Evimdeki tezgahın bir kısmını nasıl kahve köşesi yaparım?

0 oy
654 göst.
Diğer kategorisinde (11,505 puan) tarafından

Kızlar kahve köşeniz var mı 

Varsa görsel atabilir misiniz 

Tasinacagim evde iki tane tezgah var bir tarafına kahve köşesi istiyorum nasıl yapılabilir acaba 

11 Cevaplar

+2 oy
(2,255 puan) tarafından

Benim yok hiç merak duyup heves etmedim. Gereksiz bir detay. 

(2,255 puan) tarafından
+1

Kahve köşesi ne ya? Elektrik elektronik aletlerini koyacağın guzel şık bir alan olabilir yaptırırsın da kahve köşesinin anlamı ne? Neyin ihtiyacını karşılıyor? Gereksiz bir özenti kimse kusura bakmasın 

(2,026 puan) tarafından

Aklımdan gecenleri yazmışsın hemfikirim senle çok saçma geliyor 

(2,255 puan) tarafından

Senin adına sevindim. Popüler kültürün yön verdiği insanlardan değilsin diye anlıyorum :)

(2,283 puan) tarafından

Yapılan kahveyi storiye atmak için yapılan arka plan çalışması gibi gibi birşey 🤭😂

(2,026 puan) tarafından

Ay hayır hiç bir zaman populeritenin kölesi olmadım . Hiç bir akıma da uyumadım :) Gereksiz gelen şeyleri yapmam 

-Reklam-
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Benim yok ama bende yapmayı çok istiyorum 

(11,505 puan) tarafından

Ama nasıl yapacağımı bilemiyorum ya 

(1,491 puan) tarafından

Bence taşındıktan sonra güzel bir fikir bulursun 

(11,505 puan) tarafından

İnşAllah cnm

0 oy
(7,561 puan) tarafından

Yok ama çok istiyorum

(11,505 puan) tarafından

Bende çok istiyorum 

0 oy
(184 puan) tarafından

Henüz kendi evimize yerlesmedik diye erteledim onu

(11,505 puan) tarafından

Peki aklında bir fikir var mı 

(184 puan) tarafından

Ben kahve köşesi için balkonu düşündüm cam balkon olduğu için mutfaktan daha kullanışlı olur bence oturup birşeyler içmek için 

(11,505 puan) tarafından

Anladım cnm 

0 oy
(27,961 puan) tarafından

Ah keşke bende çok özeniyorum ama mutfağım bit pazarı gibi 

(11,505 puan) tarafından

İnşAllah daha güzelleri nasip olur cnm

0 oy
(4,450 puan) tarafından

Yok ama yapmayıda dusunmuyorum mutfagı yapacagım vakıt degısık bır kose yapmayı dusunuyorum insallah ıstedıgım sekılde olud

(11,505 puan) tarafından

İnşAllah cnm

0 oy
(4,579 puan) tarafından

image

Benim böyle şuan. Kahve köşesinin sağındaki dolap yoktu onu sonradan koyup kulplarını ben taktım aynı olsun diye. Ama normalde soldaki benim 

(4,579 puan) tarafından

Rabbim enn güzellerini sana nasip etsin inşallah. Benim hayallerimde bile yoktu böyle bir mutfak. Sabır ettim şükür hayal ettiğimin aynısı oldu. Sende sabret istediğin gibi olur inşallah ♥️

(1,010 puan) tarafından

İnşallah canım inşallah inşallah 🤲valla canım inan sabrediyorum,geniş balkon görünce mutfak görünce okadar içleniyorum ki Rabbim inşallah nasip eder ,bu mübarek günde banada dua et kardeşim ❤️ 

(4,579 puan) tarafından

Valla geniş balkon benim de hayalim. Hep evim olsundu şimdi evim oldu şükür 1 buçuk yıldır. Şimdi daha büyük mutfak daha geniş balkon. İnsanoğlu çok nankörüz valla. Rabbim hayal ettiğini önüne getirsin inşallah.♥️🙏🏻

(1,010 puan) tarafından

Valla istedikce istiyoruz doğru söylüyorsun valla oturdugum evden biraz daha büyük olsa mutfağım yeterdi Rabbim nasip edecek biliyorum 🤲 sağol kardeşim 

(11,505 puan) tarafından

Benim de tasinacagim evde iki tezgah var yapsam olur herhalde 

Mutfağın da çok güzel cnm güzel günlerde güle güle kullan

0 oy
(7,249 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Ayrı bir dolabım yok tezgaah köşesini yaptım . Kahve makinemde yok elektrikli cezvem var 😁 atayım fotoda dur
(11,505 puan) tarafından

Yaa çok hoşuma gitti askıda ki trendyolda bulabilir miyim acaba 

(7,249 puan) tarafından

Bilmemki canım valla . Bi bak bakalım . 

