Kızlar beni şimdi birisi özel numaradan aradı açtım çok pis kötü sözler söyleyip kapattı anlamadım özel numaraya ulaşılma şansım var mı
Yani şikayetçi olursan savci baktiriyo onun dışında bilmiyorum nasil bulursun
Anlamadım biran söylediği sözleri Zaten midem almadı
Eşimi söylesem mi bu durumu bilmiyorum
Saçma sapan insanlar cok fazla var yani soyle eşine yinede belki tekrar arar
Eşim de yanlış anlar diye tereddüt ediyorum açıkçası
Savcılıktan başka öğrenemezsin . Özel numaraya kapat telefonunu bırak gitsin .
Ben kapattım sanıyordum megersem kapatmamışım ay var ya neler söyledi inan ağzım varmıyor
Canı sıkılmıştır boşver işsiz çok savcılığa versem sonuçta alamazsın zaten bütün katiller dışarıda telefondan küfür etti diye başına iş gelmez kimse artık kapatırsın bundan sonra boşver gitsin kuşum
Yok kapattım zaten canım biraz önce pislik neler söyledi ayrıca evli olduğumu nerden biliyor anlamdım
Kapat ozel numaraya, coluk cocuk sapigin biri canı sıkılmıştır takma cok
Kocamın olduğunu nerden biliyor acaba tanıyan birisi mi
Ne dedi ki tam olarak
Hep de sana değişik şeyler denk gelıyor nedense .
Ne alaka saçma saçma konuşma lütfen olur mu seninle muhabbet muhatapligim bile olmadı nerden geliyor sizdeki Özguven bunu böyle konuşacak anlamıyorum
Derken ? Post açıp bu saatlerde değişik sorular soran da sensın :) sonra siliyorsun bıraz sonra bunu da silersın . kocan senı aldattı yorum yaptık şildin . pıs şeyler yakalsdın şildin . hep de aynı taktik söylemeye dılım var mıyor deyip sonra acık açık yazıyorsun bence sen biraz degiştir postlarını konuşmalarını
Ay sen ne sacmaliyosun uykun gelmiş senin gerçekten buranın dedektifimi de sen misin ayrıca ben kocam beni asla aldatmadi g.tunden uydurup milleti de bana karşı yalancı çıkarma olur mu
Postun saatimi oluyor burda herkesin açık açık soru sorulduğu bir platform
1,498,278 soru
24,474,614 cevap
355,368 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın