0 oy
90 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,338 puan) tarafından

Sorum başlıkta teşekkür ederim 🌸

5 Cevaplar

0 oy
önce (164,182 puan) tarafından

benim yasadigim yerde wp gruplari sosyal medya gruplari varmis kullanilmayan esyalardan tutta giyimlerden tabak canak aklima me gelirse yaziyolar birisi wafel satisi yapiyodu dun en cok yiyecek gider bence

önce (11,338 puan) tarafından

Kullanmadığım eşya yok canım baştan çeyizi diziyorum biliyorsun yemek aklıma geldi ama kargo ile sıkıntı yakın çevredede satılmaz çok bi kar istemiyorum zaten meşgale olsun yeter 

önce (164,182 puan) tarafından

mum şu uzum sabunlar falan satilirmi

Sanmıyorum ya 

-Reklam-
0 oy
önce (657 puan) tarafından

Igne oyalari yapiyodun ya kiz cok da guzeldi 

Yaparım bir sandık var lazım olana vereyim hatta 😅 el işi yapasım yok ondan emin oldum

Anneme söyledim sıkılıyorsan ikinciyi yap diyo bana 🙄

Ahahahah opuyorum annenin ellerinden gulum sabun cicek buketi falan dicem de sirketle anlasmali yaparsan borclu cikarsin kendin satis yapcaksan olur ancak o isler instagram falan acip ordan paylasarak uretip satabilirsin 

Ay ben napcam ya kocamda tutturdu sana yer açalım diye evden bi uğraş bulaydım hayırlısıyla 

Oo isleri buyutuyon o zaman bujiteri ya da butik olmaz mi ay kiz ben heycanlandim butik ac tesettur giyim sat banada bi hamilelik gonder hayrina bulamiyom diye bari ihtiyacimi alayim dedim ferace aldim ama hala icimde kaldi bi hamilelik 🤭

Yok kuzum butik gibi değil baby sıpa yada güzellik salonu diyorda ben yapamam gibi geliyor dur bakalım burda şuan oldukça zor 

Arkadaşımda diyor robalı elbise sat 😅😅

0 oy
önce (6,545 puan) tarafından

Homm bitkisel 😅 

O kadar çevrem yokki 

0 oy
önce (782 puan) tarafından

Bebek muslin urunler agiz mendili ortu gibi

Bir araştırayım

0 oy
önce (428 puan) tarafından

kolye anahtarlık bileklik tarzı bırseyler yapabılırsınız hatta toka örenler var çok guzel görünüyor 

4 yıl önce toka ördüm sayfamı büyüttüm burdanda alanlar oldu sayfam çalındı 🙄

önce (428 puan) tarafından

tekrar baslayabılırsınız hosunuza gıttıyse

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 191 göst.
0 oy
9 cevap 240 göst.
21 Eylül 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Rarara (1,921 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
+2 oy
6 cevap 203 göst.

Kategoriler

1,496,857 soru

24,452,324 cevap

354,092 kullanıcı

...