En son ne zaman '' kesin telefonum dinleniyor '' hissine kapıldınız!?
Geçen görümcele uyku sorunu hakkında konuşuyorduk. Hatta kendisi doktora gitti, tedavi olacak vs. Şuan bu uygulamaya girerken uyku apnesi çözümü ile ilgili reklamlar görüyorum 😮
Çok ürkütücü değil mi ya.
Çıkan reklam da ayrı bir korkutucu 🙂
evet canım, yeni bir şey değil bu. konum, ses her şeyden dinleniyor. gittiğin yere, şehre göre reklamlar çıkıyor. izlediğin dizilere benzer diziler, yediğin şeyler hepsi
Arama motoruna yazdıklarım hadi çıksın da, sohbette ettiğim konuları görmem ürkütüyor vallahi.
Ben birkaç kez rüyamda gördüğüm şeylerin reklamına denk geldim tövbe estağfurullah çeke çeke bir hâl oldum 😂😂😂
rüyalarımız mı yönlendiriyor yoksa o kadar çok reklama maruz kalıyoruz ki acaba o reklamlar mı rüyamızda giriyor aradayım.
hayatımızın her yerinde reklam vae artık 🤦🏼♀️
Ahaahh rüyanın ortasında 5dk liık reklam arası giriyormuş 😅
ay yakında olursa şaşmam😂 taktırdığımız spiral implantta falan böyle çip olursa şaşırmam. reklamsız versiyon ayda sadece 29.99 tl 😅
En son. Yine burda yazmıştım benim kızımın eli ağırdır kendi aramızda zeyna diye takılırız görüntülü de kaynanamda demişti ama yazılı olarak telde hiç geçmedi. Yapay zekadan 2 yaş için konsept istemiştim resimli iyiki doğdun zeyna diye yazmış fotoda neden yazdın bu ismi dediğimde sık kullanılan isimlerden diye yazdım hata ettim fln demişti. Sık kullanılan isme bak.. en son buydu. Dediğin gibi reklamlar da çok çıkıyor ama aklıma gelmedi şuan.
Ooo, bayağı her şey kayıt altına giriyor.
Ayneeen ben de ikili isim onerisi istedigimde yegenimin ismini ilk basa yazdi. O sirada ben yegenimin ismiyle ilgili bir soru da acmistim burada. Niye bunu onerdin diye sorunca o ismin yanina en cok bu isim yakisiyor anlam acisindan dedi. Yegenimden baska kimsede duymadim o ikili ismi ben. Ama chatgbt en cok onu onerdi
Arama motorunda yazılanları kayıt altına alması yine normal diyebiliriz😬
Aynen yazılı olan bi şeyin çıkması bi nebze anlaşılır ama kendi aramızda konuşulan bi şeyin çıkması çok rahatsız etti
Reklamları kapattığım için görünmüyor ama dinleniyor kessin
Ben de reklamları kapattım aslında ama yine düşüyor önüme.
Bende görünmüyor çok şükür hiç bir yerden kafam rahat
Nasil kapattin ki
Ayarlardan canım
Evet evet bende iki yıl falan oldu fark edeli evde ne konuşsam aonra önüme cikiyor 😒
Bayağı BBG evi gibi.
Biri Bizi Gözetliyor🙂
Evet aslında mikrofon izni verdiğimiz için çoğu uygulamaya dinleniyoruz konustuklarimiz reklam olarak karşımıza çıkıyor 😂
Çok ürkütücü geliyor bana. Ve evet her yerden dinleniyoruz🙂↕️
Alpro Bademli içecek var. Ablamla dışarı çıkınca onu da almayı unutmayalım diye konuştuk 5 dk sonra falan telefonda bu ürünün reklamı çıkmıştı çok şaşırmıştım kesinlikle dinleniyoruz
Sohbetin içerisindeki ana konuyu kavrayıp, ürünü bulup, reklamı oluşturup önümüze sunması😵💫 tam olarak böyle bir ifade yaratıyor suratımda. Teknolojinin eksi yanlarından, sürekli gözetlenme hissi.
beni dinleyen bunalimdadir 🤣🤣🤣
Ahahha olsun, psikoloji üzerine reklamlar düşünür o zaman 😅
Valla ben anlıyorum çünkü arada bi alakasız sesler geliyo biriyle konuşurken korkup kapatıyoruz ahahah😂😂
😅 Bana da arada oluyor bu. Karşıda biri varsa ve sandalyeye yayılıp, elinde çay/kurabiye ile dinliyorsa ne gülerim 😂
Bence öyledir 🤣 bizde bir aralar kuş sesi falan duyulmuştu annem bana diyo ben anneme benden gelmiyor diyorum sonra kapatmıştık telefonu 😂😂😂
Zincir mağazalarının önünden geçerken mesajı geliyor daha ne olsun
Evet bu konum olayı çok tehlikeli. Kapatsan bile çoğu uygulama konuma rahatça ulaşabiliyor.
Evet biz de eşimle konuştuk şunu alalım vs gibi reklam olarak karşıma çıktı defalarca yaşadım bunu😃
İnsanın ne düşünüp ne konuşacağını da biliyorlar artık. Hiç gizli saklı diye bir durum yok artık 🙂↕️
Ya geçen gün kuzenim çocuğunun ayak hızasında yani bacaklarından sonrasını paylaşmıştı wp durumunda çocuğun ayakkabısı geçen sene oğluma aldığım ayakkabıya benziyordu aşırı rahat ve güzel bi ayakkabıydı yaklaştırıp baktım sonra mesaj attım napıyosun falan diye kuzenim mesaj atamayacak durumda olduğu için görüntülü aradı kuzenime ya çocuğun ayakkabısını gördüm durumda söylemeye de çekiniyorum ama ben geçen sene almıştım çok rahattı tekrar aynısını almak istiyorum ama bulamıyorum sen nerden aldın diye sordum kuzenimde cevapladı sonra instagrama girdim o ayakkabı çıktı direk reklam olarak önüme düştü
Ayrıca annemlere gitmiştim kız kardeşlerimle çeyizlik tencere tava konuştuk tavaları tefalden al çok güzel dedim benimde krep tavam başka marka bazen altını yapıştırıyor yakıyor evde tefal wook tavam var çoğu zaman krep pankek onda yapıyorum hiç yapışmıyor krep tavasını bende tefalden alacağım dedim eve geldik telefonu elime aldım yine aynı şekilde tefal krep tavası reklamı çıktı önüme çoğu zaman bu durum yaşanıyor herhangi bişey hakkında konuşunca bile önüme çıkıyor hadi Googleden falan aratsam anlayacağım ama yüz yüze konuşurken daha önce hiç aratmadığım şeylerin önüme çıkması biraz saçma sanki
Heh işte saçma değil, acayip ürkütücü geliyor 🫨 sesli konuşmalar, konum bilgileri, ne varsa artık, her şeyden haberdarlar.
Birkaç saat önce burdan yumuşatıcı yorumlarına bakmıştım daha bakarken karşıma çıktı reklamları. Bazen aklımdan geçen YouTubeda video şeklinde de karşıma çıkıyor.
Telefondaki ücretli veya özellikle ücretsiz tüm uygulamaları kullanarak, hakkımızda olan tüm bilgilere erişim izni veriyoruz. 🥸
Evet bendede çok oldu o . Eşimle bişey konuşuruz mesela hemen karşıma çıkar .
Sesleri ayırt ediyor mu acaba🤔 Şuan bunu merak ettim 🙂
1,498,482 soru
24,477,507 cevap
355,888 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın