Instagram neden sürekli kapanıyor, çöktü mü?

0 oy
352 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (33,703 puan) tarafından

Uygulamaya girince beyaz ekran gelip direkt atıyo uygulamadan sizde de var mı aynı sorun yine mi çökmüş anlamadım 🤔

5 Cevaplar

+2 oy
(12,556 puan) tarafından

Bende sorun yok 

(33,703 puan) tarafından

Sildim tekrar yükledim düzeldi 

-Reklam-
+1 oy
(10,974 puan) tarafından

yok giriyor bende de

(33,703 puan) tarafından

Silip yükleyince düzeldi ya arada bi geliyorlar heralde🤷🏻‍♀️

+1 oy
(5,186 puan) tarafından

Bende sorun yok. Güncelleme filan geldiyse yapilmadiysa o yüzden de atabilir öyle 

(33,703 puan) tarafından

Silip tekrar yükledim düzeldi sonra 

+1 oy
(1,481 puan) tarafından

Bende bir sorun yok az önce bakıp çıktım 

(33,703 puan) tarafından

Silip yükleyince düzeldi 🤦🏻‍♀️

+1 oy
(1,824 puan) tarafından

Güncelleme gerekiyor benimde dün herşey durduk yerde ingilizce ye döndü silmek için play storiye girince güncelleme yi gördüm yapınca düzeldi bı reset at kız yenilenme zamanı gelmiş demekki😄

(33,703 puan) tarafından

Silip yükledim öyle düzeldi ne olduysa birden bire ilk kez oluyo 😄

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Instagram uygulaması açılınca neden beyaz ekranda kalıp kapanıyor?
Instagram uygulamasının beyaz ekranda kalıp kapanması genellikle uygulama önbelleğindeki hatalardan veya sunucu taraflı geçici erişim sorunlarından kaynaklanır. Bu durum, uygulamanın güncel olmamasından veya telefonunuzun işletim sistemiyle yaşadığı bir uyumsuzluktan da kaynaklanabilir.
Instagram çöktüğünde sorunun genel mi yoksa kişisel mi olduğunu nasıl anlarım?
Instagram'ın genel olarak çöküp çökmediğini anlamanın en hızlı yolu Downdetector gibi canlı takip sitelerini kontrol etmektir. Eğer bu sitelerde son saatlerde yoğun bir şikayet artışı görülüyorsa, sorun geneldir ve kullanıcıların yapabileceği tek şey sistemin düzelmesini beklemektir.
Instagram uygulaması sürekli hata verip kapandığında ne yapmalıyım?
Uygulama sürekli kapanıyorsa öncelikle cihazınızın uygulama mağazasından Instagram'ın en son sürümünü yükleyip yüklemediğinizi kontrol edin. Ardından telefonunuzun ayarlar kısmından Instagram uygulamasını seçerek önbelleği ve verileri temizlemeyi deneyin, bu işlem çoğu zaman uygulama hatalarını hızlıca giderecektir.
Instagram'a giriş yaparken beyaz ekran hatası almamın sebebi nedir?
Instagram'a giriş yaparken alınan beyaz ekran hatası genellikle uygulamanın bağlantı kurmakta zorlandığını veya yükleme esnasında bir script hatası meydana geldiğini gösterir. Bu durum bazen internet bağlantınızın hızıyla ilgili olabileceği gibi uygulamanın sunucularına erişim sağlanamamasından da kaynaklanabilir.
Instagram uygulamasını silip tekrar yüklemek hata sorununu çözer mi?
Instagram uygulamasını silip tekrar yüklemek, bozulmuş olan uygulama dosyalarını tamamen temizleyeceği için çoğu yazılımsal sorunu çözmede oldukça etkilidir. Eğer önbellek temizliği işe yaramadıysa, uygulamayı tamamen kaldırıp cihazı yeniden başlattıktan sonra tekrar kurmak en kesin çözüm yöntemlerinden biridir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 178 göst.
12 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Merve0016 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
10 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yamukprenses (2,112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,151 soru

24,558,092 cevap

361,289 kullanıcı

...