(11,505 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 

(7,249 puan) tarafından

Rica ederim. Bu arada kavanozlar hepsi Sarelle kavanozu 😂 baharat takımı almam genelde 

Reçellik vardı onuda baharatlık yaptım .

(11,505 puan) tarafından

Ne güzel cnm.geri dönüşüm ;) güzel duruyor ama 

0 oy
(788 puan) tarafından

Makinalarim hepsi texgah ustunde canim baska bisi yok

(11,505 puan) tarafından

Anladım cnm teşekkür ederim 

(788 puan) tarafından

Ama sarmadiklar buyutuyorum sarkan saksidan onlari yazin kucuk saksiklara alip boyle aralarina fincan falan koymak isterim gri beyaz seklinde radio nostaljik kahvelerim sunumluklarim cicekler falan

0 oy
(481 puan) tarafından

Cok kahve sevmem ama yapmayi dusunuyorum renk katsin bana iyi hissettirsin diye insanlar ve hayat yeterince bunaltici 🤣

(11,505 puan) tarafından

Evet çok hoş ama nasıl yapacagim onu bilemedim 

0 oy
(4,038 puan) tarafından

Benim yok hiç de düşünmedim çünkü kahve sevmem. Annem gelince o yaparsa içerim.

(11,505 puan) tarafından

Anladım cnm teşekkür ederim 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evde modern ve kullanışlı bir kahve köşesi nasıl oluşturulur?
Evde kahve köşesi oluşturmak için öncelikle elektrik prizine yakın, kompakt bir tezgah veya raf alanı seçmelisiniz. Bir tepsi üzerinde kahve makinenizi, şık kupalarınızı ve kahve çekirdeklerinizi düzenleyerek alanı kişiselleştirebilir, altına küçük bir çekmece ekleyerek kapsül veya şeker gibi malzemeleri gizli tutabilirsiniz.
Mutfaktaki tezgahın bir kısmını kahve köşesi yapmak için nelere dikkat etmeliyim?
Mutfak tezgahını ikiye bölerek kahve alanı ayırırken, kahve makinenizin yüksekliğini ve su doldurma payını mutlaka hesaba katmalısınız. Tezgahın üzerine şık bir aydınlatma eklemek ve kablo kirliliğini engellemek için priz düzenleyici aparatlar kullanmak, alanın hem düzenli hem de dekoratif görünmesini sağlayacaktır.
Küçük evlerde şık bir kahve köşesi için hangi temel eşyalar gereklidir?
Küçük evlerde kahve köşesi kurmak için bir espresso veya filtre kahve makinesi, bir adet şık servis tepsisi, 2-4 adet seramik kupa ve kahve saklama kavanozları yeterlidir. Alanınız darsa dikey depolama sağlayan metal raflar veya duvara monte edilen askı sistemleri kullanarak tezgah üzerini ferah tutabilirsiniz.
Kahve köşesi dekorasyonunda hangi renkler ve aksesuarlar daha iyi durur?
Kahve köşesi dekorasyonunda mutfağınızın genel tonlarıyla uyumlu ahşap, metal veya mat siyah aksesuarlar oldukça şık durur. Doğal bir görünüm için küçük bir sukulent, ahşap bir sunum tahtası veya vintage tarzda bir tabela kullanarak köşenizi evinizin en dikkat çekici noktası haline getirebilirsiniz.
Kahve köşesini düzenli tutmak için en pratik depolama önerileri nelerdir?
Kahve köşesini düzenli tutmanın en pratik yolu, kahve kapsüllerini veya paketlerini şeffaf cam kavanozlarda ya da bambu düzenleyicilerde sergilemektir. Tezgah üzerinde kalabalık yapmaması için sık kullanılan malzemeleri metal bir sepet içerisinde bir arada tutmak, hem aradığınızı kolay bulmanızı sağlar hem de görsel karmaşayı önler.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,504,317 soru

24,560,440 cevap

361,437 kullanıcı

...