0 oy
2,701 göst.
önce Diğer kategorisinde (781 puan) tarafından 2 uyarı

Burdan hiç engel yediniz mi ben ilk engelimi yedim 1996anne beni engellemiş 😂

Asagidaki sebeplerle 2 kez uyarildi
  • 🚩 Hakaret,Tahrik
  • 🚩 Hakaret,Tahrik

67 Cevaplar

+2 oy
önce (1,130 puan) tarafından

O benide engellemiş🤣🤣🤣🤣

önce (781 puan) tarafından

Tuhaf bi kadın muhtemelen özgüveni yok o yüzden böyle 

-Reklam-
+2 oy
önce (164,222 puan) tarafından

engelin geldigi ilk gunler pakize beni enfelledi sonrada swety diye biri bi post acti 2 kucuk cocugu varmis kocasi cocuklari dovmus bende sosyal hizmetlerde calisam arkadas vsr burda seni sikayet ediyorum dedim @Dp yi etiketledim onu ve beni engelleyip hesap sildirdi simdide ayni nickle geri gelmis

önce (1,560 puan) tarafından

Ortada yanan ben oldum 🤣🤣

önce (164,222 puan) tarafından

geri geldi ama burda bide🤣

+2 oy
önce (825 puan) tarafından

Pakizeden yedim bide biri vardı ama hatırlamıyorum nerden bakiliyor bilmiyorum da ama İnanki umrumda değil damarına bastiysam engellemiştir yapacak bişey yok insanlar bazen doğruları duymayi kabullenemiuor

önce (1,560 puan) tarafından

Ben o kişiyi biliyorum da nickini unuttum 🤣😅 alım satım haram diyen kişi dimi 

önce (825 puan) tarafından

Evet evet oydu Hah hatırladım ayos9 mu neydi sonra da başka bi post altına kadına gitmiş ama sınıfı parası için durumum yok de durumun varsa da yok de verme parayı diye yazmıştı yakalayıp bu mu senin helal anlayışın diyince engel yedim😂😂😂

+2 oy
önce (33,549 puan) tarafından

Ben bilmiyorum engelleyen varsa da canı sağolsun 🌼

önce (152 puan) tarafından
+1

Güzel kalpli dostum ❤️

önce (33,549 puan) tarafından

🫶🏻💝

+2 oy
önce (103 puan) tarafından

engel yemedim hiç ama çok engel attım cinsellik ile ilgili soru Soran herkesin erkek olduğunu gördümmm😟😟😟

+2 oy
önce (700 puan) tarafından

İnciii diye biri vardi beni engellemiş tanımıyorum bile 😀

+2 oy
önce (9,804 puan) tarafından

geçen bir postta farkettim 1-2 kişi engellemiş 😂

1996anne beni de engellemiş 😅

Hadi ben zortlattım engel attı seni niye engellemiş😂😂😂

vallahi hiç hatırlamıyorum 😂

+2 oy
önce (3,829 puan) tarafından

Benide atlaskalbim engellemiş 😄 çoğunluk da onu engellemişti tek başına takılır artık burada🤣

+2 oy
önce (1,511 puan) tarafından

Kimse tarafından engellenmedim.ve engellemedim kimseyle dalaşmiyom  kendi yagimda kavruluyom 😂

önce (129 puan) tarafından

Dalasmiyorum ahaha 😀

+2 oy
önce (2,743 puan) tarafından

Hiç haberim yok kim engelledi ben kimseyi engellemiyorum küfür ve ileri derece hakaret olmadığı sürece Allah şükür böyle bir durumda yaşamadım uyumuluyumdur ama engelleyen varmıdır bilmiyorum

+2 oy
önce (129 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum burada bilinen biri tarafından engellendiğimi de düşünmüyorum varsa fake falan belki engellemiştir yoksa kimseyle kişisel bir sorunum yok

Benim de yoktu ama artık var 96lı anneyle😂

+2 oy
önce (152 puan) tarafından

Nerden bakıyoruz 😁

Canım bn bildirim geldi baktım görünmüyor kullanıcılar yerine girip adını yazdım profiline bakınca engellendiğim yazmış öyle öğrendim 

