2 görümcem bir de kayınvalidem var. Kayınvalidem ile ikimiz şehir dışında yaşayan küçük görümceme geldik 1 haftalığına davet etti. 2 görümcem ile de problemim yok lakin büyük görümcem 1 hafta boyunca aradı ve her arayışında kayınvalidemler ya balkon da ya da başka odada konuştular benim yanımda konuşmuyorlar nedense. Ben gebeyim 4 aylık sürecimde bir kere aramadı. Annesigili aradığında asla beni bir kere bile sormadı bir kere bile selam söylemedi. bir şey desem bir sürü bahane uydururlar her türlü laf bilip söylerler öyle insanlar çünkü bende kafama takıp kuruntu yapıyorum sizce normal mi?
Bu ilk defa mı oldu daha önce de böyle yapiorlar mıydı
Misafir evdeyken devamlı ayrı odaya geçip telefonla uzun uzun konusmak misafire nezaketsizlik olur ki bu misafir yakin akraba ise gelin olsun kardeş olsun abi olsun farketmez bence çok ayıp yaptıkları sana selam iletmek gibi bir zorunluluk yok ancak nezaketen bir selam hal hatır sormaları iyi olurdu sonuçta onların yegenlerini tasiyorsun ve aranızda bir problem yok eğer daha önce de olmussa bu ve buna benzer şeyler gitmeseydin keşke ama yok ilk kez oluyorsa bidaha gitme çünkü gittigin yerde gormezden geliniyorsun alenen
amaaaan ne kafana takion okadar takiosan annesiyle konusrken annesi balkona ciktiginda pesinden git naper kiz selamsiz sabahsiz oladar arion hic bi selam dahi gindermiyosun de okadar takiliosan yani bu duruma. kaynanan gorumcen gizli sakli digeriyle konusunca kaynanan yada ev sahibi olan gorumcene de dersin saka yollu hayirdir cik gizli sakli uluslararasi bir olaymi var interpol mit fbi amelikan polisi turk polisi falan gizli sakli ne konusmalar oluo biz burda ajanmiyiz da burda konusmuyosunuz gizli sakli yayin ki yapicam kainata burda ortada niye konusmuyorsunuzki bi gizemli sirlar falanmi var😂
Aramayınca değil arayınca dert oluyor bana benden uzak olsunlar en iyisi
1,497,929 soru
24,469,502 cevap
355,069 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın