0 oy
183 göst.
önce Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından

Hanımlar adetim 6 gün gecikti. Üç gündür sadece peçeteyle sildiğimde gelen çok az pembe lekelenme var, o da gün içinde bi iki kez oluyor. Adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor, birde bel ağrım var. Dün test yaptım negatif çıktı. O yüzden ümitsizliğe düştüm ama gebelik olabilir mi sizce? Bu durumu yaşayan var mı? Neredeyse 1 senedir deniyoruz :(

4 Cevaplar

0 oy
önce (428 puan) tarafından

Kan ver bi sen

önce (210 puan) tarafından

İki gün daha bekleyeyim dedim pazartesi vereceğim ama çok ümidim yok. Çevremde kimse yerleşme kanaması yaşamamış :(

-Reklam-
0 oy
önce (86 puan) tarafından

Yerleşme kanım kahverengi leke şeklinde gelmişti ama böyle günler sürmedi yani sadece bir günlük ped takmıştım. Ümitsiz olma canım olur merak etme inşallah 

Bir kaç gündür ara ara geliyor o yüzden çok gebelik olduğunu düşünmüyorum ama Allah bilir tabi istiyorum hayırlısı🤲🏻

0 oy
önce (430 puan) tarafından

benımde yerlesme kanaması kahverengıydı ilk regl donemınde oldu 2 3 saat surdu sonra 3 4 gun sonra aynı oldu o olduktan 4 5 gun sonra tekrar oldu oyle kan verdım inşallah senınde vardırr 

Yerleşme kanaması için bir iki gün sürer diyorlar ama benim neredeyse 4 gün olacak, peçeteye sildikçe geliyor o da bazen. Senin lekelenme toplamda kaç gün sürdü peki? İnşallah bende de vardır gebelik♥️

önce (430 puan) tarafından

benım ikisinde saatler surdu 2 yada4 saat falan ama sonuncusunda 3 4 gun surdu kontrole gıttıgımde doktor fitil vermişti o ıyı geldı 

0 oy
önce (1 puan) tarafından

Benimde 6 gunum geçti dun test uçüncu günde test yaptım negatif ama bende leke falan gelmedi ama adet sancısı var ama girmiyorum bakalım pazartesi günü kan tahlili verıcem hakımızda hayırlısı bizde iki sene deniyoruz alah nezaman nasıp ederse

Rabbim isteyen herkese nasip etsin 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,496,892 soru

24,452,908 cevap

354,136 kullanıcı

...