3 cocugum var kizlwr biri 6 yas diger 4 bide bebisim var ,zatn yabanci yere gitmem ya annem kaynanam gorumcem ,ama kizlar cok didişiyor kavga ediyorlar bagiriyorlar lafimi dinlemiyorlar bende artik utaniyorum gitmeye:( sizce gitmemelimiyim yoksa aman cocuk bunlar deyip gitmelimiyim
Gideceğim kişinin çocuklarıma karşı evinin dağılmasına karşı tutumuna bağlı gidip gitmeyeceğim. Kızım 16 aylık çok hareketli herkese gidemiyorum o yüzden. Halamın evine mesela sadece 1 kere oğlumu alıp gittim. Kızımı anneme bıraktım. Çünkü çok kırılacak eşyası var herşeyden önce bende rahat edemem öyle bir yerde sürekli kızın peşinde dolaşacağıma götürmem daha iyi 😀 ama kaynanama anneme vs tabiki gidiyorum zaten hergün gittiğim yer değil kaynanam haftada bir gidiyorum okul nedeniyle. Annemle de uzağız gittim mi en az 15 gün kalıyorum mecburen 🤷🏻♀️😀 birde kaynanama gidince çocuklarımın dağıttıklarını evden çıkmadan toplamaya çalışırım elimden geldiğince.
Vala esya konusunda bise demezler benmkiler ama iste ben rahat etmiyorum bide buyuk gorumcem ses kaldirmiyor psikoljk sorunlari var ikidenid ay basim agridi ay tanaiyonum cikti vs konusiyir
O zaman gitmeyeceksin yeğenlerini görmek isterse kendisi gelsin görsün başı ağrıdığı zaman çıkıp evine gitsin.
İste esimi goruncede niye gelmiyorsuniz diyor degisik iste
ee yani yabanci yer degilmis sal gitsin
Onlarda surekli kizlarima diyokar ya oturun ses etmeyin bagurmayin gorumceleriminde yasi vat ikiside 50 bende cekiniyorum
Ben gideceksem bir yere evde çocukları uyariyorm yoksa bizi sevmezler istemezler evlerinde akıllı olun ki onlarda bizi sevip gelsinler diyorum, markete faln gidince de aynisni yapiyorm herşeye elinizi atmayın önce bir bakalım hoşumuza giden şeyi alalım o şekilde duruyorlar bnmde 5 ,ve 2*5 yaşında iki oğlum var rahatsız etmek istemem kimseyi
Milyon kere uyariyorum😅gidiyoruz sonuc ayni bagirma ciglik atma huylari cok var
Canım gittiğin yerde de çocuğu. Akrani yok içeri yıkılıp kalıyor sıkılıyor çocuklar kendi yaş grubunun içine sok ana okuluna gönder kreşe gönder ne bilim ozlesinler birbirini
Offf cok zor gercekten bende bitane var ben bile biraz huysuzluk cikarsin daraliyorum
Con zor mervis yaa ikilemde kaliyorum
Haklisin hatatim gitsen cocuklar durmuyo kimse bisey demese sen huylari bozuluyo diye geriliyosun gitmesen nasil alisacaklar nasil ogrenecekler
Kayınvalidene falan ne utancan merviş onların da çocugu sonucta diğer yerler de utanma değil ama sen rahat edemiyorum dersen küçüğün az daha ele gelsin öyle gidersin zamanla alışırsın üzme canını
Evet ama dedigin gibi nagişim ben rahat etmiyorum onlarda uyariyor buda benim hosuma gitmiyor cogu zaman bebisin sorunu yok aslinda😅kizlar daha fenaa
Büyüdükçe kavga sayısı artıyor de mi 😅
Hemde nasil gece uyuyana kadr didişip duruyorlar herseyin aynisini istiyorlar ne alsak mesela iki iki ve ayni:)) toka kavgasi süs kavgasi anlatilmaz yasanir🫠
Gideceğim kişilere bağlı
Mesela kaynanamgil dağınıklığı sevmez
Ama annemgil o kadar takmaz
Tabi herkese bu konuda saygı duymak gerekir
Çünkü kimse bizim cocuklarimizi çekmek zorunda değil
Otobüste hastaneye vs giderken durmayacak diye ödüm koouyor halbuki 15-20 dakika genelde bilindik evlerde durmuyor dağıtmak istiyor saliyirum bende napayim dur dur demekten stres oluyorum
Benm kızımda 5 yaşında oğlumda 1 yaşında oğlum küçükken en azından kızla ugrasirdim şuan oda büyüdü ikisiyle zor oluyor bende artık bir yere gitmeyi kestim çünkü rahatsız oluyorlar sürekli çocuklarımı uyariyorlar bazen sınırlı şekilde bagirirlar yeter otur diye buda beni sinir edince en iyisi evim der otururum
3.5 yaş oğlum var 8 aylık kzıım var oğlum aşırı hareketli gidip gitmeyeceğim konusu ise karşı tarafın tutumuna bağlı mesela ablama gönül rahatlığıyla giderim ama gitmeyeceğim gitmemek için çok direttiğim hatta karşı taraf ısrarla çağırsa bile gidince gördüğüm tavırdan mecbursam 1 2 saat durup gelmişliğim var. Beni ve çocuklarımı gerçekten seven ve isteyen zaten laf etmez. Benim evime kim gelirse en rahat en konforlu nasıl olurlar diye düşünürken ben gittiğimde istemediğim bir tavır görüyorsam kusura bakmasın kimse
1,497,574 soru
24,462,714 cevap
354,709 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın