0 oy
157 göst.
önce Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından

Bi serce parmağım kadardı boyke sumuksu katı birsey di dunde altan kan vardı baktılsr

4 Cevaplar

0 oy
önce (199 puan) tarafından

Bay baya katı şekilde olur canim nişan kanlı veya kansız da olabilir sarımsı bir renk kaç haftalık gebesiniz gününüz yakın ise gelmis olabilir 

önce (88 puan) tarafından

37 +6 dayım bugun evet katıydı bu da

önce (199 puan) tarafından

Evet canım günün gelmiş muhtemelen nişan benim de 37 de geldi 37 4 de doğum yaptim

-Reklam-
0 oy
önce (5,869 puan) tarafından

Benim nişanım öyleydi evet

Dogum ne zaman başladı yada sancılarınız felqn benimki belle vuruyo bakalım minik sancılarmış o da ben de hic minik gibi deil ilk doğumum olycak insallah

önce (5,869 puan) tarafından

Ben ilk gebelikte sabah 9da kalkmıştım baktım nişan gelmiş. Aynı gün gece 11de doğum oldu. İkinci gebelikte 4 saat sonra doğum oldu. Çok hızlı ilerlemişti benim doğumlar. Sizin de inşallah çabuk olur. Nişandan 1 hafta sonra doğum olan da varmış belli olmuyormuş vakti.

Evet canım ya daha bitsey yok bekliyorum bende

0 oy
önce (3,112 puan) tarafından

Evt nişandır kanamam hala devam ediyor mu veya sancım var mı suyun geliyor mu varsa git doktora hemn 

Yok kanamam gelmedi bel agrım daha devam ediyo qma

önce (3,112 puan) tarafından

Sıcak suyla banyo yap yürüyüş yap biraz merdiven in çok o bel ağrısı sonra sancı olarak gelir benmde oyleydi hadi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 

İnsallah tesekkur edşyorum

0 oy
önce (2,404 puan) tarafından

Herkesin doğumu farklıdır benim öyle oldu bir saat olmadan doğurdum hastaneye girdiğim gibi doğuma alındım. Üç çocuğum da aynı oldu.

Nasıl bi saat içindr ne guzel ya ben ilk dogumum olucak dogrusu korkuyorım valla

önce (2,404 puan) tarafından

Darısı başına İnşaAllah 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 452 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
13 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvanur1 (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,784 soru

24,466,868 cevap

354,933 kullanıcı

...