0 oy
283 göst.
önce Diğer kategorisinde (132 puan) tarafından

Psikolojik sikintilar yasamaya basladim artik balikesir kutahyada 4 ustunu istanbuldan hissediyoruz evimizi degiştirsek bile istanbulda da olcak diyorlar evde tek kalınca sıkıntı stres basıyor geceleri uyuyamiyorum 4 lere kadar butun hayatim alt ust oldu panik atak geciriyorum evde bazen psikiyatriye de gittim ama faydasi olmuyor siz nasıl aştiniz

7 Cevaplar

0 oy
önce (13,890 puan) tarafından

Allah yardım etsin. İstanbuldayım hemde avcılarda ama böyle bir korkum yok şükğr

-Reklam-
0 oy
önce (31 puan) tarafından

Bırak çok katlı binalarda yaşamayı, artık sokaklarda binaların arasından geçecek yer bulamıyoruz; her yer beton yığını oldu.

0 oy
önce (6,650 puan) tarafından

Benim bir köşem var evde deprem olunca başlıyor sallanmaya diyorum deprem oluyor şiddeti lni bile tahmin ediyorum yapacak birsey yok kaçacak kaçamazsın olecegiz 

0 oy
önce (880 puan) tarafından

3 sendedir o korkuyu atmadım Elazığ dayım bende Malatya'da yaşadım depremi geçen Erzincan 5.0 oldu biz burada fazla hissettik Bingöl depremi bekleniyor Erzincan bekleniyor her yerden Elazığ etkileniyor yani eski bina da oturuyordum orada 2 sene bana ızdırap oldu tokiye taşındım şimdi birazdaha iyiyim ama o korku geçmiyor 

önce (16,458 puan) tarafından

Ay yarabbim 

Allahım korusun 

Temmuz da Bingöle tayin olduk görünce içim ürperdi 

Rabbim korusun canım Allah'a emanet yaşıyoruz . Ev sağlam olduğundan emin olun bizim butarafkarda eski evlerde oturulmaz gerçi fark eden birşey yok rabbim yazmışsa gorecez Maraş deprem Malatya'da hep 0 evler yikildi

önce (604 puan) tarafından

Mutluu anne , bende hatırladım seni cnm 

önce (16,458 puan) tarafından

Bingöl de 2003 depreminden sonra yapılmış oturmuş yerler ama sağlamlığı muamma burada her önüne geçen  müteahhit olmuş 

Rabbime emanetiz rabbim korusun hepimizi 

Amin canım 

0 oy
önce (8,454 puan) tarafından

İstanbul dışında da yapacak bir işiniz varsa durmayın İstanbul'da. Şehrin tek sorunu deprem değil ki. 

0 oy
önce (145 puan) tarafından

Malatyada kırsal bir bölgede ikamet ediyorum Maraş depremini yaşadık evimiz başımıza yıkıldı canımızı zor kurtardik şükür ki yeni evler yapıldı ve ogunleri geride biraktik amcamlar istanbulda şuan ve buraya taşınmayı düşünüyorlar çoğu kişi öz memleketine dönmeyi düşünüyor orda Allah herkesin yardımcısı olsun Maraş depreminden sonra iki ay istanbulda amcamlarda misafir kaldik ilk defa gitmiştim Allah'ım o dar sokaklar çatlak binalar her gün babamı arayıp bizi geri al buradan buradan korkuyorum diye kızıp ağlıyordum

Bunu aşmak zor tabi mühim olan maddi durum elverişli ise onlemini almak güvenli bir yere yerlesmekten başka çare yok gibi

0 oy
önce (453 puan) tarafından

Ben de lohusalık depresyonuna girdiğimde sürekli depremi düşünmüştüm yani takıntım buydu hani acaba lohusalık döneminde filan olduğun için olabilir mi vallahi ne diyebilirim ki önlem önce almamız lazım Allah her şeyin hayırlısını versin inşallah olmaz çok eski ev var çok fazla yüksek katlı binalarımız var maalesef ben bayağı bir zor açtım yani bir de denk geldiği için 6 Şubat depreminden sonra oldu ben de bu önce önlemini alacaksın sonra gerisi Allah'tan

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 390 göst.
3 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Kelebekhnm (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
0 oy
5 cevap 256 göst.
10 Kasım 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 338 göst.

Kategoriler