Eşimin beni aldattığını öğrendim, boşanmalı mıyım?

0 oy
612 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (707 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hkgvlmbmllnbnlşbh

12 Cevaplar

+8 oy
(692 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Lütfen size ihaneti çocuğunuz var diye affedip kendinize bu saygısızlığı yapmayın bir insan yedisinde ne ise yetmisinde odur siz onu affetseniz yarın öbür gun her yan yana geldiğiniz de acaba mi kuskusunu gectim sürekli aldatmasini hatirlayacaksin rahat bir sekilde aynı yatağa girebilecek misin en önemlisi tekrar yapmayacağından ne kadar emin olabileceksin sosyal medya da Kur'an'a basip yapmayacağım deyip yapan insanlar var böyle bir evde ne çocuğunuz ne siz huzur bulabilirsiniz

-Reklam-
+6 oy
(2,631 puan) tarafından

Cok şey yaşadım çok şey gördüm galiba tek affetmeyecegim şey ihanettir!

+5 oy
(30,097 puan) tarafından

Aldattığı için değil yakalandığı için pişman  er ya da geç yeniden yapacaktır 

Ayrıca bunu yapan arkadaşın olsa iyi ihtimalle kolundan tutup sokağa atar çocuğu da elinden alırdı eşi. Kadın neden kabul etsin başka kadına bakan giden adamı 

+4 oy
(485 puan) tarafından

Kendimi onun yerine eşimi de o adamın yerine koyuyorum 

Eger Allah korusun Allah şaşırtmasın ben aldatmış olsaydım eşim değil affetmemek beni gebertirdi galiba 

Kadın kısmı yapınca "ahlaksız namusuz iffetsiz"erkek yapinca da "ama ortada çocuk var ama pişman akillandi bi sans daha ver erkektir olur böyle seyler" derler genelde benim için tabikide ikiside affedilmez aynı b..

Ben şahsen yapamam yani affedip herşeyi unutup hicbirsey olmamış gibi o adamı sevip ona dokunamam içim almaz dilim varmaz eşim diye 

+3 oy
(514 puan) tarafından

İhanet şiddet asla affedilmemeli nolursa olsun bir yaptı daha yapmaz demeyin

İhanet hata değil tercihtir

+2 oy
(222 puan) tarafından

Ailesine anlatsın eğer ailesi arkasındaysa bir dakka bile düşünmeden bosansın,oh ne güzel önce herhaltı ye sonra pişmanım de bu kadar kolay mı,yapan bir daha yapar 

+2 oy
(7,389 puan) tarafından

Hiçbir erkek yaptığından pişman olmaz . Arkadaşın affedecekse de bunu bilerek affetsin ve bir kere yapan bir daha yapar. Eşi çocuğu düşünüyor olsaydı annesini gözden çıkarıp kaybetme pahasına aldatmazdı zaten 

+2 oy
(2,637 puan) tarafından

İnsan kaldıramayacağı gerçeklerle yüzleşmek için kurcalamamalı. 

Herkesin karakteri türlü türlüdür. Bana kalırsa aldatma duygusal bir aldatma değilse ve yapan kişi gerçek manada çok pişmansa boşanma bir kez daha düşünülmeli. Gerçeklere bakacak olursak herkes aldatıyor ne yazık ki kimi gönülce sessiz sedasız, kimi aşk yaşayarak, kimi de hevesine kapılıp nefsini korumayarak yapıyor. En acı olanı bir kadınla birlikte olup ona aşık olmuş olması. Bunun dışındaki aldatmalara şans verilebilir. Herkes aldatıldığı için boşansa ortada aile diye bir şey kalmaz.

+1 oy
(6,974 puan) tarafından

Bir kez yapan hep yapar 

Affetmesin 

Affedildigi zaman erkek yuz buluyor ve tekrar yapıyor 

Bi kere midesi almaz bi daha o erkeği 

Gerek varmi yok bakacak başının caresine

+1 oy
(1,981 puan) tarafından

Kendisine saygısı varsa asla affetmesin bı kere yapan gene yapar . Zararın neresinden dönerse kârdır 

+1 oy
(16,244 puan) tarafından

Ailesinin karşısına geçip bunu anlatmalı utanacak birşeyi yok bunu kendi için ve çocuğu için yapmalı anne susarsa çocuk doğru olanın bu olduğunu kabul eder çocuk anlamıyor demeyin onlar herşeyin farkında bugün olmazsa bile bır gün mutlaka öğrenecek hiç bir şey gizli kalmaz 

0 oy
(8,584 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben bunu burda çok demeye başladım ama hayata geçirmek boşanmak oyle kolay olmuyor ailede yoksa arkadaş çocukla napacak hereeyide kurcalamak lazım.

