Can sıkıntısından postu açtım vallahi 😁🤦♀️neler yapıyorsunuz kızlar benim bugün halim yok sanırım grip olacam boğazım felaket 😬 tansiyonum da hep düşük baygın baygin geziyorum vallahi hayırlısı ile bu uşağı da bir doğursaydım nefes alamıyorum şimdiden 🤦♀️
Sen anlık atma gözünü sevem. İçim gidiyor 🤦🏻♀️😂
Benim ve eşimde 2 gündür var o Boğaz ağrısı kırgınlık .çocuklara geçmedi şükür
Yaa kar mı istiyorsun 😁 çok geçmiş olsun canım inşallah geçmez çocuklara Yaa kıyamam perişan oluyorlar 🥺
Daha kar görmedik merkez olarak
Afiyet şifa olsun canım bizde bıktık Allah affetsin 🤦♀️😁 bir yandan da iyi oluyor ama zorluğu da çok
valla napalım kızı dun aşı yaptırdık menenjıtle rotavirüs geceye kadar ateşlenmedi ama 1den sonra kucagımdan ınmek ıstemedı uyutuyordum yerıne yatırıyorum hemen mızmızlanıyordu gece calpol verdım rahatlasın dıye ama içtiği gibi çıkardı bende uykusuzluktan baygın baygın geziyorum 😂😂
afiyet olsun sanada alışmıssın bizim oraların sivesine 😂 kaçıncı haftadasınkı son haftalar gecmek bılmıyordu ya
Çok geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin kuzuya
Sana da Rabbım kolaylık versin inşallah 🤗 çok teşekkür ederim alıştım alıştım ilk zamanlar azcık tuhaf geliyordu 6 yıl olacak artık alıştım 😂 21+3 oldum son haftalar zor oluyor yaa bir de ağirlaştikça nefes alamıyor insan 🤦♀️
inşallah inşallah 🥰 bana bıle tuhaf gelıyor 20 sene kaldım hala konustuklarından bıle anlamıyorum pek 😂😂
Ya ellerine sağlık ne kadar güzel görüntü fincan su’nun bayıldım burası neresi
21+3 oldum bende canım diğer taraftan da konuşuyorduk arada hatırladın mı 😁
Hatırladım canm umuturmuyum sen yaptırdınmı detaylı
Yaa canımsın perşembe günü bende gidecem Allah nasip ederse
Güzel haberler al kuzummm
Amin canım Allah razı olsun sende inşallah 💙
Geçmiş olsun canım hamileyken grip hiç çekilmiyor eşim olmuştu bana ve kızıma yaklaşmadi bulaşmasın diye çok şükür geçmedi bize. Kızımla pazara gittik 4 derece istanbul ama kızım çok ağlıyor 3 kat giydirdim ama anlamadım ya elleri üşüdü galiba ya beşige koydum elini ısıtıp çok üzüldüm keşke gitmeseydik dogalgazi da 70 yaptım çocuk ısınsın. Detaylı ultrason yaptırdın mı canım sen şubatta yapıcam demiştin ben pazartesi yapıcam
Çok teşekkür ederim canım aman aman Allah korusun vallahi ilaçta alamıyoruz çok kötü
Oyyy kıyamam yaa yok mu sıcak su torbası koy yanına minnoş ısınsın
Detayliya perşembe günü gidecem Allah nasip ederse canım
Bı kahve içeyim dedim benim cadı uyku diye tutturdu bende odaya aldım geldim hem onu uyutuyom hem kahvemi iciyom şimdide gidip banyoyu ovalayacam 💃💃💃💃
İyi uykular minnoşa uyusun da büyüsün annesi 🤗
Afiyet şifa olsun Allah kolaylık versin ☺
Teşekkürler ☺️☺️ uyandık bileeee bari çamaşırida asaydimda öyle uyanaydi😂
Ayy afiyet olsun ablacım
Nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Cinsiyeti belli mi
Hayırlısıyla al kucagina ❤️
Çok teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür sen nasılsın çoktandır görmedim seni 💜 hamilelik çok şükür iyi cinsiyet yok belli değil 🤦♀️😁 amin amin Allah razı olsun balım 💜
Ben de aynı abla ev taşıma durumu var Kara kara onu düşünüyorum
Kaç haftalık
Hade yaa Rabbım kolaylık versin canim
21+3 oldum işte 🤗
Afiyet olsun canım rabbim şifa versin. Kaç haftalık oldun
Perşembe günü girecem Allah nasip ederse 🤗
İnşallah hayırlısı olur canm bi sorun olmaz.
Benimde 3 tane kızım var. Ellerinden öper 🙂
Yaa kız annesi olmak ayri bir güzel Rabbım size bağışlasın acılarını göstermesin hep iyi insanlarla karşılaştırsın canım bende gözlerinden öperim bal kuzuların 😘💜
Amin amin Allah razı olsun canım inşallah bakalım en son gittiğimde doktor totosunu dönmüş dedi bende rahatını bozmayın dedim kaldık öyle bence bu da kiz kızım da kiz kardeşim olsun diye kendini avutuyor bakalım 😂
Amin canım Allah razı olsun. .
Üçüncü kızım doğumda gösterdi . Özele gitmedim devlette detaylı ultrason yoktu ona da girmedim. Doktor bana göstermiyors yüzde 90 kızdir dedi ve kızım oldu.
Benim kızım da detaylida göstermişti bunda da açıkçası çok gitmedim vallahi canım en son ikili tarama için gittiğimde sordum o da totosunu dönmüş dedi bende daha da gitmedim 😁
Afiyet şifa olsun çiçeğim 🥰
Benden de latte😊
Çok şükür canım Allah razı olsun iyiyim ama iki gündür halsizlik var boğazım ağrıyor bakalım hayır olsun inşallah 🥰 sen nasılsın canım sende düşünmüyor musun bir tane daha 😂
Allah iyilik şifa versin inşallah canım. Ben unumu eledim eleğimi astım canım 😊 1 tane yetti bize 🫠
Amin canım cümlemize inşallah 💙 Rabbım size bağışlasın acısını göstermesin hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Amin canım Allah razı olsun . Sende sağlıkla güzellikle yavrunu kucağına al inşallah 🥰
Amin canım benim Allah razı olsun 💜
bugun 9.orucum yarin son gun benim sonrasi ramazan zaten ee gebelik nasi gidiyo hulyosum nabersin
Oooo ne güzel Allah kabul etsin sevdoş çok şükür iyi gidiyor bakalım perşembe günü detaylı ultrasona gidecem
Kahve yok ki anlık olsun ya bı saattir sallıyorum yatmak bilmedi birsuru iş beni bekliyor esniyo esniyo yüzüme bakip gülüyor hava güzel burda camasirlari aradan cikaricam size afiyet şifa olsun 🩷
Çok teşekkür ederim iyi uykular minnoşa da inşallah hemencecik uyur ☺
Hülyam da hülyam ❤️
Nagişim de nagişim 💜
1,497,184 soru
24,456,884 cevap
354,391 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın