0 oy
119 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,496 puan) tarafından

Ben geceden beri hep agliyorum depremde yaşamını yitiren ailelere allahim mekanlarını cennet etsin..

Kurtulanlarada sabır versin..

Çalışırken bir depremzede genç bir kardeşim vardı abla dedi dayanabilirim sana izleyeyim kaçış anımızı dedi.

Yanlışlıkla telefonunu flasini açarken kamerayıda açmış anne üst kattan tek 34 aylik bebesi anca vardi kadin atlamış korkudan kadin yere bebekte arabanın üstüne düşmüş o bebek hiç gözümün önünden gitmiyor..

Kimse kimseye yardım edemedi diyoru çocuk herkes kaçış noktası arıyordu onlarda sıkışmış ellerinle açıp gençler kurtulmuştur.. 

Burda bazen yok suyum eksik yok buyum eksik diyoruz ya ne kadar fani dünyanın içinde olduğumuzun ibretlik olaylar görünce anlıyoruz.. 

Allahim  sen görünmez belalardan afetlerden kazadan koru yarabbim.

5 Cevaplar

0 oy
önce (198 puan) tarafından

Amin amin amin tam bir can pazariydi ben koyda da oturuyordum öğlen olan 7.6 ligi hissettik elimde küçük bebe dışarı çıksam yar soğuk içerde dursam korku biz buradan böyle hisettiysek kim bilir onlar neler yaşadılar rabbim yere göğe sakinlik versin ölenlerin mekânlar cennetul aliye olsun kalanlara dayanma gücü versin rabbim

-Reklam-
0 oy
önce (4,859 puan) tarafından

Rutin nimettir, Rabbim yar ve yardımcıları olsun. İnşallah bir daha hiç böyle şeyler yaşanmaz. Çünkü yaşanırsa buna maddi manevi destek olabilecek bir ülke yok, erken müdahale ile her şey farklı olabilirdi. Akıllanmisa da benzemiyor bazı şeyler.. Ne diyeyim. Rabbim sebep olanlara sorsun. Deprem Allahtan haşa, gerisi insandan..

0 oy
önce (1,519 puan) tarafından

ben hiç üşümediğim kadar üşümüştüm. ne kadar aciz olduğumuzu idrak ettim. bi çamaşır bi çorap evimizde olan onlarca kıyafeti az görmemiz ne kadar boşmuş sığınılacak yer aramak ne kadar korkunç ne kadar çaresizce anlatamam... gözümün önünde kaç bina yıkıldı kaç konşumuz can verdi anlatamam... ölenlere rahmet olsun kalanlara sabrı cemil versin mevlam 😔

0 oy
önce (4,058 puan) tarafından

Aminn🤲🤲yaşayanada zor izleyip hiç bir şey yapamayanada... Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah 

0 oy
önce (805 puan) tarafından

Rabbim herzaman beterinden korusun birdaha yaşatmasın kimseye benim en çok düşündüğüm şey bizler evde çocuğumuz 1 saat aç kalsa bişey yemese çocuk aç diye elimizde yemekle peşine geziyoruz ama o enkaz altında minicik bebeler günlerce kaldı nasıl dayandılar 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 1,076 göst.
0 oy
9 cevap 745 göst.
+2 oy
12 cevap 694 göst.
0 oy
2 cevap 178 göst.

Kategoriler

1,497,587 soru

24,462,898 cevap