Birde fiziksel birleşme olmamis genelde erkeklerde boe konuşma yakınlaşması çalışma hisleri oluyor gencse daha hevesleniyor..

Ben şahsen tek affetmeyeceğim şey aldatılmak boşardım.

Ama bu arkadaşın başaramaz çünkü tek başına idame edemez hayatına  belki bir şans verilebilir oda cinselik ve dosta hayatı gibi yaşam yada eevgilikik gibi bir bağ oadigi için.. 

(485 puan) tarafından

Abla sende mi aldatildin 

Başardım yazmışsın ben öyle anladimda 

(8,584 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hayir aldatilmadim.. sadece yaşça büyük olduğum için teorilerine ve bazı yaşanmışlara gördüğüm için çevremde bu tarz konuşabiliyorum..

Başardım değilde bosandım olacakmış.. 

Bazi insanlar ayakta tek başına kalamaz çocuk plur 3v olmaz iş olmaz yani bosandigin zama  ayakta durabilmek gücün paran ve arkanda olmaki işin olmalı gibi givi

(485 puan) tarafından

Anladım doğru söylüyorsun 🙏

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşimin beni sanaldan aldattığını öğrenince ne yapmalıyım?
Eşinizin sanal ortamdaki sadakatsizliğini öğrendiğinizde ilk olarak sakin kalmaya çalışarak duygularınızı bir kağıda dökmeli veya bir uzmandan destek almalısınız. Ani kararlar almak yerine, bir buçuk yaşındaki çocuğunuzun geleceğini ve kendi ruh sağlığınızı düşünerek profesyonel bir aile terapistine başvurmak sağlıklı bir yol haritası belirlemenize yardımcı olur. Öfkenizin dinmesini beklemek, aldatma sonrası atılacak adımların daha mantıklı bir zemine oturmasını sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Aldatılan biri evliliği kurtarmak için hangi yolları izlemeli?
Evliliği kurtarmak istiyorsanız, öncelikle eşinizin samimiyetinden ve davranış değişikliğinden emin olmanız gerekir. Bu süreçte şeffaf bir iletişim kurmak, yaşananların sorumluluğunu almasını sağlamak ve bir evlilik danışmanı eşliğinde güvenin yeniden inşası üzerine çalışmak kritik adımlardır. Eğer eşiniz değişmeye hazır değilse veya pişmanlık duymuyorsa, tek taraflı çaba evliliği sağlıklı bir şekilde sürdürmenize yetmeyebilir.
Aldatma sonrası güven kaybı nasıl telafi edilir?
Güven kaybı, aldatan tarafın tam şeffaflık göstermesi ve hatalarının sorumluluğunu tamamen üstlenmesiyle uzun bir süreçte telafi edilebilir. Aldatılan kişinin sınırlarını net bir şekilde çizmesi, eşin ise bu sınırlara saygı duyarak güveni yeniden kazanmak için sabırlı ve tutarlı davranışlar sergilemesi şarttır. Güvenin yeniden tesisi için gereken süre her çift için farklılık gösterse de genellikle aylar veya yıllar süren ciddi bir emek gerektirir.
Küçük çocuk varken boşanma kararı nasıl değerlendirilmeli?
Küçük bir çocukla boşanma kararı alırken, önceliğiniz çocuğun psikolojik güvenliğini ve ihtiyaçlarını korumak olmalıdır. Boşanmanın çocuk üzerindeki etkilerini minimize etmek için bir çocuk gelişim uzmanından destek alabilir, bu süreçte çocuğun rutinlerini bozmadan hayatına devam etmesini sağlayabilirsiniz. Mutsuz bir evlilik ortamı çocuğun gelişimini olumsuz etkileyebileceğinden, boşanma kararını çocuğun iyiliği ve kendi huzurunuz ekseninde dikkatlice tartmalısınız.
Aldatıldığımı aileme söylemeden nasıl destek alabilirim?
Ailenize açılmak istemiyorsanız, gizlilik ilkesine bağlı çalışan profesyonel psikologlar, aile danışmanları veya online destek platformları üzerinden güvenli bir şekilde yardım alabilirsiniz. Bu tür kuruluşlar, yaşadığınız travmayı kimse duymadan atlatmanız için tarafsız bir alan sunar. Ayrıca, benzer deneyimler yaşayan kişilerin bulunduğu kontrollü forumlar veya destek grupları da yalnız olmadığınızı hissetmeniz ve çözüm yolları üretmeniz konusunda rehberlik edebilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,505,561 soru

24,579,201 cevap

362,352 kullanıcı

...