1 hafta daha bekleyecektim ama meloş evdeyken kargo gelince yapmak şart oldu.
Yapınca at diyen arkadaşlar vardı bu sene böyle süsledik kızlar 😍
Çok şükür 11 ayın sultanı ben bu hafta karşılamaya başladım İnşallah Allah da kabul eder çok güzel olmuş ne güzel böyle şeyler görünür mü çok mutlu oluyorum Ramazan geliyor diye sevinen insanlara böyle heyecanlanıp süsleme yapılması çok güzel ellerinize sağlık emeğinize sağlık teşekkürler
Teşekkür ederim Rabbim kavuşmayı faydalı geçirmeyide nasip eder inşallah 4 senedir her sene süslüyoruz kızım çok heves ediyor
Çok güzel olmuş ellerine sağlık Rabbim herkese hayırlı Ramazanlar nâsip etsin inşallah
Amin amin İnşallah 🌸
Rabbime cok sukurler olsun bız daha baslamadık bıxım susler var onları yapıcam ama bu sefer duvara yapıcam perdede kotu duruyordu
Benimde geçen yıldan vardı kocam bir saklamışki yerini sadece Allah biliyor 😂 bende perdede sevmiyorum
Oda ıyıymıs sjsj kım bılır nerde
Benım duvarlar musaıt degıl bırıne koysam orası ev sahıbı mahvetmıs goruntu guzel olmaz dıger yere koysam tablo var nasıl yaocsm hıc bılmıyom
Benimde burada normalde minik tablolar vardı çıkardım bunu yaptım
Taşınırken çıkar artık bakalım nerden çıkacak
😂😂
Ayyyy bende aldım bende ama daha süslemedim postun kalsın hadi süslemeleri gorelim ramazana 2 gün kala susleyeyim diyorum
Folyo balon davulcu aldim şişirirsem.söner diye ramazana kadar belkiyorum :)
Benimki hayatta beklemez damla mümkün değil 2 gün kalaya kadar 10 gündür hergün soruyordu 😂 sabah kargo geldi okuldan gelince süsleriz dedim aslında okula gitmesem olur bugün diyor bana 🤷
Benimkilerde söner gibi geri şişiririm artık
Benim.oğlum bekliyor 😂😂
Maşallah ona 🤗
AA ben de artık süslemeye basliycam
Atarsın sende 🌸
Ben geçen sene yaptım bu sene yapar mıyım bilmiyorum ama yaparsam kartona yapcam her sene onu asarım 😂😂😂😂
Balonlu olanın yazıları yıldızlar falan her sene kullanılır aslında ben bulamıyorum geçen senekileri o yüzden yeni aldım 😊
Çok güzel olmuş ya ne güzel insanın ramazanı böyle karşılaması inş rabbim nice ramazanlar nasip eder.
Kayinpederim 93 yaşında gücü yetmezdi ayağıyla çocukları durterdi hadi kalkın sabur yapalım seneye ramazanı gorurmuyuz bilmiyoruz derdi şimdi o yok biz gorucez inş 🩷
Rabbim rahmet eylesin inşallah 🌸
1,497,357 soru
24,459,285 cevap
354,520 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın