Bi serce parmağım kadardı boyke sumuksu katı birsey di dunde altan kan vardı baktılsr
Bay baya katı şekilde olur canim nişan kanlı veya kansız da olabilir sarımsı bir renk kaç haftalık gebesiniz gününüz yakın ise gelmis olabilir
37 +6 dayım bugun evet katıydı bu da
Evet canım günün gelmiş muhtemelen nişan benim de 37 de geldi 37 4 de doğum yaptim
Benim nişanım öyleydi evet
Dogum ne zaman başladı yada sancılarınız felqn benimki belle vuruyo bakalım minik sancılarmış o da ben de hic minik gibi deil ilk doğumum olycak insallah
Ben ilk gebelikte sabah 9da kalkmıştım baktım nişan gelmiş. Aynı gün gece 11de doğum oldu. İkinci gebelikte 4 saat sonra doğum oldu. Çok hızlı ilerlemişti benim doğumlar. Sizin de inşallah çabuk olur. Nişandan 1 hafta sonra doğum olan da varmış belli olmuyormuş vakti.
Evet canım ya daha bitsey yok bekliyorum bende
Evt nişandır kanamam hala devam ediyor mu veya sancım var mı suyun geliyor mu varsa git doktora hemn
Yok kanamam gelmedi bel agrım daha devam ediyo qma
Sıcak suyla banyo yap yürüyüş yap biraz merdiven in çok o bel ağrısı sonra sancı olarak gelir benmde oyleydi hadi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
İnsallah tesekkur edşyorum
Herkesin doğumu farklıdır benim öyle oldu bir saat olmadan doğurdum hastaneye girdiğim gibi doğuma alındım. Üç çocuğum da aynı oldu.
Nasıl bi saat içindr ne guzel ya ben ilk dogumum olucak dogrusu korkuyorım valla
Darısı başına İnşaAllah
1,497,784 soru
24,466,868 cevap
354,933 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın