an itibariyle kombi kapanışı gerçekleştirilmiştir
canım adanam💙Allahına kurban Adanam 😍
zaten hava böyleyken niye açalım. biz parkuru tamamladık, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
nasıl yani şubattan itibaren daha seneye kısa kadar kombi açılmıyor mu mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırmıyor mu😂😂😂😂
belki martta yine açarız ama 15 günlük hava durumu bizi üzmüyor sağolsun 😂😂 geçen senelerde de toplasan 3 ay yakmadık. bi de sağolsun evim full güneş görüyor
size doğal gaz daha az gelmiş. 40 ta yaktık genelde bi 10 gün kadar 42de yaktık sadece bz
Su faturası 2000 mi geldi cidden
aynn malesef. bizim bina 160 daireli. su faturasi toplam binaya geliyor. sayactan her daire kendi kullanimi kadarini hesaplanip sisteme yansiyor.
iskide soyle bir hesap var atiyorum 10 metrekupe kadar olan kullanimda metrekupi 1 liradan hesaplaniosa metrekup sinirini asinca metrekupu 2 2 bcuk liradan hesaplanio. malesefki komple bina kullanimina gelince fatura haliyle pahalidan oduyoruz malesef metrekup basi fiyati
Kiz bugun ankarada güneşli hayret valla
Keske azcik yagsaydi ya kari birak dogru duzgun yagmur gormedik barajlar ne durumda acaba
yağmadı mı ya, her yere yağdı sanki. geçen burda 3 gün yağmur öyle bir yağdı ki metre kareye 167 kg yağmur mu ne yağmış. sel oldu burada 🤦🏼♀️ barajlarda ciddi doluluk oldu diyorlar.
haftaya da yağmur varmış adanada ama hava 18in altına pek düşmüyor gündüz.
İnanır mısın Ankara ile Konya hariç her yere yağmıştır ama kışın yarısını Ankara'da yarısını Konya'da geçirdim doğru düzgün yağmadı evet yüksek yerlere yağmıştır ama merkez neredeyse hiç kar görmedi diyebilirim böyle bir 5 santimi bırak yani 2-3 santim ya yüzünü gösterdi şöyle bir un gibi serpiştirdi serpiştirdi gitti bazen lapa lapa yağdı yarım saat sürdü eridi genelde karla karışık yağmur yağdı yani iki şehirde de hemen hemen hep aynı şeyler oldu öyle baraja etki edecek bir kar olmadı kısacası:(
Konya'nın merkeze pek yağmadı ama ilçelerine çok şükür güzel yağdı ardından yağmur devam etti bizim burada kurumuş göl vardı çok şükür tekrardan hayat buldu
Aynen cilekli milkshake cok dogru anlatti incek golbasi karapurcek altindag taraflarina biraz yagdi daglarda kar olduysa onu da bilmiyorum ama sincan etimesgut ulus cankaya Kızılay falan cok az bi yagdi Allahtan o da sabah saatleriydi cocuklari cikardik biraz oynadilar kar topu yapacak kadan bile kar yoktu cocuklar debelendi ciktik gonulleri oldu barajlar yuzde 1.3 e kadar dusmustu su kesintileri cok oldu bugun baktigimda yuzde 14 falan olmuş o da yukseklerlere yagandandir bi de yagmur yagdi geceleri onun faydasi oldu bu yaz bizi cok zorluklar bekliyo kisin 3 4 kez kesinti yaptilar yazin o sicakta hic vermezler heralde suya zam gelir Allah yardimcimiz olsun gercekten
Sabah Ankara -1'di, 10 dakika araba camı temizledim :D
Ankara ın ayazı bitmez ya😂😂
Bizede bundan aşığı gelmiyor valla 3.75 ödemiş esim😂😂 koşayım dedim yok yok diyor aç sürsün çocuk var üşümesin der bizde evde kisa kollu oturuyoruz ..
Bazen balkona oyle çıkıyorum diyorlardı bu kadın yanıyor 😊
salon fayans olunca temizligi zor oluomu leke meke silince bez lekesi yada yuruyunce ayak izi falan😂😂tum evi parlak sade acik renk fayans vik seviyorum yerden isitmali ama. cesaret edemedigim tek nokta temizligi. yazlik yaptirirken sil gec olsun diye heryeri fayans yaptircam ama korkuyorumda temizlikten sebebp
Valla ben alıştım ayak izi kalmıyor siliyorum ben asla parke istemezdim.mesela mutfakta
mutfakta aynn olmaz. bizim salon yatak ida cocuk oda laminant parke. ama sade renk iri iri buyuk karolar fayanslar daha sık gozukurdu dekorasyinda
sadece yer kuruyana kadar basmayacaksın o kadar canan. fayans kullanımı parkeden daha iyi. yerden ısıtma+fayans on numara. eskiden fayanstı tabi her yer, evi foşur foşur yıkardık 😂😂
:) bencede . yazlikta heryeri fayans yaptiricam zaten laminantla oarkeyle ugrasilmaz havuzdan gir cik islaklik falan ugrasilmaz laminantla. vocuklar dikkat etmez . banyoyu girise yakin konumlandirlacak zaten de yinede heryer fayans daha rahat olur bencede
Biz 4 bin kusur gelmiş gündüzleri kistigimiz halde ama daha soğuk buralar
Bizim evde kombi yok merkezi sistem 2 aydır kullanıyoruz 3800 geldi bu ay fatura gayet makul ve uygun soba yakmis biri olarak söylüyorum bir ton kömür yakmadik 2 aydır , normalde Şubat ayına kadar rahat 2 ton kömür yakiyorduk ve 1 ton komur nereden baksan 10 12 bin en iyisi oda , kombiden gelen fatura ya korkanlara şaşırıyorum valla
O sırada corabin üstüne patik giyip ısınmayan ben Sakarya buz gibi bugün bide pus çökmüş 😳😳
1,497,364 soru
24,459,377 cevap
354,527 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın