Hayırlı günler herkese . Akşam menüleri neler acaba . Bişey bulamadım.
Bide cuma günü tavuk hşldım suyu dolabta duruyor bişey olmamıştır demi kızlar . Hemen buzluğa atardım busfer sonra koyarım die unuttum. 2 gündür de evde değiliz.
valla kalan yemekleri yiyecez, hiç bir şey yapamadım her şeyden azar azar var😂😂
Eşimede çok dokunuyor. Nohutta öyle
Ama en son bim in beyaz nohutunu almış o hiç sıkıntı vermedi dio . Dünya varmış dio
ben de deneyeyim o nohutu, nohutu da çok severim
Akşamdan ısladım karbanot attım . Hiç haşlama falan yapmadım. Öğleden sonra pişirdim yumuşacık oldu
Gözde postunu görmedim ıslatma suyuna karbonat at 1 su haşlayıp dök o zaman dokunmuyor birde biminki iyi ispir fasulyesi almıştım midemi maf etmişti benim fasulyede fark ediyor
evet oraya yazanlar oldu karbonatı bi de öyle deneyeceğim
Biz kuru fasulye pilav yapmaya karar verdik, bence bişey olmamıştır tavuk suyuna ama bir kez kullanılıp birdaha ısıtmadan tüketseniz iyi olur
Afiyet olsun canım
Ya zaten ya pilav da ya çorbada kullanırım die koydum bakalım belki çorbaya katarım
Valla yeşil mercimek yemeği yaptım erişteli yanına bişey yapmiycam
Oh afiyet olsun canım.
ben kaynanamı bekliyorum
o gelince yapçaz
sen çocuklara bak gelince yaparız dedi 😅😂
Kaynana devret ozamn mutfağı . 😄 Ne yaparsa kâr
çoktan ettim bile
Kuru pilav yerse 😃
En güzel menü nolsun daha
Ahahah pisti olmuşuz atlascim
Baktim yağmur yağıyor tam kuru yapma zamani 😂😂
Dolapta bişey olmaz kuzu ama çok durmasın bende pazartesi klasiği ku pi tu var 😀😀😀😀😀😀
O ne kız Konya yemeğide değil 😂
Kuru pilav turşu kuzu 😀😀😀🤭🤭🤭🤭
Hayırlı günler hayırlı kandiller canım Allah nasip etti bugün oruçluyum lahmacun yapıp gönderdim fırına . Corbamda var yanına salata turşu falan yapcam birazdan
Hayırlı kandiller 🤗 iftara telaş var ozamn sizde
Bizde eşimle pazartesi Perşembe günleri tutuyorduk bugün eşimde bende rahatsızlandık biraz tutamadık. Eklem ağrısı baş ağrısı var. Boğazımız sıkıntı
Afiyet olsun Allah kabul etsin
hayırlı kandiller canım bende aksamdan fasulye ısladım sabahtan yaptım pilavla birlikte öğleden sonra kızın menenjit aşısı gelmıstı onu yaptırdık bakalım ateslenmezse iyi olur ya tavuk suyuna dolaba koymadan tuz katarsan daha cok duruyor koku da yapmıyor
Hayırlı kandiller 🤗
Bugün kuru fasulye günü sanırsam 🤭 afiyet olsun sizede.
dun aksam @honkiponkitoninok postunu gormustum fasulyeyle ılgılı tamda o an ne yemek yapsam dıye dusunuyordum ıyı fıkır geldı 😂
kuru fasulye iyi kurtarıcı oluyor 😂
öylede eş ailesi sevmıyor zor zor yıyorlar ama mecburlar 😂😂
Yaprak sarma
Ispanaklı katıklı
Yoğurt
Oh afiyet olsun sarmaya bayılırım
Kursa geldim akşam yeme
yemegi derdim yok annem yapıyor gidince yerim artık
Sebzeli bulgur pilavı yanında körili tavuk yaptım az önce yedik
Bezelye yemeği ve pilav yapacağım canım inşallah sende bulursun ☺️tavuk suyu hakkında net bilgim yok ama riske atma bence
Akşama misafirim var
Ezogelin çorbası
Izgara et köfte tavuk
Yeşillik salatası
Köpeoğlu meze
Havuç tarator
Amerikan salatası
Kıbrıs tatlısı
İçecek
Tavuk pilav mercimek çorbası ve salata
Ben bugün tavuk dünyası kekiklim tarifini yaptım yedik az önce 😅 çocuklar acıkmıştı. Bayılıyorum bu tarife 🌸
Bugün kuru pilav günü belliki🤣dünde ben yapmıştım şimdide
Fırında tavuk patates
Borani
Mercimek çorbası
Nohut yemegi pilav mercimek corbasi yaptım
1,497,049 soru
24,455,082 cevap
354,276 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın