0 oy
932 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

40 tlymis fiyatı kullanıp da öneren yada bilgisi olan varmı kızlar sizce dayanıklı acitmadan tertemiz yapar mı 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
kullanan yada bilen yok mu acaba arkadaşlar 
-Reklam-
0 oy
(434 puan) tarafından
Ben de şurdan takipleyim bakalım :))
tarafından
kendi kasımı bıyığımi alıyorum ama bikini bölgesi tam işkence belki çözüm olur deidm bakalım
(434 puan) tarafından
Aynen benim de öyle bir de sezeryan oldum karnım hafif sarktı 3.5 ay oldu ama korkuyorum gerdirmeye hadi bakalım ne olacak :)
tarafından
senin sezeryan benim de normal iki doğum yaptım iki dikişli ağda vursam sarkacak inşallah bu iyidir de alırım
(434 puan) tarafından
İnşalaah bakalım
0 oy
tarafından
Bende bekleyeyim alicam
tarafından
gördün mü kuzum sende güzel biseye benziyor
tarafından
Evet evet gordum
tarafından
inşallah kullanan çıkar daha bilen olmadi bakalım
0 oy
tarafından
Bunu kullanmadim hazir agda kullnyrem
tarafından
hazır ağda hangisi kız bugün eczanede kızlara sordum içe sprey ve emla kremi aşırı pahaliydi
tarafından
Vi-vet hazir agda banti 41 li 25 tl ben ondan aliyorum
tarafından
bende de makinesi var ısıtıcılı çok rahat onu kullanıyorum ama çok geç ısınıyor bide bunu gördüm bakalım inşallah kullanan biri çıkar
tarafından
Emla kremi ne kadar dediler
tarafından
36tl dediler kuzum 5ml düşün
minicik bişey serçe parmağım kadr
0 oy
(640 puan) tarafından

Bende merak ettim hemencij şuracıkta bekliyim:D

tarafından
fiyatı baya uygun geldi bende alanı düşünüyorum ama sonra pişman etmesin diye sorayim dedim
0 oy
tarafından
hic bilmiyorum canim ben emla krem kullaniyordum da artik sgk sgk yazmıyor
tarafından
arkadaş bana dediki pudra döküp küçük küçük aldı bide sirkeli konusturunca açı hissetmedim pek dedi
tarafından
sirke mi :)
tarafından
sürekli kız surekli:)))
tarafından
senin agzin yara olunca yazarkende yanlis yaziyon :) hadi benim telin dokunmatigi gitti sen :)
tarafından
hiç sorma ya ruhuma işledi resmen bu sekild e kalacak diye korkuyorum:)))
0 oy
(163,323 puan) tarafından
Ben epilator kullaniyom yorumlara bakiyim memnun olan varsa alalim yaa
tarafından
aynen kuzum ya ama daha kullanan yada bilen çıkmadı epilatör de acıtır kız ben bıraktım onu lisedeyken
(163,323 puan) tarafından
Cok pis acitiyo ama baska napimki agdadan tirsiyom
tarafından
ben geçen gün denedim sır ağdayı kanadı canım çok acıdı ağlayacaktım.nerdeyse bıraktım yarim.yamalak kaldı öyle:))) olurda bunu alayım dedim ama
0 oy
(419 puan) tarafından

Canım İnternet teki yorumlar hep böyle özellikle bikini bölgesi için fiyasko deniliyor 

... 

Veet sensitive touch u adını çok duyduğum için aldım ama benim için biraz hayal kırıklığı oldu. Neyse ki indirimdeydi o yüzden çok üzülmüyorum.

Benim kaş tüylerim zaten kısa olduğu için kısaltmama gerek olmuyor, daha çok yüzümdeki tüyleri toparlamak ve kaşlarımı şekillendirmek için kullanıyorum. Ama açıkçası alırken bikini bölgesinde ve koltuk altımda kullanmayı düşünüyordum, gel gör ki bu bölgelerde malesef hiç başarılı değil. Bir kere tüyleri öyle kolayca kesemiyor, arada sırada takılıyor, o zaman da bayağı canım yanıyor. İkincisi de, cildim jiletteki gibi pürüzsüz olmuyor. Evet, tüyler kısalıyor ama yine de göze batıyorlar. Yani öyle temiz ve pürüzsüz görünen bir cilt istiyorsanız pek işinize yaramaz. Çok da heveslenmiştim ama malesef durum bu, beklediğimi bulamadım.

tarafından
hadi ya diğer yorumlar da mı.boyle
(419 puan) tarafından
Evet cnm çoğunluğu böyle
tarafından
o zaman bunu da eledim kuzum en iyisi pudra almak
0 oy
tarafından
Erkeklerin kullandigi tras makinesi gbi işte. Jilet gbi dipten yada makine gbi kökten almaz
tarafından
anlaşılan pudrali sir ağda kullanicam ona kaldım belli
0 oy
tarafından
Fiyatı çok uygunmuş 
tarafından
aynen canım ya fiyatı çok uygun bende sir ısıtıcısı da vardı dedim belki bunu da alırım ama bilemeidm ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 618 göst.
0 oy
3 cevap 519 göst.
3 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 882 göst.
19 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,054 göst.
17 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde Mlekdlra (1,063 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,065 soru

24,053,229 cevap

329,788 kullanıcı

...