Ekşi aşeripte oğlu olan varmı yada oğlu olacak olan
İkinci oğlumda doğana kadar limon yiyen ben🫡çekiliyorum
Ekşi veya tatlıyla alakalı bir durum değil ilk gebeliğimde oğlan da ekşi aşeriyidum şu an kıza hamileyim yine eksi aşeriyorum
Cinsiyet erkek ben ilk turşu aşerdim sonra limon portakal karışık yani kızımda erik falan aşerdim değişiyor yani cinsiyetle alakalı degil
Hiç asermedim ama çilek erik kereviz ve turşuyu cook yedim kızım var bnce ilgisi Yok
Kizimda da oglumda da limon yedim, yani pek alakası yok :)
İlkinde hep ekşi aşerdim hatta tatlı düşüncesinde dahi kustum oğlum oldu... İkincisinde tatlı aşerdim ekşi hiç bir şey yiyemedim yine oğlum oldu.. alakası yok yani :)
Tatlı aşerdim oğlum oldu
Acı biber aşerdim kızım oldu
Büyür canım
Bunlar cahilin uydurduğu hurefe inanma
Ben oğlana hamileyim geçen aşırı şekilde limon dilimi çekti tuzlayıp pul.binerleyip.yedim kabuğuyla .kizlarimda da baklava tatlı aserdim sürekli sonuç olarak.hurafeeeeeee😂
İlk çocuğum erkekti kilolarca limon yedim🤣🤣
Turşu yedım baya kızım oldu doguma yakında cıkolata yedım koli koli
Ben kızımda hep tatlı yedim öyle bişey yok galıba tabi tam bilmiyorum :)
Aşermenin cinsiyetle bağlantısı olduğuna dair bilimsel bir veri yok ama bilim kimin umrunda ben turşu yiyordum oğlum oldu sadece son aylarda tatlı yiyebildim
Her iki hamileliğim de hep ekşi yedim iki tane oğlum var
Hamileliğimin başından beri turşu aşerdim, kızım oldu
Ben ekşi aserdim Eylül ayında mandalina yeşil oluyor ya ekşi her gün 1 kg yiyordum arada canım turşu istiyordu bi de frambuaz a takmıştım hepsi ekşi ve oğlum var
İkinci hamileliğim 6. Haftadaym su an tuz tadı var ağzmda tuzlu şeyler cekiyo hep
1,498,460 soru
24,477,293 cevap
355,862 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın