeyna diye takılırız görüntülü de kaynanamda demişti ama yazılı olarak telde hiç geçmedi. Yapay zekadan 2 yaş için konsept istemiştim resimli iyiki doğdun zeyna diye yazmış fotoda neden yazdın bu ismi dediğimde sık kullanılan isimlerden diye yazdım hata ettim fln demişti. Sık kullanılan isme bak.. en son buydu. Dediğin gibi reklamlar da çok çıkıyor ama aklıma gelmedi şuan.

Ooo, bayağı her şey kayıt altına giriyor. 

önce (610 puan) tarafından

Ayneeen ben de ikili isim onerisi istedigimde yegenimin ismini ilk basa yazdi. O sirada ben yegenimin ismiyle ilgili bir soru da acmistim burada. Niye bunu onerdin diye sorunca o ismin yanina en cok bu isim yakisiyor anlam acisindan dedi. Yegenimden baska kimsede duymadim o ikili ismi ben. Ama chatgbt en cok onu onerdi

Arama motorunda yazılanları kayıt altına alması yine normal diyebiliriz😬

önce (1,302 puan) tarafından

Aynen yazılı olan bi şeyin çıkması bi nebze anlaşılır ama kendi aramızda konuşulan bi şeyin çıkması çok rahatsız etti

0 oy
önce (1,136 puan) tarafından

Reklamları kapattığım için görünmüyor ama dinleniyor kessin 

Ben de reklamları kapattım aslında ama yine düşüyor önüme. 

Bende görünmüyor çok şükür hiç bir yerden kafam rahat

önce (610 puan) tarafından

Nasil kapattin ki 

Ayarlardan canım 

0 oy
önce (294 puan) tarafından

Evet evet bende iki yıl falan oldu fark edeli evde ne konuşsam aonra önüme cikiyor 😒

Bayağı BBG evi gibi. 

Biri Bizi Gözetliyor🙂

0 oy
önce (5,015 puan) tarafından

Evet aslında mikrofon izni verdiğimiz için çoğu uygulamaya dinleniyoruz konustuklarimiz reklam olarak karşımıza çıkıyor 😂

Çok ürkütücü geliyor bana. Ve evet her yerden dinleniyoruz🙂‍↕️

0 oy
önce (4,600 puan) tarafından

Alpro Bademli içecek var. Ablamla dışarı çıkınca onu da almayı unutmayalım diye konuştuk 5 dk sonra falan telefonda bu ürünün reklamı çıkmıştı çok şaşırmıştım kesinlikle dinleniyoruz

Sohbetin içerisindeki ana konuyu kavrayıp, ürünü bulup, reklamı oluşturup önümüze sunması😵‍💫 tam olarak böyle bir ifade yaratıyor suratımda. Teknolojinin eksi yanlarından, sürekli gözetlenme hissi. 

0 oy
önce (164,256 puan) tarafından

beni dinleyen bunalimdadir 🤣🤣🤣

Ahahha olsun, psikoloji üzerine reklamlar düşünür o zaman 😅

0 oy
önce (33,586 puan) tarafından

Valla ben anlıyorum çünkü arada bi alakasız sesler geliyo biriyle konuşurken korkup kapatıyoruz ahahah😂😂

+1

😅 Bana da arada oluyor bu. Karşıda biri varsa ve sandalyeye yayılıp, elinde çay/kurabiye ile dinliyorsa ne gülerim 😂

önce (33,586 puan) tarafından

Bence öyledir 🤣 bizde bir aralar kuş sesi falan duyulmuştu annem bana diyo ben anneme benden gelmiyor diyorum sonra kapatmıştık telefonu 😂😂😂

0 oy
önce (137 puan) tarafından

Zincir mağazalarının önünden geçerken mesajı geliyor daha ne olsun 

Evet bu konum olayı çok tehlikeli. Kapatsan bile çoğu uygulama konuma rahatça ulaşabiliyor. 

0 oy
önce (8,693 puan) tarafından

Evet biz de eşimle konuştuk şunu alalım vs gibi reklam olarak karşıma çıktı defalarca yaşadım bunu😃

İnsanın ne düşünüp ne konuşacağını da biliyorlar artık. Hiç gizli saklı diye bir durum yok artık 🙂‍↕️

0 oy
önce (1,964 puan) tarafından

Ya geçen gün kuzenim çocuğunun ayak hızasında yani bacaklarından sonrasını paylaşmıştı wp durumunda çocuğun ayakkabısı geçen sene oğluma aldığım ayakkabıya benziyordu aşırı rahat ve güzel bi ayakkabıydı yaklaştırıp baktım sonra mesaj attım napıyosun falan diye kuzenim mesaj atamayacak durumda olduğu için görüntülü aradı kuzenime ya çocuğun ayakkabısını gördüm durumda söylemeye de çekiniyorum ama ben geçen sene almıştım çok rahattı tekrar aynısını almak istiyorum ama bulamıyorum sen nerden aldın diye sordum kuzenimde cevapladı sonra instagrama girdim o ayakkabı çıktı direk reklam olarak önüme düştü 

Ayrıca annemlere gitmiştim kız kardeşlerimle çeyizlik tencere tava konuştuk tavaları tefalden al çok güzel dedim benimde krep tavam başka marka bazen altını yapıştırıyor yakıyor evde tefal wook tavam var çoğu zaman krep pankek onda yapıyorum hiç yapışmıyor krep tavasını bende tefalden alacağım dedim eve geldik telefonu elime aldım yine aynı şekilde tefal krep tavası reklamı çıktı önüme çoğu zaman bu durum yaşanıyor herhangi bişey hakkında konuşunca bile önüme çıkıyor hadi Googleden falan aratsam anlayacağım ama yüz yüze konuşurken daha önce hiç aratmadığım şeylerin önüme çıkması biraz saçma sanki 

Heh işte saçma değil, acayip ürkütücü geliyor 🫨 sesli konuşmalar, konum bilgileri, ne varsa artık, her şeyden haberdarlar. 

0 oy
önce (475 puan) tarafından

Birkaç saat önce burdan yumuşatıcı yorumlarına bakmıştım daha bakarken karşıma çıktı reklamları. Bazen aklımdan geçen  YouTubeda video şeklinde de karşıma çıkıyor. 

Telefondaki ücretli veya özellikle ücretsiz tüm uygulamaları kullanarak, hakkımızda olan tüm bilgilere erişim izni veriyoruz. 🥸

0 oy
önce (6,669 puan) tarafından

Evet bendede çok oldu o . Eşimle bişey konuşuruz mesela hemen karşıma çıkar .

Sesleri ayırt ediyor mu acaba🤔 Şuan bunu merak ettim 🙂

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 339 göst.
0 oy
3 cevap 242 göst.
26 Eylül 2025 Diğer kategorisinde 1kediannesii (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 325 göst.
0 oy
20 cevap 767 göst.