0 oy
391 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Köfte adam yaptık bugün :) köfteleri önce yarım çay bardağı suda hasliyorum sonra zeytinyağında soteliyorum yumuşacık oluyor :D 

image

8 Cevaplar

0 oy
(16,792 puan) tarafından
Tarif yaz kız 
tarafından
Yarım çay kaşığı nane, 1 yumurta sarısı, kıvam verecek kadar rondodan geçirilmiş ekmek, kıymayı istediğin kadar koy canım ben yemeklik için ayırdığım kıymadan yaptım bi bu kadar daha çıktı çeyrek kabak suyunu iyice sıktım öyle koydum yumuşaklık veriyor yarım çay bardağı suda suyunu cekene kadar haşladım az zeytinyağında yağı yakmadan birazcık kızarttım çok lezzetli oluyor bi de çok yumuşak oluyor böyle 8 aylıktan beri böyle yapıyorum isteğe göre dereotu da koyabilirsin canim yakışıyor köfteye
-Reklam-
0 oy
(163,520 puan) tarafından
Afiyet olsun yarasin
tarafından
Sağol canım:)
0 oy
(640 puan) tarafından
Afiyet bal şeker olsun kaç aylık metehan cnm
tarafından
13 aylık olacak ama 8. Aydan beri bu şekilde yediriyorum canım:)
0 oy
tarafından
İçinde neler var canım
tarafından
Yarım çay kaşığı nane, 1 yumurta sarısı, kıvam verecek kadar rondodan geçirilmiş ekmek, kıymayı istediğin kadar koy canım ben yemeklik için ayırdığım kıymadan yaptım bi bu kadar daha çıktı çeyrek kabak suyunu iyice sıktım öyle koydum yumuşaklık veriyor :)
tarafından
Kaç aylık bebeğin oğlum 8 buçuk aylık boğazında kalıyor ve köftenin bitanesinin yarısını yese razıyım yemiyor
tarafından
13 aylık canım ama ben 8 aylıktan beri bu şekilde besliyorum 7 aylıktan beri de kahvaltıda omlet tarzı şeyler veriyorum ilk bizim de öyleydi bi iki yudum su verdim rahat yutması için öyle öyle alıştı bi de yanağına doğru koyuyordum çiğnemeyi öyle daha rahat öğreniyorlar
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Ellerine sagl8k cnm 
tarafından
Sağol canım:)
0 oy
tarafından
Afiyet bal şeker olsun darısı  benim mete hanıma ☺
tarafından
Sağol canım :)) inşallah:)
0 oy
tarafından

Çok tatlı gözüküyor yarasın insallah:)

0 oy
(10,041 puan) tarafından
Afiyet olsun paşaya:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 135 göst.
1 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Abc123 (280 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 359 göst.
3 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Nurtopum (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
4 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Syma (955 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 356 göst.
11 Eylül 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde yaban gulu (256 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,396 soru

24,168,578 cevap

335,737 kullanıcı

...