+2 oy
önce (8,323 puan) tarafından

Nerden görüyorsunuz onu? Beni engelleyen var mı bilmiyorum

Merak ettiğin kişinin adını kullanıcılar bölümünde aratıp profilini görüntüleyince engelliysen yazıuo canım

önce (8,323 puan) tarafından

He. O kadar uğraşamam inan. Engelleyen engellesin. Kimseyle muhatap olmuyorum gerçi 

+2 oy
önce (4,361 puan) tarafından

Beni engelleyen 2 veya 3 kişi var benim engellediğim 5-6 kişi var kimisinin konuşma tarzı hoşuma gitmiyor kimisnin hikaye paylaşımları böyle engelledim  sadece honki ponki ile bir sorunum yoktu severdim onu beni engellemis sanırım yılbaşı paylaşımı ile ilgili idi vardır bir bildiği   

önce (159 puan) tarafından

Ben beddua etmediğim sürece iftira atmaya devam edecek ve ona inananlar olcak. Çok eminmiş gibi konuşuyo al işte ona fırsat pakizeysem Allâh belamı versin değilsem Allâh onun belasını versin demişim çok emin madem çıksın amin desin. Emin değilsede iftira atmasın

önce (8,992 puan) tarafından

Kimden bahsediyorsun? Pakize olsan ne olacak Pakize engel mi yemiş? 

önce (4,361 puan) tarafından

Pakize değişik bir arkadasti burda çok sorun yasadi henen hemen herkesle ensonda sitede engellendi sahte sahte isimlerde hesaplar açıp kendini gizliyor anlaşılınca yine engel yiyor oyle birisi işte baya sıkıntılı 

önce (16,256 puan) tarafından

Kız beddua etmeyin siz şaka mı sanıyorsunuz basit şeyler için aha gerek var mı mizanda hesaba çekilecek bu mu kaldı 

önce (159 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kız çete gibi takıldılar peşime delinin biri kuyuya taş attı diğerleirde pesinden gelip tavır aldılar. Kendilerini bi kalıba sokmaya çalışıyolar. Aman herkes onlara düşmanda kin tutup onlara kuruluyo. Şimdide şekerkız başka birinin adını yazmış ben o kişiymişim de eskiden beri ona düşman mışım. Bedduama onu da dahil ederim bi dahada adımı anmasınlar ilgi çekmek için. Daha çocuk ama dedikoducu koca karılar gibi çete lideri o ufaklık zaten. 

Neyse boyle bi gunde daha fazla onlardan konusmak istemiyorum. DP'de benim bi post açtıgımı yazmıştım özelden yqzıdm ona fark etmiş oldu. Artık bir değil iki değil diye tak etti.. Ama neyse artık. 

+2 oy
önce (11,426 puan) tarafından

Geçen 1 postta 2 yorum vardı birini gördüm birini göremedim çıkış yaptım baktım nicki aklımda değil biri engellemiş nedeninide bilmiyorum 😂

+2 oy
önce (588 puan) tarafından

Nasıl öğrendiniz acaba bende merak ettim 

Kullanıcılar kısmından merak ettiğin kişinin adını aratıp profilini görmen gerekiyo canım engellediyse yazıyor 

+2 oy
önce (696 puan) tarafından

Ben kimseyi engellemedim beni engelleyen varsa da haberim yok 

Bence sevilen birisin kimse engellememiştir♥️

+2 oy
önce (7,509 puan) tarafından

Kimseyi engellemedim engelde yememişimdir heralde

+2 oy
önce (66 puan) tarafından

Kimseyi engellemedim ama beni engelleyen vardır hiçte ciddiye almıyorum varsa da 😊

Kız ben senin nickini ilk defa görüyorum 😅

önce (66 puan) tarafından

Etli ye sütlü fazla girmiyorum ayda yılda bir 😅

+2 oy
önce (4,973 puan) tarafından

Valla birinden yedim mi bilmiyorum nasıl bakıldığını da bilmiyorum 😊 birinin engellediğini sanmam ama olmuşsa da umurumda değil 😄 merak etmedim hiç 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,554 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 592 göst.
0 oy
28 cevap 1,753 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fkolgun (6,662 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,758 soru

24,466,294 cevap