Burdan hiç engel yediniz mi ben ilk engelimi yedim 1996anne beni engellemiş 😂
Değişik kadın benide engellemiş hiç tartışmamız olmadı farketmedim bile 😅o kadar önemli değil yani😅siz deyince bi bakayım dedim farkettim. Bir kişi vardı bildiğim göktuğnun annesi mi ne o da bir kişiye saçma bir bilgi vermeye çalışıyordu çok kibar ve düzgün üslüpla doktor önerisi olmadan böyle şeylerin kullanılmasının yanlış olduğunu söyledim direk engellemiş öenmli de değil açıkcası başka engelleyen varsada önemli değil. Ben de benim canımı sıkan 3 4 kişiyi engelledim biri yazmış hatta ama tanımıyorum diye tanımadığı kişilere ağır konuşan bir mahluk demkki o kişi o yüzden pişman değilim
Kesinlikle başkasıyla karıştırmıyorum hatta bana yorum yapan diğer engellediğim kişilerinde yorumunun altına bana hakaret yazdın özelden anlatayım istersen
Maşallah Maşallah sumosum valla deme diyorum herşeyi diyosun 😂😂
Bacimlar sizde konusun cozulcek biseyse halledin olur öle kuş kalmanızı istemem araya kaynak yapan varmiydi 😂
Çözdük 🤲❤️
Mübarek gun helallestik🥰
Çok sevindim 😘
Anam aylardır buraya girmiyorum bakayım dedim 1996 mıdır nedir beni bile engellemiş tek başına mı takılıyor ne :D
Gerçi iyi olmuş çok agresif tuhaf biriydi.
Nabıyonuz kaçaklar
İyi çok şükür aşkom seni sormalı yerleşebildin mi
Kaçıyoruz napalım canım sen ne yapıyorsun :)
Yerleştim ya genel bir oda var biraz eşya yığılı oda zamanla inşallah yerlescek nasi olacak bilmiyorumda 😂
İyiyiz sen nasılsın 😂
Nasıl olursa olsun yeter ki olsun :D
Uygulaya googleden girince durumu gözüküyor. Profilime girince gözükmüyor. Böylelikle anlamışdım 1kişini. Çokta tın. Bana niye çoçuk yaptın demişti hakaret etmişti. Aynı hakaretleri bende ona yaptım oh iyi yapmışım az bile yapmışım. Kurban olsun benim çoçuklarıma. Kendisi mükemmel anne olduğu için sürekli uugulamada ya. Telefondan başını kaldırıb çoçuğuyla ilgilense bendeku anneliğin faiz 10u onda da olur belki
Burda engellememi çıktııııı 🤣
Nereden anlıyorsunuz sizi kimin engellediğini. Ben kimseyi engellenmedim biri beni engelledi ise de bilmiyorum.
96 anne herkezi elden geçirmiş benide engellemis aşırı uzgunum 😑
Giremiyodum ya taşındık falan vaktim.olmuyordu . Sen nasılsın iyimisin
Hayirli olsun cNm iyi cok sukur
Sağol kuşum Allah iyilik versin
Sanada canim brnim💜
Oyyy kımm var burdaaa
Beni kim engellemiş bilmiyorum nasıl öğrenebilirim 🤔
1,497,758 soru
24,466,293 cevap
354,909 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın