Sorum başlıkta teşekkür ederim 🌸
benim yasadigim yerde wp gruplari sosyal medya gruplari varmis kullanilmayan esyalardan tutta giyimlerden tabak canak aklima me gelirse yaziyolar birisi wafel satisi yapiyodu dun en cok yiyecek gider bence
Kullanmadığım eşya yok canım baştan çeyizi diziyorum biliyorsun yemek aklıma geldi ama kargo ile sıkıntı yakın çevredede satılmaz çok bi kar istemiyorum zaten meşgale olsun yeter
mum şu uzum sabunlar falan satilirmi
Sanmıyorum ya
Igne oyalari yapiyodun ya kiz cok da guzeldi
Yaparım bir sandık var lazım olana vereyim hatta 😅 el işi yapasım yok ondan emin oldum
Anneme söyledim sıkılıyorsan ikinciyi yap diyo bana 🙄
Ahahahah opuyorum annenin ellerinden gulum sabun cicek buketi falan dicem de sirketle anlasmali yaparsan borclu cikarsin kendin satis yapcaksan olur ancak o isler instagram falan acip ordan paylasarak uretip satabilirsin
Ay ben napcam ya kocamda tutturdu sana yer açalım diye evden bi uğraş bulaydım hayırlısıyla
Oo isleri buyutuyon o zaman bujiteri ya da butik olmaz mi ay kiz ben heycanlandim butik ac tesettur giyim sat banada bi hamilelik gonder hayrina bulamiyom diye bari ihtiyacimi alayim dedim ferace aldim ama hala icimde kaldi bi hamilelik 🤭
Yok kuzum butik gibi değil baby sıpa yada güzellik salonu diyorda ben yapamam gibi geliyor dur bakalım burda şuan oldukça zor
Arkadaşımda diyor robalı elbise sat 😅😅
Homm bitkisel 😅
O kadar çevrem yokki
Bebek muslin urunler agiz mendili ortu gibi
Bir araştırayım
kolye anahtarlık bileklik tarzı bırseyler yapabılırsınız hatta toka örenler var çok guzel görünüyor
4 yıl önce toka ördüm sayfamı büyüttüm burdanda alanlar oldu sayfam çalındı 🙄
tekrar baslayabılırsınız hosunuza gıttıyse
1,496,857 soru
24,452,324 cevap
354,092 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın