Veeee bir prensesimiz daha geliyor Rabbıme binlerce kez şükürler olsun 🐣🥰🥰 çok mutluyuz çok tam da minik kuşumun istediği oldu 🤩
Ama kızlar bir sıkıntı çıktı detaylı ultrasonda miniğimin sağ böbreğinde büyüme var dedi doktor beni riskli gebe diye perinatolojiye yönlendirdi dua eder misiniz miniğim için bir sıkıntı çıkmasın pazartesi gidecem Allah nasip ederse
Bir de bu durumu yaşayan var mı merak ediyorum yaşayanlar geçti mi doğuma kadar ya da doğumdan sonra geçer mi ?
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Amin amin Allah razı olsun 🌸
Hayırlı olsun hulyam
Kaç haftalıksin canım önceden doktor söylemişmiydi benimde bugün 17 haftalık erkek büyük ihtimalle dedi bir dahaki ay detaylı ultrasona kesin sonuç olur dedi değişir mi bilmiyorum hayırlı olsun bu arada
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 21+5 oldum daha önce göstermedi benimki de bugün net gösterdi 🤩 sende sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲
Anladım amin inşallah canım sağ ol
Rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin inşallah ablam
Amin amin canım sende sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah Allah razı olsun sen ne yaptın nasıl oldun
oyy maşallah canım inşallah hiç bir sorun çıkmaz sağ salim kavuşursunuz inşallah ❤️
Amin canım benim Allah razı olsun 💜
Gözünüz aydın rabbim hayırlı evlat nasip eder inşallah
Allah'tan hep hayırlısını dile güzel düşün güzel olsun birşey olmaz Allah'ın izniyle
Amin amin Allah razı olsun tek duam o zaten hayırlısı olsun 🌸
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bilgim yok inşallah geçer bişey çıkmaz cnm ♥️ ♥️ ♥️ ♥️
Amin inşallah canim Allah razı olsun 💜🌸
Erkek çocuk olunca böbrekler de buyume sorun oluyordu ama kız ise gecici durum diye biliyorum sağlıkla haberler ver inşallah
Amin amin Allah razı olsun bakalım geçmezse doğumdan sonra kontrol altına alınır dedi
Sağlıkla gelsin canım senin bebişin cinsiyetini çok merak ediyordum benim de Üçüncü kız bebiş geliyor
Amin canım amin Allah razı olsun sende sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah ne güzel bir duygu demi 🥰💜
Allah senden de razı olsun canım çok güzel bir duygu
Dünyanın en güzel duygusu çok şükür bin şükür canım 🥰
@Defneee hayırlı olsun canım. Kızların kaç yaşındalar
2 ve 4 yasindalar canım
Ay sağlıkla gelsin prenses canım benim bi tanıdık da öyleydi doğumdan sonra belirli bir süre sonra duzelmisti sağlıkla gelsin minik 🥰
Amin amin Allah razı olsun canım benim 🥰💜 inşallah geçer Allahin izniyle 🤲
saglikla
dogsun insallh prenses:)
Amin amin Allah razı olsun teyzesi 🥰
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Amin amin Allah razı olsun darısı senin başına inşallah 🤲
Nasip ablam inşaallah İnan artık çok da hevesim yok Allah biliyo ya
Allah geciktiriyorsa daha da güzelleştirecek inşallah canim 🤲
İnşallah öyledir ablam inşaallah
2 kız anası oldun çok sanslısın :)
Hemde çoooook bin şükür 🥰
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hülyacım🤲🏻 Vallahi diğeri ile ilgili bir bilgim yok inşallah kötü bir şey değildir Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🏻
Amin canım benim Allah razı olsun bakalım inşallah bir şey çıkmaz Allahin izniyle 🤲💜
Yaa sağlıkla gelsin inşallah 🩷🩷🌸🌸🌸
Sorunla ilgili bilgim yok aşkım 💐
Amin amin bal teyzesi Allah razı olsun 💜
Hiç korkma canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın benim oglumada kalp kapakciginda kireçlenme var dedi şükür bişey çıkmadı Allah büyük
Çok şükür canım Rabbım korusun yavrularimizi 🤲
MasaAllah prensesime minik diclos geliyo yani 🥰
Abla o muhammedde de vardi doktor sorun olmaz dedi suan saglikli cok sukur bobreklerinden yana sorun yasamadik
İnşallah bizim de geçer canım Allah büyük bakalım pazartesi tekrardan perinatolojiye gidecem artık
Abla strese dusme kendine dikkat et hic bisey olmaz Allahin izniyle dualarim seninle
Ben kız demiştim sana canım çok sevindim 2 kız kardeş birbirlerine destek olurlar rabbim sıfat versin ikinizede bı arakdasimin bebeğinde vardı bu sıkıntı yasamadi doğduğunda kontrole gidiyodu bebek için
Evet canım söylemiştin çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bizimki de sıkıntı çıkmaz 🤲 ablası da çok mutlu teyzesi 🥰
sağlıkla gelsin canım 🤗
Amin Allah razı olsun canım benim 🥰
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizim gelin. İnşallah geçici bişeydir düzelir
Amin canım Allah razı olsun inşallah 💜
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ablamın bebeği içinde aynısı söylendi.ilerleyen aylarda o büyüme durdu ve sınırı geçmedi.şindi doğdu ve 5 aylık oldu maşallah hiçbir dağlık sorunu yok.
Amin Allah razı olsun 🌸Maşallah Rabbım bağışlasın inşallah bizim de sıkıntı olmaz Allahin izniyle
1,497,499 soru
24,461,595 cevap
354,640 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın