+4 oy
174 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,381 puan) tarafından

1 hafta daha bekleyecektim ama meloş evdeyken kargo gelince yapmak şart oldu. 

Yapınca at diyen arkadaşlar vardı bu sene böyle süsledik kızlar 😍

image

image

image

7 Cevaplar

0 oy
önce (396 puan) tarafından

Çok şükür 11 ayın sultanı ben bu hafta karşılamaya başladım İnşallah Allah da kabul eder çok güzel olmuş ne güzel böyle şeyler görünür mü çok mutlu oluyorum Ramazan geliyor diye sevinen insanlara böyle heyecanlanıp süsleme yapılması çok güzel ellerinize sağlık emeğinize sağlık teşekkürler

önce (11,381 puan) tarafından

Teşekkür ederim Rabbim kavuşmayı faydalı geçirmeyide nasip eder inşallah 4 senedir her sene süslüyoruz kızım çok heves ediyor

-Reklam-
0 oy
önce (8,153 puan) tarafından

Çok güzel olmuş ellerine sağlık Rabbim herkese hayırlı Ramazanlar nâsip etsin inşallah

Amin amin İnşallah 🌸

0 oy
önce (4,194 puan) tarafından

Rabbime cok sukurler olsun bız daha baslamadık bıxım susler var onları yapıcam ama bu sefer duvara yapıcam perdede kotu duruyordu

Benimde geçen yıldan vardı kocam bir saklamışki yerini sadece Allah biliyor 😂 bende perdede sevmiyorum 

Oda ıyıymıs sjsj kım bılır nerde 

Benım duvarlar musaıt degıl bırıne koysam orası ev sahıbı mahvetmıs goruntu guzel olmaz dıger yere koysam tablo var nasıl yaocsm hıc bılmıyom

Benimde burada normalde minik tablolar vardı çıkardım bunu yaptım 

Taşınırken çıkar artık bakalım nerden çıkacak 

😂😂

0 oy
önce (2,604 puan) tarafından

Ayyyy bende aldım bende ama daha süslemedim postun kalsın hadi süslemeleri gorelim ramazana 2 gün kala susleyeyim diyorum

Folyo balon davulcu aldim şişirirsem.söner diye ramazana kadar belkiyorum :)

Benimki hayatta beklemez damla mümkün değil 2 gün kalaya kadar 10 gündür hergün soruyordu 😂 sabah kargo geldi okuldan gelince süsleriz dedim aslında okula gitmesem olur bugün diyor bana 🤷

Benimkilerde söner  gibi geri şişiririm artık 

Benim.oğlum bekliyor 😂😂 

Maşallah ona 🤗

0 oy
önce (2,277 puan) tarafından

AA ben de artık süslemeye basliycam

Atarsın sende 🌸

0 oy
önce (4,249 puan) tarafından

Ben geçen sene yaptım bu sene yapar mıyım bilmiyorum ama yaparsam kartona yapcam her sene onu asarım 😂😂😂😂

Balonlu olanın yazıları yıldızlar falan her sene kullanılır aslında ben bulamıyorum geçen senekileri o yüzden yeni aldım 😊

0 oy
önce (1,569 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Çok güzel olmuş ya ne güzel insanın ramazanı böyle karşılaması inş rabbim nice ramazanlar nasip eder.

Kayinpederim 93 yaşında gücü yetmezdi ayağıyla çocukları durterdi hadi kalkın sabur yapalım seneye ramazanı gorurmuyuz bilmiyoruz derdi şimdi o yok biz gorucez inş 🩷

Rabbim rahmet eylesin inşallah 🌸

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 577 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kurabiyelerinannesi (2,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 504 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 826 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 1,002 göst.
27 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,357 soru

24,459,285 cevap

354,520 kullanıcı

...