Elektrikli süpürgem bozuldu . Yenisini almak istiyorum sizin kullandığınız memnun kaldığınız var mı. Çekim gücü yüksek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum kızlar ♥️
Ben stillevs kullanıyorum çok güzel çekiyor 2 seneyi geçkindir kullanıyorum maşallah diyim gayet yeni gibi çekiyor.
Ama Philips süpürge daha iyi yorumlarda olsun tanıdık kullanıcılar söylüyor çekiş güçleri aynı ama kullanım olsun falan şimdi olsam philips alırdım
Tesettür ederim canım ♥️
Philips marathon kullanıyorum 7senedir çok memnunum
Teşekkür ederim canım bakacağım ❤️
Canım ben üç ay önce Fantom dikey Süpürge aldım valla ucuz birsey ama çok çok iyi baya memnun kaldım
Eski süpürgem fontom su daha almam ya hiç sevmedim canim
Ben dyson 15 almistim iyiki almışım elim ayavim
Onun bütçesi beni aşar ya
Yani onu bilmiyorum ama evde bebek olunca iyi oluyor elimin altında
Günaydın. Ben boykot olmadan önce Philips Maraton daily XB7150/07 modelini aldım kullanıyorum çekimi ilk aldığım gün gibi mükemmel, muazzam boykot olmasaydı kesinlikle bunu al derdim
Peki siz aldınız bitmediniz şuanda kullanıyorsunuz boykot urunse satın evinizde barindirmayin
Niye satayım ürünümü. Savaş çıkmadan önce almıştım ben.
😁 duyduğum en komik yorum evinde isaril malı kullanıp ama savaştan once aldim demesi simdi biri alsa alma diyor ee bacı kendinde kullanma hala savaş devam ediyor
İhlas aura çok
Çok güzel
Oda çok ağır ya arkadaşımda vardı mükemmel süpürüyor ama insan onu her gün açarken yorulur ☺️
Evet biraz ağır ben hem dikeyini hem büyüğünü aldım. Haftada bir onu açıyorum. Günlük olarak dikeyi kullanıyorum
Stilevs 'inkini kullaniyorum gayet memnunum. Birde Fantom carbon var dikey Süpürge onu da günlük kullanım için almıştım marketten oda baya iyi çekiyor bizim kedimiz var da hergun açmak gerekiyor ikisinden de memnunum
Fantom su kullandigim hiç memnun degildim bende daha asla almam onu ama stilevs e bakacağım. Sağol canim
Ben günlük kullanım için kullanıyorum gayet güzel çekiyor ama.niye memnun değilsin
Bende annem de kbalidem de Philips var kvlaidmin Philips maraton
Alacaksan onu almanı tavsiye ederim güzel süpürüyor
Süpürme ayarı da var
12 seneyi geçti Philips maraton kullanıyorum hala aynı çekim gücüne sahip
Anneme aldık arnica tesla plus memnun 5500 aldı
1,498,326 soru
24,475,328 cevap
355,416 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın